Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фирма за почистване в Пловдив?

emanuela444

Препоръчан отговор

Здравейте! Наскоро започнахме ремонт вкъщи и другата седмица приключваме. Обаче се сетихме, че ще ни трябва помощ с почистването, тъй като има доста отпадъци и излишни материали. Сами не можем да се справим и търсим да се възползваме от услугите на някоя почистваща фирма. Аз не съм срещала обаче обяви за такива, така че ще се радвам ако ни насочите към някоя. За Пловдив става дума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Изглежда имате Интернет - само за миг потърсих и намерих над 50 фирми. Има една страница - google.bg . В нея влизате и пишете "Изовзане на строителни материали Пловдив" - и ааа ужас има хиляди фирми... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, emanuela444 написа:

Здравейте! Наскоро започнахме ремонт вкъщи и другата седмица приключваме. Обаче се сетихме, че ще ни трябва помощ с почистването, тъй като има доста отпадъци и излишни материали. Сами не можем да се справим и търсим да се възползваме от услугите на някоя почистваща фирма. Аз не съм срещала обаче обяви за такива, така че ще се радвам ако ни насочите към някоя. За Пловдив става дума.

Изпишете в Гугъл : Фирми за почистване на домове в Пловдив, и ще видите колко много такива фирми има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако поотърсиш в интернет ще намериш фирми колкото искаш. Даже имаше един сайт, който само с такива фирми се занимаваше.

Едит: Сайтът се казва domestina.bg и съдържа информация за различни почистващи фирми и можете да ги сравнявате и тн. Провери и там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Аз съм много доволен от фирма за почистване Чичи. След ремонта в дома ми, майсторите оставиха някакво тотално мазало. Гипс по плочките, пръски латекс по дограмата и прозорците... да не говорим за банята, цялата беше побеляла от фугина. Екипа от момчета, който дойде да почисти беше много готин и свеж. За един ден изринаха всичко. Ето и сайта им https://chichi.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 9 месеца по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Друга фирма, която може да провериш е Виктория СМ 19. Тука има малко повече информация за нея https://tarrly.bg/o/osnovno-pochistvane-na-dom-do-80kv-m-d624df2477

Като цяло като отвориш някой сайт за обяви като Олкс, Базар или някой друг ще намериш един куп фирми и отделни хора.

Дано да съм помогнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...