Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Bluetooth Subwoofer

Featured Replies

Искам да попитам имам ресийвър 2.0,тв филипс нов модел който има в настройките функция за BLUETOOTH SUBWOOFER.какъв суббуфер ми трябва помогнете откъде да си го купя

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Редактирайте заглавието!

преди 1 час, Станимир Маринов написа:

Искам да попитам имам ресийвър 2.0,тв филипс нов модел който има в настройките функция за BLUETOOTH SUBWOOFER.какъв суббуфер ми трябва помогнете откъде да си го купя

Произволен  активен "SUBWOOFER" с линеен вход ще ви свърши работа. BLUETOOTH пък ще дойде от приемник. Конкретно вие ще решите според бюджета ви, Ако филипс поддържа aptx кодек, търсете приемник на csr чип.

И малко хвалба. Първия мой суб купих през 1999г. Jamo за 490 евро. 150W. Напука теракота в хола и стъклата на витрините, защото бях върл поклонник на Шварценегер, Сегал, Сталоун и всичките железни мъже. Динамиката на живота ме устрои в Якоруда, но верен на твърдия звук оборудвах аудио в третата ми кола за 4999$. Практически нямах багажник и имах едно на ум - никога с изключен двигател. Този път усилвателя бе JBL - мосфети 2Х110W към двата суба. По светофарите бях №1. Събирах погледите на фокус. Влияние ми оказа тубата и сборищата на екстраординарни машини. Под бюрото имам един Logitech суб, по-скоро субче. Издъхна му захранването, но съм дал дума, че до края на месеца ще го оживя. Пристигна усилвателя за него - 60W. Твърдо преминах само на класика, като Чайковски и Менделсон са ми фаворити (теория за ъпгрейда на мозъка). Имах стерео уредба Sansui, която подарих. Нейно място зае стереото от белия лебед. Една кифла ме торпедира отзад. Стереото има линеен изход за суб, така че отново съм джаза.

-stLqGlH5O0FZ1aLO46WBzLVim9JYpOF7--qbm1K_zL6kfj_K-Z_cjq6oadVEkHwmo9PUP4SAn3zD8KHNb2xDkc1NeNSPU00_GAmdOGJXh6vutLb4qNN78_FrfZHInzGA0m6fLq6JuCLjmgmtJLlLFlVqJgutddXyR2YJK7NVOOX-UQskW4MyefQ8x_agWSeHLpcYZAQ5Y31aKns6ZhHlJdELgX6BQXD-s-V3mlyC-3tmhXf2yOPLDqY9hDuxL445j6FAoiBp4oEgNIhwP-jMAu5XGvr4cep2AR3UL9_dcu7qiEOnJCzSDzQU1VdBR_zbBZ5xcVwauCAq_3eax7glcrW3YtfV-wb4N33_kfvyTFms0iNbaqofjFjKFpPQjtjiy9bUBK_tjuvG292ZGkY0G2pQ9kGN-Xr_7XLTkTOJ-zMyfwZejo8DcjXwBGSh9skzcrfdMEEmwsNhVPDAXiiGnhitrH7-Q4GZnYs_D_Cii8qYxXBsjsz6AAd2j4pooiwlZrisfW5JxOS6ZKHBgOO63xAV9bSkfQk0Hwgwnec4UNA8sH8_0xgrgsNzttXB29t8Dbo7n2fxFS5rycJJpIx4o-TFHCMRewjHhVVuAVfUUHVFtPdWhTh11QS_FAn9ZWwpQ5jQdPEu_8c8C_2aasbJT5BxB8CFeU=w1188-h668-no

Облепете гърба на телевизора с RGB Led лента. Ефектът е у-ха и балзам за очите, а ако му подкарате скеч за амбилайт у-хато става двойно, но тук си трябва комп за управление.

успех

Само субуфър ще ти върши ли работа към телевизора? 

С ресивъра ли ще вазпроизвеждаш останалата част от звуковия спектър?

Точни модели на телевизора и ресивъра също вършат работа, защото много от новите телевизори нямат аналогови изходи, а не всички ресивъри имат цифрови входове.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.