Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Волан

Featured Replies

Здравейте! Преди ок. 2 месеца да са най - много си закупих един волан на hama urage gripZ ,отначало си го купих основно заради ETS2 ( euro truck simulator 2 ) ,но не ми тръгваше и само крашваше играта и имаше всякакви проблеми и реших,че няма да играя това,а нещо друго.Един път пуснах ЕТС2 без волан да видя дали ше стане нещо то взе,че тръгна без никакви проблеми,че даже и играх известно време,мисълта ми е,че волана почна да ми праи някви мизерий,с включен бутон "Mode" като включа програмата от която се калибрира и настройва,като дам лек ляв/десен завой вместо да си върви нормално 1/2/3/4 ... то се едно притреперва и ем се дигат цифрите ем се свалят,същото и с педалите.Днес пък педалите ми решиха да се натискат максимум до 75/127 докато си цъках нфс,случайно някой да знае как се оправя тая простотия,щот четох,че тия волани ги правят тия проблеми,което е малко странно,че не съм се разчел преди тва,въпросният волан има гаранция,но не знам какво да им обясня на хората в технополис затова моля ви помогнете с нещо, каквото и да е ! :)

преди 17 минути, Blosty написа:

Здравейте! Преди ок. 2 месеца да са най - много си закупих един волан на hama urage gripZ ,отначало си го купих основно заради ETS2 ( euro truck simulator 2 ) ,но не ми тръгваше и само крашваше играта и имаше всякакви проблеми и реших,че няма да играя това,а нещо друго.Един път пуснах ЕТС2 без волан да видя дали ше стане нещо то взе,че тръгна без никакви проблеми,че даже и играх известно време,мисълта ми е,че волана почна да ми праи някви мизерий,с включен бутон "Mode" като включа програмата от която се калибрира и настройва,като дам лек ляв/десен завой вместо да си върви нормално 1/2/3/4 ... то се едно притреперва и ем се дигат цифрите ем се свалят,същото и с педалите.Днес пък педалите ми решиха да се натискат максимум до 75/127 докато си цъках нфс,случайно някой да знае как се оправя тая простотия,щот четох,че тия волани ги правят тия проблеми,което е малко странно,че не съм се разчел преди тва,въпросният волан има гаранция,но не знам какво да им обясня на хората в технополис затова моля ви помогнете с нещо, каквото и да е ! :)

За тези пари толкоз. Връщай го в магазина и си искай парите.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

За тези пари толкоз. Връщай го в магазина и си искай парите.

Аз също искам да го върна,но не знам какво да им кажа,че да им го върнат пък и навярно да ме земат на сериозно тъй,като не съм възрастен ше ми се напраят на интересни и няма да искат да ми върнат парите на 101%...

преди 3 минути, Blosty написа:

Аз също искам да го върна,но не знам какво да им кажа,че да им го върнат пък и навярно да ме земат на сериозно тъй,като не съм възрастен ше ми се напраят на интересни и няма да искат да ми върнат парите на 101%...

Ами отиваш и казваш, че искаш да го тестват. То винаги ще се правят на интересни. Обясняваш им същото, както го обясняваш и тук.

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Ами отиваш и казваш, че искаш да го тестват. То винаги ще се правят на интересни. Обясняваш им същото, както го обясняваш и тук.

Те,за да го тестват трябва да изтеглят малоумния драйвър от сайта на тия хама и тогава да отворят програмата и да го тестват,като си знам късмета абсолютно нищо няма да му има като го пратя при тях,винаги става така,ама ше ида са кво да напраим 78 лева съм дал за тоя боклучак

преди 6 минути, Blosty написа:

Те,за да го тестват трябва да изтеглят малоумния драйвър от сайта на тия хама и тогава да отворят програмата и да го тестват,като си знам късмета абсолютно нищо няма да му има като го пратя при тях,винаги става така,ама ше ида са кво да напраим 78 лева съм дал за тоя боклучак

Аз го намерих за 55 лева. Отиваш и искаш рекламация на продукта. Няма друг вариант. Колкото до продуктите на Hama даже и да ми ги подаряват не бих ги взел и използвал.

• Автор

Аз го намерих за 55 лева. Отиваш и искаш рекламация на продукта. Няма друг вариант. Колкото до продуктите на Hama даже и да ми ги подаряват не бих ги взел и използвал.

Той е намален от 69 сега зарди,Коледа вероятно,а иначе да за пръв и последен път си купувам продукт на Hama,имам години опит в тоя "бранш" с мишки,клавиатури и т.н , и като някой ми каже,че hama струват просто да си тегли ножа.Мислех,че поне воланите са им една идея по - добра,но явно съм се объркал доста жестоко

преди 1 минута, Blosty написа:

Той е намален от 69 сега зарди,Коледа вероятно,а иначе да за пръв и последен път си купувам продукт на Hama,имам години опит в тоя "бранш" с мишки,клавиатури и т.н , и като някой ми каже,че hama струват просто да си тегли ножа.Мислех,че поне воланите са им една идея по - добра,но явно съм се объркал доста жестоко

Направи следното. Отиди при приятел и го тествай там. Даже го тествай на няколко игри. Започне ли и там да прави същите проблеми просто го връщаш в магазина. 

• Автор

Направи следното. Отиди при приятел и го тествай там. Даже го тествай на няколко игри. Започне ли и там да прави същите проблеми просто го връщаш в магазина. 

Добре,ще го пробвам някой друг път,1 година гаранция има тоя кютук,така че се надявам,да проявят разбиране хората и да ми върнат или парите или поне някой друг модел ,който не е на хама със сигурност,щото няма да ми дойде много добре още 1 такъв боклучак

Ппц тези волани, които са от нисък клас като точно този работят с пружини и е нормално претрепването. Това се прави с калибриране, вече ако не става е проблем във волана. Има си гаранция давай им го и ако ти върнат парите други път по-хубави, ако нямаш пари поне dfgt втора ръка! Успех! :) 

• Автор
преди 18 часа, D101149 написа:

Ппц тези волани, които са от нисък клас като точно този работят с пружини и е нормално претрепването. Това се прави с калибриране, вече ако не става е проблем във волана. Има си гаранция давай им го и ако ти върнат парите други път по-хубави, ако нямаш пари поне dfgt втора ръка! Успех! :)

Аз се опитвах да го калибрирам,но ако знаеш някакъв начин по който може да се оправи поне минимално ше съм ти благодарен!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.