Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ за инсталиране на GPS software на Acer V200

Featured Replies

Здравейте.

Прегледах 3 страници в Гугъл на темa acer v200 igo8 но я докарах до никъде. Дори страниците, които не са на английски преведох с Хром.

Навигацията е с Win CE 5.0 

320 x 240 pixels дисплей

Изискванията : да има GPS софтуер с карти на цяла Европа. Дали ще е igo8 или друг стига да върви нормално съм удовлетворен.

Благодаря!

Конкретно за това устройство, не мога да помогна.

Преди време бях инсталирал, Гармин на една старo GPS устройство.

Но, трябваше доста четене и ровене в Интернет за да го постигна.

Намерих и доста сборки (gps+карти) в нет-а.

За това трябва много търпение и четене.

Ако параметрите на устройството съвпадат с параметрите на друго, също могат да се гледат гайдове и т.н.

Помня че софтуера се качваше на SD картата, Така че нещо ако се обърка, се изважда картата и устройството работи като ново.

Има и друг момент, ако устройството е старо и с ограничени параметри не мога да се качват последните карти и софт съответно.

Виж дали това ще е полезно за отключване на GPS-a

Прегледайте и гайдове в тубата. може също да помогнат.

По добрият вариант е един смартфон (умен телефон)

Ако, не може да се справите се обръщате към сервиз занимаващ се с качването на навигации карти.

Успех.

преди 10 часа, Daylight Dancer написа:

acer v200 igo8 

Навигацията е с Win CE 5.0 

Хвърли го това чудо на боклука, и си вземи един евтин телефон с Android, щом имаш нужда от навигация с актуални карти на Европа.

• Автор

Raze това май е платено

Идеята е просто с това да се направи колкото може. Аз опитах доста затова се обръщам ако някой тук даде нещо, което да пасне.

Освен този дрегел купих от олха с Еконт един Garmin дето и той е за "боц в гъ.."

Направи си регистрация във форума на "4pda" - руски е, но има всякакви неща за мобилни устройства. Може да пробваш и да му сложиш Android:

• Автор

Това е друго, мойто е V200. Доста е старичко. Аз може би затова и писах тук във форума защото не съм на ти с руския та ако някой намери инфо и ми преведе с две думи

И на мен ми се стори странно 7 версия андроид на такова старо устройство, ама знам ли... За windows mobile по спомен едно време ползвах IGO, но не помня точно какво, то беше на HTC HD2, някъде 2010 година.

на 1.10.2018 г. в 9:28, Daylight Dancer написа:

Raze това май е платено

Идеята е просто с това да се направи колкото може. Аз опитах доста затова се обръщам ако някой тук даде нещо, което да пасне.

Освен този дрегел купих от олха с Еконт един Garmin дето и той е за "боц в гъ.."

Имаш на лични информация, там по може  да се оправиш.

на 1.10.2018 г. в 17:38, Daylight Dancer написа:

Това е друго, мойто е V200. Доста е старичко. Аз може би затова и писах тук във форума защото не съм на ти с руския та ако някой намери инфо и ми преведе с две думи

В руския форум пишат,че има много проблеми след инсталирането на iGo8.На някой му липсва звука,на друг контраста,липсват напътствията и т.н.Потърси нещо по-добро,с това ще имаш проблеми.

• Автор

Ще умуваме дали въобще ще се занимавам с него да става "там за нещо". Ако ми затрябва някоя асистенция с руския ще драсна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.