Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бихте ли емигрирали от България към настоящия момент?

Featured Replies

Тука всички ни тъпчат и подритват!Мога ли си паля сандала веднага ей така - набързо!Не че наистина другаде ще е кой знае колко по добре но тука наистина живота си е някъв бракуван комикс!

Но определено успея ли да изчезна ще мисля за тук и ще се върна-някой ден,когато тук нещата станат малко по нормални. sad.gif

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 55
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вече бях зад граница цели три години,но предпочетох да се върна в България...не мога да съм щадтлива далеч от роднини,близки приятели и от всичко българско :wors:

Да, често си мисля за това...

Много ми се иска да замина на едно определено място - невероятно красиво и спокойно, един от "островите на вечната пролет"... sad.gif

Все си мисля, че има нещо, което ме спира, но все пак, още не е късно да отплавам към острова на моите мечти - Мадейра, Португалия. Прекрасно, слънчево място с добри хора, с нулев процент престъпност, изглежда като кътче от Рая... :)

Да, често си мисля за това...

Много ми се иска да замина на едно определено място - невероятно красиво и спокойно, един от "островите на вечната пролет"... sad.gif

Все си мисля, че има нещо, което ме спира, но все пак, още не е късно да отплавам към острова на моите мечти - Мадейра, Португалия. Прекрасно, слънчево място с добри хора, с нулев процент престъпност, изглежда като кътче от Рая... :clap:

на почивка ти се ходи май на теб biggrin.gif и носталгия по отминалото лято също май има

Не ми се емигрира, но бих емигрирал за малко и ще е за малко от това което имам като наблюдения над емигрирали

на почивка ти се ходи май на теб biggrin.gif и носталгия по отминалото лято също май има

Не ми се емигрира, но бих емигрирал за малко и ще е за малко от това което имам като наблюдения над емигрирали

Да, прав си...Носталгия по лятото ме мъчи, и на почивка ми се ходи, но да е по-дълга.... :clap:

И да е на този остров... Емигрантството си има и положителни страни - понякога човек има нужда да избяга... sad.gif

Аз също бих емигрирал,с цел да изкарам пари и да осигуря бъдеще за семейството,защото тука нямам никакви шансове (както и вие).

И моля ви се не заставайте зад силни фрази,защото докато вие говорите силни думи и тънете в мизерия,тези зарди които ни е такова положението продължават да трупат пари на ваш и мой гръб.

Ето заради това искам да се махна за известно време и когато имам възможност ще се върна,защото искам тук да си живея разбира се.

Много ми е интересно (понеже някои от вас казват "че тук имало какво да се оправя",демек ще оправят държавата ли какво ?!!??

Който говори така и представа си няма колко е безсилен пред ония финансови динозаври (които си купуват коли от 1,3 милиона евро),и колко сме малки и нищожни,имайки предвид че не сме сплотени.

Понеже видях че няма как да сме сплотени,затова си мисля че още много дълги години ще ни мачкат управниците НИ.

Българина е много силен като седне да си пие ракията и да псува наред всичко що се движи по земята,обаче като трябва да се действа ....иди го намери.

Едно време руснаците ни помогнали да се освободиме от турско робство,след това дошли германците,и пак руснаците помагали,сега ни мачкат хората които ние сме избирали,обачесега няма кой да доиде да ни помага.

Освен това не ми се иска да оставам тук и да гледам какво ще се получи след влизането ни в европейският съюз.

Първо ще го усетят дребните търговци,ония които са дали последните си парици за да започнат накакъв бизнес,а ние сме потребителите,или иначе казано последните в тази верига,демек всичко ще се струпа на наш гръб.

Е аз неискам да се чудя какво да обяснявам да детето ми когато немога да му купя шоколоад или нещо което иска.

Ето затова бих напуснал държавата за около 10-15 години.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.