Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

windows 8.1 core или pro

Featured Replies

Не знам. Кое бихте ми препоръчали ? Игри ще играя на него. Имам онзи от замунда ,дето има всички версии в едно,затова питам.минавам на 8.1,щото като съм на 7 ме човърка да го направя на класик тема за уж повече фпс . Инсталирах вируталната машина с windows core ,ама разликата не се вижда ,  B гоогле няма почти нищо, а аз не съм специалист . Може ли да ми обясните по-подробно  това CORE ? компа има вируси и искам да го преинсталирам,също е напрашен.Ще го  карам без актуализации

преди 3 минути, daima написа:

Не знам. Кое бихте ми препоръчали ? Игри ще играя на него. Имам онзи от замунда ,дето има всички версии в едно,затова питам.минавам на 8.1,щото като съм на 7 ме човърка да го направя на класик тема за уж повече фпс . Инсталирах вируталната машина с windows core ,ама разликата не се вижда ,  B гоогле няма почти нищо, а аз не съм специалист . Може ли да ми обясните по-подробно  това CORE ? 

Ако ти върви всичко в момента спри да се човъркаш и си използвай компютъра. А и без да си казал параметрите на хардуера питането ти е безмислено. А тези виртуални машини са си просто виртуални!

• Автор

Забравих да напиша:Компа е напрашен и  има доста джънк и вярвам и вируси по моя грешка ,затова я искам няква чиста инсталация

https://www.itprotoday.com/windows-8/differences-between-windows-81-windows-81-pro-and-windows-81-enterprise

Basic Edition – Windows 8.1 Basic Edition (or just Windows 8.1) is intended for home users. This version includes the core features, but none of the business features. Basic Edition is great for those general consumers (mother, grandmother, father, step-uncle, far removed cousin).

Pro – Windows 8.1 Pro is the operating system intended for small and medium-sized businesses. It provides abilities such as joining corporate domains, participating in Group Policy, allowing involvement in Work Place Join and Work Folders, encryption and more. You can find a good list of business features in the The IT Guide to Windows 8.1. Note that some of the new business features in Windows 8.1 Pro require a server running Windows Server 2012 R2 somewhere in the organization.

Колко кадъра очакваш да имаш в повече, от къде го измисли това? Какъв ти е хардуера, да питам и аз? Защо не минеш направо на windows 10 (някои игри не тръгват на по-ниска версия). Най-сигурно си изтегли windows от microsoft примерно чрез този сайт:

https://tb.rg-adguard.net/public.php

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.