Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жената до 25 мечтаела да е "футболна съпруга"

Featured Replies

Тя харчи над 1000 лири на месец за външността си и за забавления, вярва, че сексуалният й живот е по-богат от този на нейната майка - макар и по-малко романтичен, и боготвори Виктория Бекъм. Добре дошли в света на жената над 20-годишна възраст, чийто профил британското сп. "Мор" (More.com) очертава в проучване, цитирано от британския в. "Индипендънт".

Отхвърляйки прагматичната мантра "Вземи всичко от живота!", повтаряна от предишните поколения, мнозинството млади жени на възраст до 25 години днес се стремят да се уподобят на т.нар. WAG (съкр. от англ. footballer's wife or girlfriend - съпруга или гадже на футболист) - вместо да преследват кариера на отговорни позиции, разкрива изследването.

Над половината все още живеят при родителите си,

като само 25% смятат, че професионалното развитие е важно, а 1/3 признават, че се държат повече като момиченца, отколкото като улегнали и зрели жени.

Анкетирани били 2000 дами, повечето от които се оказали по-ангажирани със суетните около женствеността си, отколкото с каузите на феминизма.

Участничките, които печелели средно по 18 000 лири годишно, заделяли по 1156 лири на месец за модни дрешки, козметика и забавления.

В гардероба на средностатистическата млада дама има около 150 тоалета, 25 чифта обувки, осем чанти и четири шапки, но едва 6% от жените носят всичко това, изчисляват авторите.

Почти половината живеят на кредит и трупат дългове

от порядъка на 3380 лири средно. Всяка четвърта признава, че разчита на родителското тяло, когато прекали с харчовете.

Младите жени а ла "футболни съпруги" излизат около четири вечери на седмица, а шест от десет дами се напиват поне веднъж през нея.

Всяка седма смята, че социалният й живот е много по-активен от този на нейната майка като млада, а над 50% са убедени, че по отношение на секса са много по-напред с материала. 55% обаче признават, че това е за сметка на романтиката.

На първо място в топ 10 на идолите на съвременните млади жени е съпругата на британския футболист Дейвид Бекъм - Виктория.

Следват я попевицата Кайли Миноуг, актрисата Дженифър Анистън и моделът Джордан.

Единствената жена в списъка, която не е актриса, модел или певица, е депутатката Ан Уидикомб - въпреки че 90% от дамите не се интересували от политика.

Това поколение си прекарва доста добре

и 23 години е преломната възраст, коментира редакторката на сп. "Мор".

По думите й повечето пораснали девойки искали да бъдат "футболни съпруги" - да пазаруват и купонясват с партньорите си, които пък да са красиви, успешни и богати.

Сред младите дами от проучването обаче се откриват и доста противоречия. 92% смятат, че знаменитостите са твърде кльощави, макар да определят тялото на Виктория Бекъм като второ по сексапил.

2/3 казват, че им пука за околната среда, но на практика едва 4% плащат по-големи данъци за опазването й, сочат още резултатите.

19.07.2006 news.netinfo.bg

biggrin.gif Така си е. Няма по-хубаво от при мама и при тати, ако дават. Освен разбира се, ако Мъж (версии 1.0, 2.0 и т.н.) не дава повече. Иначе варианта Приятел (версия 3.0, 4.0 и т.н.) + Любовник (версия Най-добър) е за предпочитане най-вече, ако двете функции се изпълняват от един хардуер. :blink:
biggrin.gif Така си е. Няма по-хубаво от при мама и при тати, ако дават. Освен разбира се, ако Мъж (версии 1.0, 2.0 и т.н.) не дава повече. Иначе варианта Приятел (версия 3.0, 4.0 и т.н.) + Любовник (версия Най-добър) е за предпочитане най-вече, ако двете функции се изпълняват от един хардуер. :wors:

Я слизай на земята :yanim:

• 3 седмици по-късно...

Ами,не знам как е по света,но тук в България,доколкото футболисти съм срещала единственото,което мога да кажа е,че това са най-големите селяни,слушат отвратително гнусни чалги,доста от тях са по-глупави от манекени,обаче самочувствието им е до небето!

Всеки втори има руси кичури,постоянно си купуват ланци и бижута,за да се хвалят с тях - сигурно има и изключения,но общо взето са една порода - супер ограничени хора,които с твърде заети от собствената си персона и освен всичко изобщо не търсят сериозни връзки,така че не мисля че тези ми описания могат да се свържат със мечтата на което и да било момиче,освен ако не гледа твърде много филми и твърде малко футбол :clap:

Я слизай на земята :hush:

Лошо момче angry.gif Как само нареди момичето :)

Иначе по темата - да си жена на Бекъм сигурно не е лесно sad.gif Меко казано отвратителен ми е...

Ако става дума обаче за футболна съпруга на Паоло Малдини работата става друга :P Давам мило и драго biggrin.gif Не заради футбола му само ;) Неустоим е :P

Футбулист ли?!

Не ми го хвалете! ;)

Може би казвам така защото имам наблюдени почти само върху българските футболисти, но..аз бях потресена преди няколко дни като гледах едни интервюта.. ohmy.gif ..не...не..не..няма да си спомням! :)

Я слизай на земята :P
Ела да ме свалиш :P (на земята де ;) )

Упс, нали щяхме заедно да отвличаме самолет. Изглежда аз ще играя ролята на терориста, а ти ще си ми заложник. biggrin.gif

Ела да ме свалиш ;) (на земята де ;) )

Упс, нали щяхме заедно да отвличаме самолет. Изглежда аз ще играя ролята на терориста, а ти ще си ми заложник. biggrin.gif

Вадя пушката и те свалям веднага от небето! :P

Ти моя самолет ли ще узурпираш, бе еееей! :P

Вадя пушката и те свалям веднага от небето! :P

Ти моя самолет ли ще узурпираш, бе еееей! :P

Ти си такова ангелче пък с пушка ще ме заплашваш ;)

Everyone of us is an Angel with one wing and we can fly only if we hug each-other strongly!

Няма споко, аз сега ще се внедря във варненското литище. Иначе може да се изпокараме кой ще пилотира и накрая да се получи комедията "Има ли пилот в самолета?"

Ти си такова ангелче пък с пушка ще ме заплашваш :P

Няма споко, аз сега ще се внедря във варненското литище. Иначе може да се изпокараме кой ще пилотира и накрая да се получи комедията "Има ли пилот в самолета?"

След час и нещо има полет за Бургас... скачай на самолета и аз ще те чакам тук

Хем да ми мине по-бързо работния ден :P

След час и нещо има полет за Бургас... скачай на самолета и аз ще те чакам тук

Хем да ми мине по-бързо работния ден :P

Значи така, а? angry.gif Мъж.... sad.gif Една сутрин да ме няма и вече покани други момиченца :) Полетите за Бургас ги отменям до последно нареждане :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.