Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокирах човек в Messenger а той продължава да ми пише

Featured Replies

Блокирах един човек ,и след 2 м той се отблокирал сам.Пробвах пак да го блокирам той се отблокира сам няколко пъти.Въпросът ми е дали мога да го блокирам без да се отблокира някак си,или поне да разбера за какво програма става на въпрос.

Къде си го блокирал този човек, в някакъв файт ли, в програма като Skype/Viber ... ?

Имаш сайт и си го баннал ли ?

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Freem@n написа:

Къде си го блокирал този човек, в някакъв файт ли, в програма кат Skype/Viber ... ?

Имаш сайт и си го баннал ли ?

Блокирах човек в Messenger ,и след това ми пише.След това пак го блокирам и пак ме отблокира незнам как.Дали има някаква програма която да отблокира без мое съгласие?

Сигурен ли си, че си го блокирал както трябва? Защото ако си го блокирал, в фейсбук няма никакъв шанс да ти пише. Освен ако не си прави нови профили.

• Автор
преди 1 минута, Still Hustlin написа:

Сигурен ли си, че си го блокирал както трябва? Защото ако си го блокирал, в фейсбук няма никакъв шанс да ти пише. Освен ако не си прави нови профили.

Блокирам го както си трябва от всякъде ,и след тва гледам пак може да ми пише.И това става за 10 секунди отблокирането от негова страна .

преди 7 минути, ggg qqq написа:

Блокирам го както си трябва от всякъде ,и след тва гледам пак може да ми пише.И това става за 10 секунди отблокирането от негова страна .

Странно. Това не би трябвало да се случва..

• Автор
преди 1 минута, Still Hustlin написа:

Странно. Това не би трябвало да се случва..

щом съм писал тук със сигурност не би трябвало да се случва 

Целия филм става когато се скарах с една моя приятелка и я блокирах в messinger.Но след малко тя ми писа отново , и аз сгънах чадъра.Гледам мога да си пиша в чата все едно не съм я блокирал.Пробвам пак същата работа отблокирва ме от някаква програма и аз не знам как.

преди 6 минути, ggg qqq написа:

щом съм писал тук със сигурност не би трябвало да се случва 

Съмнявам се да има някакъв начин сам да се от-блокира.

• Автор
преди 29 минути, megatone написа:

Пиши на съпорта на фейсбук. Ти няма какво повече да направиш.

Ще се опитам

Питащото пита за начин да се самоотблокира, че някой го е блокирал . То си мисли, че има хакерски тактики за заобикаляне на природни закони и хакване на електронни пощи! Кажете му просто да си ходи обратно да си скрие нослето чипоносо и да не излиза повече от хралупата, защото е изляло без гащи!

преди 45 минути, Blue_Hulk написа:

Сигурно има достъп до твоят акаунт и така се отблокира. Смени паролата и задай всички устройства да влизат наново.

Ако са близки роднини и сядат на един и същ компютър, вероятно му е сложил записвач на натиснати клавиши - кейлогър. И винаги ще му знае паролата и ще си прави гаргара.

преди 34 минути, Mlechko написа:

Ако са близки роднини и сядат на един и същ компютър, вероятно му е сложил записвач на натиснати клавиши - кейлогър. И винаги ще му знае паролата и ще си прави гаргара.

Е, не баш винаги, можем да го научим как оная да не му знае повече паролата.
Ама ако искаме де.
Може да ми изчете всичките постове от послединте 2 - 3 месеца, писал съм какво да направи в друга тема.
Не ми се обяснява повторно на някакъв си фалшив ник.

• Автор
на 10.02.2019 г. в 11:59, Танер Заит Расим написа:

Абе да кажа заслужил си го е, кой знае колко долно е постъпил с момичето .....

луд си :D :D :D :D

• Автор
преди 1 минута, Танер Заит Расим написа:

Кажи колко пъти я чука :D

Според теб?

хахаа

преди 4 минути, ggg qqq написа:

Според теб?

хахаа

Какъвто и отговор да ми дадеш имам два отговора готови

Още ли ги правиш тия номера бре, кога ще  качиш нивото :D , гледай да не се забъркаш с някоя с психични отклонение, пред чук искай документ за психо диспансер, д не те четем после по медиите как побеснялa млада мома е заколила бившия си  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.