Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тюрам: Матераци е болест за футбола

Featured Replies

1148764024105.jpg

Торино. Френският бранител на Ювентус Лилиан Тюрам се нахвърли срещу защитника на Интер и националния отбор на Италия Марко Матераци. “Той е болест за футбола. такива като него изобщо не трябва да съществуват на терена. Матераци е вреден за футбола, защото му създава негативен имидж”, категоричен е ветеранът, който е спряган като ново попълнение на Барселона.

Да ви кажа честно ...съгласявам се с Тюрам !!! Прекалено крайно се изразява ....ама е прав !!!

Ами им си чисто футболни качества човека, но по-скоро и аз съм съгласен с Тюрам. Тези негови деистви неговото трудно могат да се нарекат част от футбола.

Според мен много строго го съдите човека,да разтроиш противника психически си е част от играта.Футболистите винаги са си разменяли "любезности".Стоичков ги псуваше наляво и надясно,но никой не му заби глава.Според мен постъпката на Зидан е детинска,един професионалист от световна величина не би трябвало да постъпи така,предава отбора си на финал за световно,ако не бяха го изгонили сега можеше да е световен шампион(за втори път).Едва ли го обиждат за първи път.Просто напрежението си каза думата.

Понякога зависи много от обидата и по какъв начин е казана. Стойчков беше абсолютен непукист и едва ли някой го е разбирал, щото той си псуваше главно на български :nono:

lpa не знам аз не го оправдавам,той е Зидан-лицето на френския футбол,цяла Франция го гледа и се надява на победа,цял свят гледа финала и той прас една глава.Както писах едва ли го обиждат за първи път не е на 20 години да реагира така каквото и да са му казали.Това е финал на световно.

ПП.Харесвам Зидан не заслужаваше да свърши кариерата си така

• Автор

Абе и двамата имате право , но мисля , че наистина Матераци е казал нещо толкова сериозно , че да накара Зизу , един от най- опитните футболисти да реагире така !!! А Матераци просто използва всички възможни козове , за да направи своя отбор победител !!!

1148764024105.jpg

“Той е болест за футбола. такива като него изобщо не трябва да съществуват на терена. Матераци е вреден за футбола, защото му създава негативен имидж”

А такива като съотборничето му Зизу са много полезни за имиджа нали ... колко ли подрастващи футболистчета са гледали мача и познайте при някакво мачле между детски отборчета какво ще се случи, ако всички започнат да отговарят така на провокациите на съперника ... ohmy.gif

Аз лично съм пристрастен, но честно казано не очаквах такава хитрост от Матераци. Той се славеше предимно с изключително грубите влизания и счупването на краката на противниците. Но той показа, че е способен да надхитри може най - големия играч в съвременния футбол. Но да се сравняват Матераци и Стоичков е смешно. Стоичков бе голям играч, заради футбола, който играеше, а не заради псувните си. Матераци никога не е притежавал подобни спортно - технически качества, но с много късмет изживя своя звезден миг. Вкара голът за своя отбор, вкара си дузпата, направи така, че да бъде изгонен най - добрият противников играч, но не пропусна да извърши и нарушението за дузпата. Това е Марко Матераци!

materazzi%201.jpg

Но не мога да твърдя, че е болест за футбола. Такива борбени играчи като него придават епически отенък на мачовете!

Но да се сравняват Матераци и Стоичков е смешно. Стоичков бе голям играч, заради футбола, който играеше, а не заради псувните си.

Ох,не четеш ли какво съм написал?Не сравнявам Матераци и Стоичков като футболисти,казвам само че Стоичков псуваше като хамалин biggrin.gif

Понякога зависи много от обидата и по какъв начин е казана. Стойчков беше абсолютен непукист и едва ли някой го е разбирал, щото той си псуваше главно на български :)

Матераци нарочно подразни Зидан, а Стоичков просто си псуваше. Това имах предвид :)

Звучи глуповато, но всички сте/сме прави.

lpa не знам аз не го оправдавам,той е Зидан-лицето на френския футбол,цяла Франция го гледа и се надява на победа,цял свят гледа финала и той прас една глава.Както писах едва ли го обиждат за първи път не е на 20 години да реагира така каквото и да са му казали.Това е финал на световно.

ПП.Харесвам Зидан не заслужаваше да свърши кариерата си така

представи си милееш за майка ти, отгледала те е и направила всичко за теб, в болница е с критично състояние и някой ти изръси "Че я ч...м на операционната маса" - е кажете ми кви нерви трябва да имаш, за да издържиш. Според мен вината е 50-50 нито Матераци трябваше да провокира, нито Зидан трябваше да постъпва така заради феновте му.

Абе и двамата имате право , но мисля , че наистина Матераци е казал нещо толкова сериозно , че да накара Зизу , един от най- опитните футболисти да реагире така !!! А Матераци просто използва всички възможни козове , за да направи своя отбор победител !!!

Да, така е, но има неща, които вече излизат дори извън графата на непозволени футболни средства, а се опира просто до човечност.

А такива като съотборничето му Зизу са много полезни за имиджа нали ... колко ли подрастващи футболистчета са гледали мача и познайте при някакво мачле между детски отборчета какво ще се случи, ако всички започнат да отговарят така на провокациите на съперника ... ohmy.gif

За жалост, това е вярно и Зизу най-много може да съжалява за постъпката си именно заради тази причина.

Аз лично съм пристрастен, но честно казано не очаквах такава хитрост от Матераци. Той се славеше предимно с изключително грубите влизания и счупването на краката на противниците. Но той показа, че е способен да надхитри може най - големия играч в съвременния футбол. Но да се сравняват Матераци и Стоичков е смешно. Стоичков бе голям играч, заради футбола, който играеше, а не заради псувните си. Матераци никога не е притежавал подобни спортно - технически качества, но с много късмет изживя своя звезден миг. Вкара голът за своя отбор, вкара си дузпата, направи така, че да бъде изгонен най - добрият противников играч, но не пропусна да извърши и нарушението за дузпата. Това е Марко Матераци!

materazzi%201.jpg

Но не мога да твърдя, че е болест за футбола. Такива борбени играчи като него придават епически отенък на мачовете!

Това никога не съм го разбирал. Да влизаш грубо и да провокираш означава, че компенсраш от към чисто футболни качества. Франко Барези нямаше жълт картон сума ти години.съвсем спокойно можеш да бъдеш добър защитник, без да си груб и провокатор. Мнозина го доказват.

Според мен Матераци е доста класен бранител

даже и много често бележи голове което е много добре за отбора в който играе в случая Интер

обаче има и доста лоши качества футболиста

мн говори на терена и доста провокира съперниците си

това го показа и на Световното срещу Франция

Но не трябва да бъде толкова много обвиняван

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.