Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте имам проблем с каране на колата на бензин. На празен ход си работи нормално, когато тръгна да превключвам забива. Когато колата загрее започва да забива по малко, a на газ си е добре. Някой има ли идея какъв може да е проблема? Колата е NIssan Terrano 2.4.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сервизи няма ли в твое село? Откъде да знам каква алхимична смес си налял в резервоара, колко е задръстен от утайки и филтрите. откога караш без обслужване и всичко останало? Като си на газ сигурно караш на утайки под резервата.

Врачките са на импулсни телефони из някои кабеларки.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не виждам проблеми за карането на газ,ако на автомобила му понася,и газовата е правилно подбрана и съответно правилно настроена.За мен лично е за предпочитане пред дизел,който,ако те остави на пътя, той наистина те оставя.Щом при превключване в движение от газ на бензин е проблема, вероятно проблема е в газовата.Диагностика при добър газаджия.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 07 Ноември 2018 г. в 11:26, User15 написа:

на газ си е добре.

Не четеш - има проблем на бензин. И аз карам на газ - излиза наполовина спрямо бензин.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Raya Jekova
      Здравейте!Вчера реших да си сменя паролата на телефона ми,който е Iphone 7.Не знам какво стана,но я забравих,защото тази,която си мислих,че е се оказа невалидна.Реших да го върна към фабричните му настройки чрез iTunes,но излиза само възстановяване на данни и зарежда.Като зареди ми иска 2 пъти парола-новата и потвърждението и.Заключва се постоянно или за 5 мин или за  1 час.Същото нещо се повтаря вече няколко часа и няма никакъв резултат от този reset на телефона.Някой,ако знае какво да направя или евентуално колко ще ми струва,ако го заведа да ми го оправят,да помагаа!Благодаря предварително!
    • от М. Проданов
      Здравейте! На скоро родителите ми ме помолиха да им преинсталирам компютъра на Windows XP. Проверих конфигурацията и установих, че е 64 bit и следователно свалих windows xp 64. Направих си боотващ диск с такъв windows, настроих си BIOS на първо боот. устройство да е CD/DVD и второто да е HDD и следователно ме вкара Windows Setup. Обаче преди да ме пустне в partition-ните ми се появява следния екран от снимката. Гледах клипчета и разбрах, че трябва да сменя от SATA Configuration на BIOS на  AHCI на нещо друго, но с голям не успех поради факта, че първо нямам SATA Configuration, а IDE Configuration и второ  имам 3 настройки - SATA, AHCI и RAID. Изпробвах ги и трите, но не се получи. Отново излиза този проблем. Пробвах и с друг ISO файл, но пак излиза този проблем. 
      Забравих да спомена, че и написах на конзолата командата - chkdsk /f, рестартирах, изпробвах на ново с инсталацията и не се получи.
      Моля ви за помощ! Ще бъда много благодарен. 😊

    • от MikeS
      Здравейте, реших се да си купя първа кола, но понеже не разбирам много от коли реших да пиша тук за съвет/помощ. Нов шофьор съм вече на година близо, като карам Нисана на наще от време на време.
      Та въпроса ми е: 
      - Разполагам с 2000лв. (около 1500-1700 за колата ще е добре че да мога да си платя гражданската, данъка, прехвърляне и да заредя).
      - Не желая комби, ами хечбек или седан ще да е. (ще се ползва за семейни цели но най - вече да си ходя до университета с нея, така че ще се ползва всекидневно)
      - Не съм фен на двувратките, предпочитам с 4 врати.
      - Евтина поддръжка (евтини части и по издържлива, да не ми се разваля много често).
      - Ще търся каквото предложите да има газова уредба от предишния собственик, в никакъв случай на дизел.
       
      Това е като информация за какво търся в една кола.
      За сега съм се спрял на Опел Корса, Пежо 206/207, Нисан Алмера и май това са.
      Благодаря от сега!
    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...