Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам я как да и го кажа?

Featured Replies

преди 4 минути, barbuncela написа:

Момиче да се изплаши от това, че някой я харесва и иска да излезе с нея? Момиче дето ходи по купони и има компания!? ТИ акъл имаш ли? Акъл съм имала точно колкото трябва! Имах гадже! Аз съм на 30, синът ми на 12. Хайде вади калкулатора!

Barbucela, не знам. Математиката ми показва, че си била особено неразумна. Съжалявам. Не знам и каква купонджийка си, това си е за тебе.
Ама е факт, че ако на 17 годишна кажеш "Толкова ме кефиш, че бих се и оженил за теб" веднага ще драсне. На 17 всички са безотговорни, никой не мисли за никакво обвързване и общо взето нищо не го интересува. Днес с един, утре с друг.

• Отговори 89
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, barbuncela написа:

Акъл съм имала точно колкото трябва! Имах гадже! Аз съм на 30, синът ми на 12. Хайде вади калкулатора!  :)

Ти помниш ли му темата на този за сериозните мъже и жените втора категория? Жалко че я изтри, беше голям шедьовър, там надмина себе си.

преди 2 минути, simtech написа:

Barbucela, не знам. Математиката ми показва, че си била особено неразумна. Съжалявам. Не знам и каква купонджийка си, това си е за тебе.
Ама е факт, че ако на 17 годишна кажеш "Толкова ме кефиш, че бих се и оженил за теб" веднага ще драсне. На 17 всички са безотговорни, никой не мисли за никакво обвързване и общо взето нищо не го интересува. Днес с един, утре с друг.

Остави ме мене. Не става дума за мене! Къде прочете това:  "Толкова ме кефиш, че бих се и оженил за теб" ?  Съвсем друго написах!

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Ти помниш ли му темата на този за сериозните мъже и жените втора категория? 

Не...

преди 4 минути, simtech написа:

На 17 всички са безотговорни,

Ти като един отговорен и сериозен господин до кога ще се пазиш ? Баща ти до кога ще чака внуци от теб ?

преди 11 минути, barbuncela написа:

Акъл съм имала точно колкото трябва! Имах гадже! Аз съм на 30, синът ми на 12. Хайде вади калкулатора!

Искам да ти кажа нещо, но не искам да помислиш, че те нападам. Просто обичам да съм откровен с хората, не приемай откровеността ми за безочливост. Сама беше казала, че синът ти го гледаш сама. Забременяла си на 17, някакъв ти е завъртял главата, не си го преценила добре. Вероятно някой със сладки приказки и романтично прикритие или някой като BMW-то, такъв нахакан, леко безочлив. И после те е зарязал. Евала ти правя, че гледаш сина си. Обаче не можеш да ми кажеш, че си била разумна. При условие, че на 18 и презервативи не си ползвала.

преди 8 минути, barbuncela написа:

Момиче да се изплаши от това, че някой я харесва и иска да излезе с нея? Момиче дето ходи по купони и има компания!? ТИ акъл имаш ли?

Акъл съм имала точно колкото трябва! Имах гадже! Аз съм на 30, синът ми на 12. Хайде вади калкулатора!  :)

бих се радвал да имам щерка като тебе
днес, щях да имам внуче
ама мойта щерка е инат кът майка си и продължава да учи, като че ли някой ще я спре да учи, кът са ожени
баси, дали ще доживея да видя внуци?!!!

:(

преди 1 минута, barbuncela написа:

Не...

Значи много си изпуснала.
Та тезата и дилемата в темата бяха до кога сериозните мъже (визираше себе си) все ще им се падат жени втора категория които са мачкали чаршафи с други и накрая отивали при такива като него ама не го заслужавали понеже не са мислили навремето.

преди 3 минути, дръндю написа:

бих се радвал да имам щерка като тебе

Която на 18 скача с някакъв ли? За да може цял живот да се загроби домакиня вкъщи и да мие чинии, докато пукне?
Вместо да си вади парите сама, да е независима и да си прави кефа? На никого не му пука ти какво искаш.
Животът не е твой, на щерката ти си е. И като гледам - доста добре си го живее. Имаше заплата, за която ти само мечтаеш и се дивиш.

преди 3 минути, simtech написа:

Искам да ти кажа нещо, но не искам да помислиш, че те нападам. Просто обичам да съм откровен с хората, не приемай откровеността ми за безочливост. Сама беше казала, че синът ти го гледаш сама. Забременяла си на 17, някакъв ти е завъртял главата, не си го преценила добре. Вероятно някой със сладки приказки и романтично прикритие или някой като BMW-то, такъв нахакан, леко безочлив. И после те е зарязал. Евала ти правя, че гледаш сина си. Обаче не можеш да ми кажеш, че си била разумна. При условие, че на 18 и презервативи не си ползвала.

