Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Xiaomi Mi A2

Featured Replies

Здравейте! Искам да питам смартфон Xiaomi Mi A2, 4GB, 32GB, Dual SIM, Black има ли пръстов отпечатък при отключване и на камерата има ли опция боке? Благодаря предварително!:)

Ето и при този Xiaomi Mi A2 ми прави впечатление, че отзад е с 2 камери. С каква цел се поставят две? Обхващат по-голям периферен диапазон или какво? 

преди 6 минути, Soviet Soldier написа:

Ето и при този Xiaomi Mi A2 ми прави впечатление, че отзад е с 2 камери. С каква цел се поставят две? Обхващат по-голям периферен диапазон или какво? 

Мода... Дали има ефект за качеството на снимане не знам. Вече ще излизат и с 5 камери (Нокия 9)...

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 1 минута, techmaniac написа:

Мода... Дали има ефект за качеството не знам. Вече ще излизат и с 5 камери (Нокия 9)...

Значи по-скоро маркетингов трик, от колкото реално полезна екстра. Хората са склонни да прахосват парите си за, какви ли не ненужни неща. Забелязвам голяма част от дамите отделят огромно внимание на камерите при покупка на телефон и за какво? Като се снимат "Магаре се снимало - магаре излязло" отиват да ги обработват и замазват с разни приложения , снапчатове и подобни. Крайния резултат е, че снимката става, като от VGA камера едва ли не след края на сложните обработки. :emoji_smiley-02:

преди 2 минути, Soviet Soldier написа:

Значи по-скоро маркетингов трик, от колкото реално полезна екстра. Хората са склонни да прахосват парите си за, какви ли не ненужни неща. Забелязвам голяма част от дамите отделят огромно внимание на камерите при покупка на телефон и за какво? Като се снимат "Магаре се снимало - магаре излязло" отиват да ги обработват и замазват с разни приложения , снапчатове и подобни. Крайния резултат е, че снимката става, като от VGA камера едва ли не след края на сложните обработки. :emoji_smiley-02:

Ами има и смартфони-фотоапарати като Samsung K Zoom... Ако искаш фотоапарат и телефон в едно... :D

преди 7 минути, techmaniac написа:

Ами има и смартфони-фотоапарати като Samsung K Zoom... Ако искаш фотоапарат и телефон в едно... :D

Този телефон за първи път го виждам. Подсеща ме за Nokia Lumia 1020.

• Автор
преди 15 минути, Soviet Soldier написа:

Аз обичам да снимам природата,а не себе си! ;) И не мога да използвам фотоапарат защото съм инвалид 

преди 4 минути, Генка написа:

Аз обичам да снимам природата,а не себе си! ;) И не мога да използвам фотоапарат защото съм инвалид 

Не визирах Вас конкретно в този пост. Иначе, с какво по-сложна е работата с фотоапарат, в сравнение със смартфон? 

• Автор
преди 5 минути, Soviet Soldier написа:

Не визирах Вас конкретно в този пост. Иначе, с какво по-сложна е работата с фотоапарат, в сравнение със смартфон? 

Фотоапаратът се държи с двете ръце,а на мен дясната ми е засегната повече ! А и телефона е много хубав и ме кефи,като изцяло! 

Хайде стига спамили темата на жената - ако можете да и бъдете полезни, направете го.
Ако не, достатъчно общи теми за дискусия на апарати има!

Точно камера сет-а в този телефон е на ниво. Втората задна камера също е реална (телефото), а не само за измерване на дълбочина. Недостатъците са липса на 3.5 мм  аудио жак, фм радио,

батерия, с която ще може да карате по 2  дни вместо по 3 , както и липса на слот за сд карта, което не знам дали е проблем при наличието на 64Gb памет. Съвсем приличен телефон. 

П.П

Без да искам излъгах малко за камерата.  Току що направих справка и в подробното ревю на XDA пишат, че при А2 втората камера била посветена основно за подобряване на снимки при слаба светлина, благодарение на трхнология за групиране на 4 пиксела в 1, след което се комбинира заснетото от 2-те и се получава по- добро крайно изображение, както и за други ефекти, но  този път не е като в предходния модел А1 (telephoto), осигуряваща допълнителен 2x zoom. Това само за протокола. 

• 2 месеца по-късно...
на 9.09.2018 г. в 12:41, Генка написа:

Здравейте! Искам да питам смартфон Xiaomi Mi A2, 4GB, 32GB, Dual SIM, Black има ли пръстов отпечатък при отключване и на камерата има ли опция боке? Благодаря предварително!:)

И двете ги има. Тук масово е версията с android one, която е глобална, но се внасят и бройки, които са за Китай с MIUI. Като цяло телефончето е страхотно за парите си, особено ако не искаш и ноч. Единственото което не е много на ниво е батерията. Малко е слабичка. Лайт версията му обаче е с много по-добра батерия, но пък всичко останало включително и камерата е поорязано. Зависи кое ти е приоритет. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.