Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокиране при рестарт

Featured Replies

Здравейте!!!

Някой може ли да ми каже защо при повечето рестартирания ми блокирва, ето на това. Вчера смених Windows-a, но никъв ефект!!!

Предварително благодаря!!!

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

На сейв мод зарежда ли ?

Гледам имаш добра конфигурация .

Веднага след инстала на Windows ли ти забива ?

Или след като инсталира драйверите ?

Ако е след инстала веднага .Пробвай да инсталираш друг Windows!

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Такива проблеми съм срещал с драйверите на риълтек за звука

Имах същият проблем преди 2-3 дена на една машина след инсталирване на звуковата карта ,но не беше Realtec .

Картата беше CMedia CMI 8xxx

Но пуснах един DriverCleaner той изчисти всичко на сейв мод и след това Wina запали

по принцип тожа е момента ж които винбоза си инициализира устройствата

кажи светва ли ти клавиатурата , мишката ?

ако е така пробваи с дуга видео карта (само за тест)

• Автор

Започва да прави номера след като инсталирах драйверите!!!

При мен излезна от инсталиращия диск ,смених го с друг сега пее без проблем.Явно стария се беше прецакал ,а инсталацията минаваше без грешка.

• Автор

Сега отивам до едно място и като се върна ще го сменя със друг Windows!!!

Доно със смяна да стане!!!

Ако проблема е започнал след инсталация на драйверите ,няма да има смисал да инсталираш нов Windows.

Само uninstal на драйверите и едно почистване за сигурност със

DriverCleaner ето ти линка ...

http://www.drivercleaner.net/download.php?...ProSetup_15.zip

Премахни всичко остатъчно от тях и направи нова инсталация на драйверите.Както му е реда през Divice Menager .

Един съвет винаги инсталирай първо драйверите за хардуера и периферията и след това всичко друго останало от сорта на антивирус,интернет скеюрити ,стена и прочее.

GLHF

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ровичках се, търсих проблема и май ще излезне от записвачката!!!

Преди малко рестартирах компа и три пъти последователно блокирваше, и си помислех че може да е от дисковете. LG DVD-E616A (DVD-ROM) се отвори, но PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) неможа. Преди бях забелязал че PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) неще да се отваря и си мислех че е от Windows-а, но сега се уверих че нещо не работи, или се базика.

Сега откачих кабелите на PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) и го рестартирах три пъти но не можа да блокира нито един път, ще го остава два три дни да работи без нея да видим резилтата!!!

Сега откачих кабелите на PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) и го рестартирах три пъти но не можа да блокира нито един път, ще го остава два три дни да работи без нея да видим резилтата!!!

Има ли вероятност да не си подредил(свързал)правилно устройствата- джъмпери,кабели и т.н. laugh.gif

• Автор

Не, няма такава вероятност, проверил съм ги!!!

edit

Папагала е на мастер, а записвачката на славе!!!

edit

Е,щом си сигурен,че са правилно конфигурирани - пробвай няколко дни без Филипса- винаги има вероятност той да се е повредил нещо.

И двете са на Secondary Ide - нали ?
  • Автор
Е,щом си сигурен,че са правилно конфигурирани - пробвай няколко дни без Филипса- винаги има вероятност той да се е повредил нещо.

Това и ще направя, сега ще изчакам няколко дни и ако всичко и ОК, ще я пробвам на компа на братми или на бащами и така ще разбера дали работи или нещо мойто дъно не я ще!!!

И двете са на Secondary Ide - нали ?

Разбирасе!!!

Мерси на всички!!!

edit

Обърни ги! Записвачките са по приоритетни. Внимавай за кабела. "Господаря" на края, "роба" в средата. По възможност 80 пина кабел, никога не излишен по бързия кабел.

Само ще отбележа, че съм имал подобни проблеми заради външен хард(през USB 2.0) ако е включен. Ако имаш такова чудо - изключвай го преди старт на компа. Ако нямаш... е малко ново инфо няма да навреди никому :snowballfight:.

Само ще отбележа, че съм имал подобни проблеми заради външен хард(през USB 2.0) ако е включен. Ако имаш такова чудо - изключвай го преди старт на компа. Ако нямаш... е малко ново инфо няма да навреди никому :ph34r:.

Проблем при стартиране има и при закачен флаш като външен диск, но тогава съобщението е обикновено, че е сменен boot диска или че диска не е bootable и се приканва да се замени той с такъв.

Но в такъв случай няма блокиране, това не е блокиране при рестарт.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.