Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въведение в CSS

Featured Replies

• 1 месец по-късно...
Copy-Paste , браво на теб само така продължавай в същия дух :clap

Не съм сигурен че разбрах какво искаш да кажеш?

• Администратор
Copy-Paste , браво на теб само така продължавай в същия дух :clap

Линкове и доказателства моля .. иначе го считам като пряка обида към модератор респективно към мен , и ще бъда непреклонен в предпиемането на ответни мерки срещу подобни изказвания.

Абе Waverunner не стига че DarkLight си прави труда да ни помага и образова ами и глупости ще му говориш. Ама засрами се бе човек :nono

Защо да се засрамя????Радвам се за него , че образова ама ти се засрами , че май не си чела достатъчно.

:offtopic:

Ок щом казваш. Умирам от срам :wacko: Чак ще се самонакажа :frusty

• Администратор

Добре ти след като си чел достатъчно вземи и го докажи. Както каза kal искаме линкове, в все още ги няма. В този случай изказването ще се третира като клевета. Но ние сме търпеливи и ще изчакаме още малко.

• 3 седмици по-късно...

Ами интересно ми просто ги имам на текстови файлчета сваляни от някъде.Ако искаш може да ти пратя и продъжението.Само мога да ви пожелая успех(с Copy-Paste разбира се). :)

• Администратор
Ами интересно ми просто ги имам на текстови файлчета сваляни от някъде.Ако искаш може да ти пратя и продъжението.Само мога да ви пожелая успех(с Copy-Paste разбира се). :)

Аз пък имам самолет ама е на село и не мога да ти го покажа сега.

Цитат: "Имам файлове ама не помня от къде са свалени" .. аз ей сега мога да ти направя стотици файлове базирани на тази статия и да ти ги изпратя.

На мен ми трябват сайтове претендиращи за авторки права или на които е публикувана същата статия а не файлове.

Тъй като продължават неоснователните нападките срещу наш колега .. за да не те дразним с нашето "Copy/Paste" ти спирам достъпа до kaldata.com и форумът и.

Благодаря за вниманието.

П.П. Тъй като може и да не видите съобщението ми ще бъдете уведомен чрез маил за предприетите мерки.

За коментари и възражения:

Е-mail: [email protected]

kal недей така... нека поясня

същата статия я имаше публикувана на вече несъществуващия ми сайт free.top.bg/darklight, na comexgroup.com а по-късно и на sourcecore.net... Аз съм неин автор и на всякъде си личи :) И за да не стане грешка - Максим Крижановски съм аз

• Администратор
kal недей така... нека поясня

същата статия я имаше публикувана на вече несъществуващия ми сайт free.top.bg/darklight, na comexgroup.com а по-късно и на sourcecore.net... Аз съм неин автор и на всякъде си личи :) И за да не стане грешка - Максим Крижановски съм аз

На мен е не е нужно да ми ги обясняваш тези неща ;) много добре знам, но явно момчето не знае и вместо малко да се информира реши за пореден път да разсейва съмненията които имах за него (за повече информация виж подписа ми).

Казах... няма да търпя неоснователни обиди и клевети за никои от екипа на сайта... това беше третият му подобен пост - не мисля да дочакам и четвърти.

Ако беше подходил по цивилизованият начин да поиска повече информация с лично съобщение, щях да му обясния че навсякъде автора си ти, но не той реши да се прави на Шерлок Хоумс и да сипе какви ли не абсурди по форума, точно поради тази причина сметнах, че нямаме нужда от подобни хора из форума и в сайта дори, нека чете последните новини там където е видял статията (ако си спомни адреса де) :bye:

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.