Казах ти, че темата не е за мене! За хрониката, исках да имам дете!!! Съвсем разумна си бях! А това че съм сама, е съвсем друга история!

току-що, simtech написа:

Която на 18 скача с някакъв ли? За да може цял живот да се загроби домакиня вкъщи и да мие чинии, докато пукне?
Вместо да си вади парите сама, да е независима и да си прави кефа?

млад си още и няма да усетиш, кога ще минат годините

преди 8 минути, barbuncela написа:

Остави ме мене. Не става дума за мене!

Даде себе си за пример. Съжалявам, ако съм те натъжил.

При условие, че на 18 и презервативи не си ползвала.

:wors:

преди 1 минута, дръндю написа:

Ама те вече му минаха, Той още е на точката на замръзване от тук насетне за кога !

преди 2 минути, дръндю написа:

Не всички са отворени.

преди 6 минути, barbuncela написа:

За хрониката, исках да имам дете!!!

Това няма значение.

Не всички са отворени.

ожених се на 32 и сега съжалявам
можех да се оженя на 21, но бях достатъчно тъп, за да си мисля, че трябва да си поживея...ъ-ъ-ъ...тъй де, то не че и сега не съм тъп

ожених се на 32 и сега съжалявам можех да се оженя на 21, но бях достатъчно тъп, за да си мисля, че трябва да си поживея..

Браво на теб. Деца не се гледат със стотинки. И трябва да си достатъчно интелигентен, за да можеш да им дадеш нещо да се оправят в живота.
Да беше се оженил на 12 и да храниш децата си със стотинките, които вадиш от цепене на дърва ли, какво?

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Значи много си изпуснала.
Та тезата и дилемата в темата бяха до кога сериозните мъже (визираше себе си) все ще им се падат жени втора категория които са мачкали чаршафи с други и накрая отивали при такива като него ама не го заслужавали понеже не са мислили навремето.

Спомням си нещо подобно...но нито автора помня нито подробности от темата...

Ама ако авторът е търсил такава дето не е мачкала чаршафи на 17 години... Такива май отдавна не се произвеждат вече! :lol6:

Да беше се оженил на 12 и да храниш децата си със стотинките, които вадиш от цепене на дърва ли, какво?

Симко, ай стига с тъпизмите
знаеш къде е темата за забавление

преди 7 минути, barbuncela написа:

Ама ако авторът е търсил такава дето не е мачкала чаршафи на 17 години... Такива май отдавна не се произвеждат вече!

Барбуцела, хубаво ще бъде да си гледаш собствената купичка.

преди 1 минута, дръндю написа:

Симко, ай стига с тъпизмите...знаеш къде е темата за забавление

Не е тъпизъм, аз бях напълно сериозен. Всичко е скъпо, а да не ги гледаш децата като циганчета в гетото - трябват нормални и стабилни семейни финанси. Ако смяташ, че на 20 си имал възможността да ги предоставиш..... Щото бил бил съжалявал.

преди 1 минута, simtech написа:

Барбуцела, хубаво ще бъде да си гледаш собствената купичка.

Аз моята си я гледам! Отговорът не беше за тебе! Ти се опитай да не се изказваш за някои неща,съвсем неподготвен!  :)

преди 7 минути, barbuncela написа:

Ама ако авторът е търсил такава дето не е мачкала чаршафи на 17 години... Такива май отдавна не се произвеждат вече! :lol6:

Какви 17 !!! Той я търси да е негов набор (около 26 годишна) , изучена интелигентна и да го е търсила него принца да я въведе в тайните на кекса.

преди 2 минути, barbuncela написа:

Аз моята си я гледам!

Тъй-тъй....Съжалявам....

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

Какви 17 !!! Той я търси да е негов набор (около 26 годишна) , изучена интелигентна и да го е търсила него принца да я въведе в тайните на кекса.

Обърках се... "Харесвам едно момиче,тя е на 17 както и аз!" Мислех, че е на 17...

току-що, barbuncela написа:

Обърках се... "Харесвам едно момиче,тя е на 17 както и аз!" Мислех, че е на 17...

ама Симко е на 26 и чака принцесата на неговите мечти

ама Симко е на 26 и чака принцесата на неговите мечти

Аха...Ами както казват шопите: "Сака висение!"   :)

Симич, ти не си 65 годишен дядка. Объркал съм се- ти си 75 годишна баба!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.