Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Как да направя само някои хора да влизат в моя цс сървър?

Featured Replies

Искам да попитам как мога да направя сървъра си на Кънтър Страйк 1.6 така че до него да имат достъп само определени потребители(всмисал че сървъра го права за един тракер и искам само регистрираните потребители да могат да влизат )Имам инсталиран АМХ мод.Ако някой знае да пише че ми трябва бързо :)

П.П. Искам да бъде като сървъра на линкос.

Ами не разбирам много ама няма ли да помогне ако сложиш парола на сървъра.

Правилно!И да кажеш на определени хора тази парола... :)

• Автор

Да,и това го знам,но искам да кажа например както в линкос-когато станеш Супер Потребител и можеш да влизаш в сървъра с твоя ник и парола само.А аз искам да е без значение от ранка а направо като се регнеш и да можеш да влизаш ,но с твоето име и парола....от тракера. ;)

• 2 месеца по-късно...
Искам да попитам как мога да направя сървъра си на Кънтър Страйк 1.6 така че до него да имат достъп само определени потребители(всмисал че сървъра го права за един тракер и искам само регистрираните потребители да могат да влизат )Имам инсталиран АМХ мод.Ако някой знае да пише че ми трябва бързо :question:

П.П. Искам да бъде като сървъра на линкос.

хора ПЛС аиде ако има некои дето да му се пи6е а и да знае да обесни какво е нужно за да направи6 сървър в нета на Кънтър Страик 1.6

Да,и това го знам,но искам да кажа например както в линкос-когато станеш Супер Потребител и можеш да влизаш в сървъра с твоя ник и парола само.А аз искам да е без значение от ранка а направо като се регнеш и да можеш да влизаш ,но с твоето име и парола....от тракера. :)

Това ще е много хубаво ако някои намери такова нещо.Присъединявам се към рикуеста :) Дано се намери някои да го каже защото малко ме съмнява,но както и да е ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.