Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кристиано Роналдо се страхува за живота си

Featured Replies

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо се страхува за живота си, ако остане в Манчестър Юн. Бързоногият футболист е казал това на мениджъра на отбора сър Алекс Фъргюсън, който обаче бълзо го успокоил.

21-годишният Роналдо си навлече гнева на цяла Англия, след като взе дейно участие при изгонването на Уейн Руни в 1/4 финала на световното първенство, загубен от англичаните след дузпи. Той изпаднал в ужас, когато разбрал, че вандали са нахлули в дома му в Чешир, явно представяйки си какво може да се случи на самия него.

Руни се закани да му тегли здрав пердах, когато двамата се видят на тренировката на тима, но сега португалецът е още по-уплашен. Той дори поиска да напусне “Олд Трафорд”, като още по време на Мондиала заяви, че желае да премине в Реал М. Шефовете на “червените дяволи” обаче категорично отказаха да го продадат. Поне засега.

След като научил за страховете му, сър Алекс Фъргюсън го уверил, че сигурността му не е застрашена и няма причина да се притеснява.

“Роналдо е една от най-големите изгряващи звезди в световния футбол и затова Манчестър Юн няма никакво намерение да продава най-добрите си млади футболисти”, се казва в официално изявление на клуба. Интересно обаче какво ще се случи, когато Роналдо се срещне с Уейн Руни на първата тренировка на отбора, въпреки че Фъргюсън се опита да ги помири.

gol.bg

Ми прав си е.То всяка звезда на негово място би се стархувала.Още повече след случая с дома му....

• Автор
Ми прав си е.То всяка звезда на негово място би се стархувала.Още повече след случая с дома му....

Прав е, но това е вече вандализъм и неуважение към дадена личност. С какво той е виновен, че е играл за Португалия, нали целта е победата?

Прав е, но това е вече вандализъм и неуважение към дадена личност. С какво той е виновен, че е играл за Португалия, нали целта е победата?

С нищо не е виновен, но какво пък той може да направи като англичаните реагират така вандалски?!

Англичаните са селяци и диваци и въобще не се учудвам от това, което се е случило с дома му. Ако бях на негово място веднага щях да напусна Манчестър, особено щом на тренировката ме чака оня пич с неандерталската физиономия Рууни ;) . А и по принцип Кристиано Роналдо е играч, който не може да реализира потенциала си максимално в Англия. Като го сритат два пъти по-сериозно и мачът е свършил за него. А в Англия има доста такива отбори. Затова си мисля, че за него ще е най-добре да отиде в Реал. Ама нито съм му мениджър, нито съм му майка biggrin.gif

Ми да дойде при мен, ще го приютя и ще го пазя. ;)

Вандали ги има навсякъде не само в Англия. Малко се преовеличава...

Руни щял да го бие, ами Роналдо да не е безпомощно 10-годишно момченце? Да не говорим, че никой от футболистите няма да го направи, защото няма да останат ненаказани деянията, на когото и да било. А вандализмът го има навсякъде.

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Не, че е 10 годишно момче, ама така като го гледам няма много голям шанс срещу Руни ;) А за хулиганството сте прави, че го има навсякъде, но като се замислим, че при тази законова уредба в Англия все още ги има, значи работата е сериозна. А много неприятно впечатление ми прави отношението ми прави отношението на английските клубове спрямо чуждестранните си играчи при тези спорове. Нека си спомним какво стана с Алпай в Астън Вила след сблъсъка с Бекъм. Вярно, че е правилно да си на страната на своите хора, но все пак от гледна точка на Астън Вила, Алпай е много по "техен човек" от Бекъм :speak:

• Автор
Ми да дойде при мен, ще го приютя и ще го пазя. :angry:

Да, дойде ама знаш ли заради теб каква неустойка ще му праснат biggrin.gif

Вандали ги има навсякъде не само в Англия. Малко се преовеличава...

Руни щял да го бие, ами Роналдо да не е безпомощно 10-годишно момченце? Да не говорим, че никой от футболистите няма да го направи, защото няма да останат ненаказани деянията, на когото и да било. А вандализмът го има навсякъде.

А, твърде е възможно и га му прасне няколко шамара, след слабото представяне на Англия, сигурно още е бесен ( Рууни визирам )

• 2 седмици по-късно...

И аз да бях и аз щях да се страхувам за живота си..особено след като са му разбили къщата!Ей т'ва вече е адски тъпо..!Разбирам да го мразят заради червения картон на Рууни,но това е само игра..!Какъв е смисълът заради една игра човек да се страхува за живота си?!?

• 4 седмици по-късно...

Сигурно вече не се страхува толкова,защото отношенията му с Рууни са изгладени,потвърди го и Фергюсън,и играчи от отбора.Миналата седмица в интервю по SKY самият Рууни заяви,че няма никакъв проблем между него и Роналдо,и че в момента най-важното е всички да се обединят и да играят за победи.А по време на мача със Севиля,феновете не спираха да аплодират Роналдо,той пък им се отблагодари с невероятна игра.Да се надяваме,че вече всички са му простили,въпреки че според мен нищо лошо не беше направил.

Конфликтът между Рууни и Роналдо едва ли е потушен, пък макар и Фергюсън да уверява в това. Може и да се посбият, но на пръв поглед португалецът няма особено шансове. Постъпката с къщата му е грозен вандалски акт, но категорично не е типично английски, такива престъпления стават навсякъде.

А и си мисля, че Роналдо малко се поизсилва с изказванията си, като че ли го прави повече с цел името му да се върти постоянно по разните медии. Голям мерак за Реал, ами те май всички искат да ходят там. Все пак кралският клуб не е Икарус, та винаги да има място за още един пътник!

А и ако не се разберат с добро, то е твърде възможно старият шотландец Фърги "случайно" да ритне някоя обувка в тяхната посока (справка Дейвид Бекъм)...

Конфликтът между Рууни и Роналдо едва ли е потушен, пък макар и Фергюсън да уверява в това. Може и да се посбият, но на пръв поглед португалецът няма особено шансове. Постъпката с къщата му е грозен вандалски акт, но категорично не е типично английски, такива престъпления стават навсякъде.

А и си мисля, че Роналдо малко се поизсилва с изказванията си, като че ли го прави повече с цел името му да се върти постоянно по разните медии. Голям мерак за Реал, ами те май всички искат да ходят там. Все пак кралският клуб не е Икарус, та винаги да има място за още един пътник!

А и ако не се разберат с добро, то е твърде възможно старият шотландец Фърги "случайно" да ритне някоя обувка в тяхната посока (справка Дейвид Бекъм)...

И да е искал да ходи в Реал,вече стана ясно,че остава в Манчестър до 2010 година.Слава Богу!Реал не са печелили нищо от години,освен купата на Испания,но тя не е чак толкова престижна.А колкото до изказванията на Роналдо,той твърди,че ще даде всичко от себе си през този сезон за отбора.Фергюсън:"Няма начин Роналдо да напусне Манчестър."

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.