Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си инсталирам DVD записвачката

Featured Replies

Имам проблем с инсталацията на DVD-to. Сложих го, но Windows-а почна да прави проблеми. Как да го инсталирам? ;):speak:

То не се инсталирва, Windows го разпознава и подкарва сам. Кажи по-подробно какъв точно е проблема!

• Автор

Не знам какъв точно е модела, знам че е LG.

Снощи го закачиш и си работешер даже записвах.

Днес тъпият Windows сам се рестартна и после ми даваше грешки в System 32. Махнах DVD-to и си сложих обратно CD записвачката и си трагна без проблем. Абе, изтрещяла работа......

Влез в биоса и потърси една функция Clear NVRAM. Дай и Enable, натисни F10 и виж дали ще се оправи. Ако кажеш какво ти е дъното, може някой от нас да намери точно в кое подменю се намира тази функция и да ти помогне малко по-подробно

• Автор
Влез в биоса и потърси една функция Clear NVRAM. Дай и Enable, натисни F10 и виж дали ще се оправи. Ако кажеш какво ти е дъното, може някой от нас да намери точно в кое подменю се намира тази функция и да ти помогне малко по-подробно

Няма такова животно при мен :)

:) Това не е животно а функция. Кажи най-накрая с какво дъно си и ако може какъв биос, за да ти кажем къде е животното!
  • Автор
:) Това не е животно а функция. Кажи най-накрая с какво дъно си и ако може какъв биос, за да ти кажем къде е животното!

Знам кво е BIOS.Даже знам и как да влезна BIOS. ;) Някакъв опит за хумор проявявам, значи.Благодаря за съдействието, ще се мъча.

най-добре влез в дивайс мениджъра и оттам изтрий драйверите на устройствота. След рестарта нещата би трябвало да се оправят. Ако и това не помогне, отвори кутията и виж да не се е разместил кабела.

• Автор
най-добре влез в дивайс мениджъра и оттам изтрий драйверите на устройствота. След рестарта нещата би трябвало да се оправят. Ако и това не помогне, отвори кутията и виж да не се е разместил кабела.

Абе аз не съм неква изтрещяла кукувица, дето само си лакира ноктите. Даже и компютъра е включен.

Освен че кабела също.

Въпроса е, че като я сложа и компа е тотален бъг. като се върна цд- записвачка всичко е ОК.

Абе аз не съм неква изтрещяла кукувица, дето само си лакира ноктите. Даже и компютъра е включен.

Освен че кабела също.

Въпроса е, че като я сложа и компа е тотален бъг. като се върна цд- записвачка всичко е ОК.

И какво искаш да кажеш с това? Изчетох мненията до тук и народът се мъчи да помогне.Най-малкото не сме се научили да хвърляме кокали и да гадаем що за хардуер имаш и какво става там при теб.

Не знам какъв точно е модела, знам че е LG.

Снощи го закачиш и си работешер даже записвах.

Днес тъпият Windows сам се рестартна и после ми даваше грешки в System 32. Махнах DVD-to и си сложих обратно CD записвачката и си трагна без проблем. Абе, изтрещяла работа......

Темата, която сте написали е напълно ТЕХНИЧЕСКИ ТИП а не литературно съчинение.След като има въпрос от Ваша страна,Вие най малко сте длъжни да дадете някаква техническа инфотмация за устройството и компютъра. Не можете да отговаряте с пренебрежение ,че не знаете каква Ви е DVD записвачката и същевременно да искате помощ. Хората не могат да гадаят с каква техника разполагам АЗ, за да ми предоставят информация по проблема.Вярно,че не всеки е длъжен да знае всичко. Той или ТЯ затова и пита. Всички отговори, които са Ви поднесени тук, са компетентни. Остава в такъв случай ,Вие да ги прочетете внимателно и да се справите със този "труден" проблем. Ако разбира се не успеете - има сервиз. А в него за незнанието, вземат ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ!!!! Значи, че ще трябва да се плаща. Отговора ми се отнася АБСОЛЮТНО ЗА ВСИЧКИ, които не посочват никаква техническа информация за устройствата и компютъра!!!!

С уважение:

Стефан - LZ4JW

А случайно да си погледнал джъмперите, кой е на мастер и кой на слейв? Ако не си, ги погледни и направи ДВД-то на мастер а ЦД-то на слейв.

ПП: Ако и така не стане, без да си дал повече информация ти препоръчвам да отидеш на врачка!

А случайно да си погледнал джъмперите, кой е на мастер и кой на слейв? Ако не си, ги погледни и направи ДВД-то на мастер а ЦД-то на слейв.

ПП: Ако и така не стане, без да си дал повече информация ти препоръчвам да отидеш на врачка!

Ами да, наистина логично, но човека каза, че вече бил записвал и т.н. Ама мен ако питаш, сме му дали коректна помощ, но pettetto явно разбира достатъчно да се отрави и сам... може би с едно ходене до "...Ако разбира се не успеете - има сервиз. А в него за незнанието, вземат ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ!!!!"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.