Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на ключ за фурна

Featured Replies

Здравейте,

Моля за помощ.

Имаме печка Indesit KN3C76A (W) BGS

Отворих да изчистя предния панел където са копчетата, защото там се събира невероятна гадост.... Както и да е. И докато си чистя съм измъкнал една кабелна обувка с два кафяви кабели и една с черен (мисля че е за въртенето на грила) и сега не знам къде да ги наместят. Намират се от дясната страна на 9 степения ключ управнаващ фурната. Наместят ги там някъде и май работи, но съм сигурен че съм сбъркал. 

Та моля за помощ да си възвърна кабелчетата в правилните им позиции.

Благодаря

преди 17 минути, Ivailo Dimitrov Peev написа:

Наместят ги там някъде и май работи

Би трябвало две места на ключа да са били  свободни! Две кабелни обувки са измъкнати. Опитайте всички положения на ключа? Ако печката работи нормално, няма проблем.

Или дайте ако може една ясна снимка и от близо на този ключ?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 43 минути, Ivailo Dimitrov Peev написа:

И докато си чистя съм измъкнал една кабелна обувка с два кафяви кабели и една с черен хххххххххххххххх

хххххххх май работи, но съм сигурен че съм сбъркал. хххххххххх

Странно как така са се измъкнали тези кабелни обувки. Бая мерак трябва да е бил вложен!

"Май работи" - работи или не работи. Ако работи какъв е проблема. Без снимка на въпросният ключ няма как да стане и това при положение, че има проблем. Друг вариант е - викаш майстор и след 5 минути и известна сума си готов.

• Автор

Съжалявам снимките които имам не са много добри и не показват кой знае какво, но утре ще направя нови.

received_227997971452744.jpeg

received_346996402555485.jpeg

В момента ако включа само лампата започва да работи грила

преди 18 минути, Ivailo Dimitrov Peev написа:

В момента ако включа само лампата започва да работи грила

https://www.google.com/search?q=9+тактов+ключ+за+фурна+схема&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjr7Jur2eHfAhUQ1xoKHZ-aD4sQsAR6BAgFEAE&biw=1680&bih=886

снимки не стават и аз имах наскоро подобен проблем с печката - помагат само схеми от нета и мултицет

Аааа, желанието ми за даване на безплатни съвети започна постепенно да се изчерпва. Знанието е пари. Времето също е пари!

В по горен пост бях написал - извикайте техник и след 5 минути и дадени пр. 20лв. нещата ще се уредят.

Постнатите снимки не стават- нищо не се вижда. При по внимателно взиране на място обаче могат да бъдат забелязани следи от кабелните обувки на съответния пин. Дължината на кабелите също дава някакъв ориентир. Може би трябваше да попитаме какво не работи. Знаейки това с мултицет, пробна лампа, че дори и с фазомер, проблема е отстраним също пак за 5 минути, но за целта са нужни и съответните познания, както и умения за проследяване и анализиране на електрически връзки вериги.

Където са били включени би трябвало да има следи от контактуването. Гледай внимателно.

За сервиза вече ти казаха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.