Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Georgi Kirchev

Помощ за курсова работа по визуално програмиране

Препоръчан отговор


Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 

програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

Условието е следното: 
Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
 - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
 - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
 - ляв бутон на мишката.
 - опция от менюто .
 - клавишни ускорители.
 - бутон от инструменталната лента.
В диалоговата кутия да има:

 - текстово поле за въвеждане на текст.
 - рамка със списък за шрифтове.
 - групова рамка.
 - бутон за приключване.

Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какво имаш направено до момента? Ако отговорът е "нищо", това означава, че някой трябва да седне вместо теб и да кове един-два часа. В същото време всичко от заданието (с изключение на това за скритите менюта, за което може би трябва да поискаш разяснение от преподавателя) ми изглежда абсолютно директно, почти като да препишеш документацията и/или някой пример в MSDN.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами оформил съм си диалоговата кутия  и съм си задал IDC-та в class wizard , но не знам какъв код и къде трябва да го напиша , бих попитал преподавателя ,но сме на плаваща програма и много от преподавателите не са местни , а от София и не са всеки ден на разположение. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от М. Проданов
      Здравейте! Изпитвам затруднение с една задача по програмиране C++.
      Някой може ли да ми помогне?  
      За тези, които  няма да помагат и ще пишат безсмислени  коментари  от типа на: тази задача е лесна, научи: циклите,операторите и функциите и тогава пиши форум - моля да напуснат! Знам всички оператори, функции и цикли. Не съм назад с материала.
      Благодаря за вниманието! 
      Ето го и условието!
       
      Дадено:
      Мед:
      1кг акациев - А1 лева
      1кг. липов -А2 лева
      1кг.слънчогледов - А3 лева.

      Има 3 съда:
      1 съд - B1 кг.
      2 съд - B2 кг.
      3 съд - B3 кг.
      В кой съд какъв мед да сложи така че да получи най-много пари?
       
      Решение:
      Вход: ред 1 -> числата A1  A2  A3
      Ред 2: числата B1 B2 и B3
      Изход: едно число - максималната печалба, която може да се получи.
      Пример: Вход -> 7 2 9
      10 5 3
      Изход: 131лв.
       
      Пускам и cpp файла 
       
      task4.cpp
    • от MrSmith
      Здравейте! Преди около 3 години, си бях сглобил горе-долу добра конфигурация за годините тогава, но от няколко месеца изпитвам затруднения с игрите като World of Warcraft(retail), LoL, CS:GO, та искам някакъв, хубав ъпгрейд за близките 1/2 години, главно играя горе споменатите игри, конфигурацията е следната:
       
      Дъно: Asrock - H81M-VG4, H81, DDRIII 1600/1333/1066,VGA
      Процесор: Intel i5-4440, 3.10GHz 6MB BOX LGA1150
      Рам: GEIL - 4GB DDR III 1600/Bulk
      HDD: Toshiba 500GB 7200rpm 32MB Sata III DT01ACA050
      Видео карта: Sapphire 2048M R7 265 Dual-X DDR5 PCI-E 3.0/Bulk
      Захранване: Cooler Master K350, 600W PSU
    • от Borislava Mihaylova
      Здравейте! Имам следния проблем.  Преди известно време профилът ми беше хакнат. Опитах какво ли не да си го върна - забравена парола, връзка със съпорт и т.н., всичко прочетено в нета. Е не стана. Единственото, което не опитах, е да изпратя личната си карта - нямам им чак толкова доверие 😁
      Сега вече съм предприела кампания за премахването му, за да не се злоупотреби с личната ми информация. Според вас кой от всичките репорти е най-подходящ? (Някой се представя за мен, фалшив акаунт, хакнат..)
      https://m.facebook.com/profile.php?id=100000463676447&ref=content_filter
      Моля ви докладвайте и да се приключва. Само един ваш клик ще е огромна помощ за мен.  Благодаряя
    • от georgi999
      Здравейте от доста време ме затрудняват едни въпросчета между които винаги си мисля че има повече верни .Благодаря предварително
      1ВЪПРОС-Кое от следните твърдения е вярно
      А)всеки път когато създаваме и компилираме нов клас се създава съответен обект от class
      Б)всеки път когато създаваме и компилираме нов клас се създава класа class
      В) jvm не използва класа class
      2ВЪПРОС -кое от твърденията не е вярно ?
      А) конструкторите могат да се задават подразбиране
      Б)конструкторите са полиморфни и претоварени
      В)конструкторите не са полиморфни но са претоварени
      3 ВЪПРОС- Кое от следните твърдения не е вярно ?
      А)final, референция не означава че не може да се променя рефенираният от нея обект
      Б)всички private методи в един клас по подразбиране са final и могат да бъдат предефинирани 
      В)final референция означава че не може да се обвърже повторно в нови обекти.
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...