Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преносима батерия за iphone 6

Featured Replies

Здравейте , търся си преносима батерия за Iphone 6. Давайте съвети за преносими батерии , които няма да ми прецакат батерията на телефона. 

Ами не сте определил максимален бюджет, нито колко mAh трябва да е въпросната преносима батерия. Ето нещо на достъпна цена от немската фирма Varta
https://power-bank-vynshna-baterija.pazaruvaj.com/varta/power-bank-5200mah-57963201111-p361866555/#

• Автор

Тази е добра , само да попитам сигурен ли сте , че няма да ми прецака батерията ? 

Много външни батерии изпрoбвах и стигнах да следната марка. ACME

Предишната ми беше 6000 mAh и зареждаше телефона ми около 3 пъти от 15% до 100%

В момента ползвам 10000 mAh на същата марка и зареждането е около 5 пъти.
Телефона ми е ZTE с 2800mAh батерия.

Всичките  ми външни батерии ги купувам от една сергия на пазара и цените са повече от добри.
6000 mAh беше 21 лв, а 10000 mAh 35 левчета.

В онлайн магазините цените на същите са с около 50 до 80 % нагоре.

преди 5 часа, Иван 12 написа:

Тази е добра , само да попитам сигурен ли сте , че няма да ми прецака батерията ? 

Аз само мога от личен опит да споделя, че не съм имал проблеми при използването на Varta. Тези преносими батерии са универсални, зареждат по-бавно от стандартното ви зарядно. Даже зарядното в колата към запалката е същата работа, зарежда със скоростта, с която примерно се зарежда телефона, като го включа в USB-то на компютъра. Това са универсални методи за зареждане, които до колкото знам са безопасни и щадящи батерията на телефона. Ползвал съм и 3-те метода за зареждане и при стария и при сегашния ми телефон, но проблеми не съм имал. Отделно, че съвременните телефони имат контролер, който предпазва батерията, защото съвременните Li-po батерии са опасни и лесно могат да се възпламенят. Само един съвет относно удължаването живота на батерията, стремете се включите ли телефона да се зарежда, процесът да стигне до край 100%. Като цяло не би трябвало да имате проблеми, поне аз не съм имал. 

Приятелката ми ползва от 2014 Iphone 6 и с тия 1800mАh си е жива мъка. Много слаба батерия за това устройство, доста бързо пада. Тя ползва преносима батерия много често и телефона е все още жив въпреки годините си.
Друго което мога да ви препоръчам е, да не се хвърляне на големи и неудобни за носене батерии. 5200mAh са напълно достатъчни, от една страна батерията е компактна, от друга си зареждате телефона 2-3 пъти. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.