Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с форматиране на диск С :

Featured Replies

Моля ви за помощ!!!! Не мога да си форматирам С : - то дава ми ,съобщение ,че Windows не може да изтрие диска . искам да го форматирам и да инсталирам наново Уиндоус-а . Кажете ми с каква програма да го форматирам С: ,защото не става с формат С: Надявам се ,че ще можете да ми помогнете ,за което ви благодаря предварително... ;)

А ти да не би да се опитваш да форматираш С диск през Уиндоус ;) Така няма да стане,защото Уина няма да си форматира(изтрие) системния дял.При започване на нова инсталация Уина сам ще попита дали да форматира дяла преди да се инсталира cool.gif

Моля ви за помощ!!!! Не мога да си форматирам С : - то дава ми ,съобщение ,че Windows не може да изтрие диска . искам да го форматирам и да инсталирам наново Уиндоус-а . Кажете ми с каква програма да го форматирам С: ,защото не става с формат С: Надявам се ,че ще можете да ми помогнете ,за което ви благодаря предварително... ;)

Не съм много на ти с нещата, но ще се опитам да помогна.

Ако се опитваш да форматираш С: през някоя DOS-овска конзола (нз как се нарича, затова си я кръстих така) от Windows е нормално, понеже няма начин да изтриеш Windows докато ти самият го използваш в момента.

Ако пък се опитваш да го форматираш от самият DOS или от някой буутнат диск не би трябвало да ти изписва, че "Windows не може да изтрие диска" понеже Windows няма никакво отношение там където се намираш (в случая DOS).

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Ще е добре да го кажеш по-ясно точно как не става! Точно под Уиндоус и ако инсталацията ти е на C: дяла няма да стане, да режеш клона на който си седнал няма как ;)

След рестарт буташ инсталационния диск на CD-то и му даваш инсталация чрез формат (с или без запазване на файловата система или конвертиране).

айде чакаме разяснение cool.gif

• 1 година по-късно...
Моля ви за помощ!!!! Не мога да си форматирам С : - то дава ми ,съобщение ,че Windows не може да изтрие диска . искам да го форматирам и да инсталирам наново Уиндоус-а . Кажете ми с каква програма да го форматирам С: ,защото не става с формат С: Надявам се ,че ще можете да ми помогнете ,за което ви благодаря предварително... :speak:

Абе късно, но все пак за другите да знаят.

Здравей,не ти трябва да форматираш предварително Windows.

Просто нагласи от биос-а да ти е като първо устройство CD или DVD.

Като пуснеш компютъра той ще търси Диск и ще поиска да натиснеш който и да е клавиш зада го зареди.

Когато те пита какво да прави му дай да е ново копие (FRESH )и формат Ц ивсичко е готово.

Редактирано от jordj (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.