Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дневникa на един начинаещ метъл

Featured Replies

Малко гавра е но дано ви хареса cool.gif

ДЕН 1ви

Нещо всички ме ебават че съм грозен ,но аз поне си знам че съм тъп. Никога няма да бъда с онази чалгарка с късата поличка и мрежестия чорапогащник ,но и оназ дето и викат Филип Тотю става - поне мустаците са и в тон с черната тениска.

Чалгата е виновна за всичко това !

ДЕН 2ри

Днеска се запознах с Фили . . . Златка. Мирише ужасно ,но нямам друг избор - тя ми е единственият шанс .Мисля да я поканя на среща ,но първо трябва да се вмириша малко ,за да и харесам - ще я поканя след 2 седмици.

ДЕН 3ти

Купих си черни дрехи - на тях най-малко им личи че са мръсни. Вече се уча да слушам метъл - приятно е - тея крещат така сигурно щото ги сърби. И аз ще са разкрещя от сърбеш а само 3 дни не съм се къпал.

Поканих Златка на среща и тя ме целуна - мустаците са и меки и нежни .Каза че са и девствени и затова.

ДЕН 4ти

Сърби, но почнах да свиквам. Поне мириша на мъж а на черното ако си на по-далече от 3 метра, за да ме подушиш, не му личи. Златка каза, че ще се видим не след 2 седмици, а след 3 щото гащите ще са и в пералнята тогава. Хихихихи - това май е намек !

СЕДМИЦА 2ра

Майка ми ме изгони от къщи защото Шаро бил умрял от смрадта.Аз какво съм му виновен че ми душеше задника ! Сега живея в градинка и открих своето призвание - играя хек и пия бира - това е животът и мисля така да си го прекарам !

СЕДМИЦА 3та

Днеска ми е срещата със Златка - мериша достатъчно . . . май и без да искам не се обръснах - имам мустаци почти като нейните.

ООО тя не си е сменила дънките и косъмчета се подават от крачола - ВИВА ЛА МЕТЪЛ тя е богиня - устата и смърдеше на бъчва като ме целуна - КАКВА ЖЕНА !

Да го духа чалгата явно има свят в който важното е да миришеш и да не можеш нищо - мисля да работя нищо и да играя хек - поне е забавно !

Редактирано от neck (преглед на промените)

• Администратор

хех, за съжаление има и такива "метъли" заради които излиза лошо име на метъла като цяло:) Ама тия дето си отглеждаха миризма не бяха ли пънкове biggrin.gif

СЕДМИЦА 2ра

Майка ми ме изгони от къщи защото Шаро бил умрял от смрадта.Аз какво съм му виновен че ми душеше задника ! Сега живея в градинка и открих своето призвание - играя хек и пия бира - това е животът и мисля така да си го прекарам !

Е аз не съм видял "метъл" да играе хек...

А и слушам такава музика от ного години, така че се засягам!!!

А и ще ти дам един прост пример - Металика е група само от вишисти, или поне беше! Да знаеш една чалгаджийка със поне средно?!??!?!!

• Автор

А и ще ти дам един прост пример - Металика е група само от вишисти, или поне беше! Да знаеш една чалгаджийка със поне средно?!??!?!!

Ивибяваи ако съм те засегнал.Аз сам виждал пък.Ненам може да не си обръщал внимание , има доста плус това не е задължително да не си метал и да играеш хек.Така е написано.Аз това не съм го измислил.Иначе преими извиненията ми ако съм те засегнал с нещо с тази тема.

ДЕН 3ти

Купих си черни дрехи - на тях най-малко им личи че са мръсни. Вече се уча да слушам метъл - приятно е - тея крещат така сигурно щото ги сърби. И аз ще са разкрещя от сърбеш а само 3 дни не съм се къпал.

Поканих Златка на среща и тя ме целуна - мустаците са и меки и нежни .Каза че са и девствени и затова.

Хах хахахахаххахах ето това ме разби направо. Имаше тук и 666 те правила да си истински блек метъл много по - диво. Това на повечето места е ТЪПО. :clap:

Секс, наркотици, рокендрол и МЕТЪЛ :clap:

• Администратор

Е, защо го приехте лично. И аз слушам метъл ама да съм се обидил? Ако вие не сте от този тип метъли, който е описан /а това са именно метълите дето са метъли просто за да са метъли/ - няма защо да се засягате. А ако сте от тях - Sprite - нещата такива, каквито са

Ивибяваи ако съм те засегнал.Аз сам виждал пък.Ненам може да не си обръщал внимание , има доста плус това не е задължително да не си метал и да играеш хек.Така е написано.Аз това не съм го измислил.Иначе преими извиненията ми ако съм те засегнал с нещо с тази тема.

Няма проблми ;)

Е, защо го приехте лично. И аз слушам метъл ама да съм се обидил? Ако вие не сте от този тип метъли, който е описан /а това са именно метълите дето са метъли просто за да са метъли/ - няма защо да се засягате. А ако сте от тях - Sprite - нещата такива, каквито са

Еее няма проблеми! ;)

Нали темата е в раздел "Смях". Няма какво да се засягаме, аз по-горе на майтап и все пак.....

ако темата беше сериозна щях малко да се засегна. То ми е ясно за себе си, че не съм от тия, но това е намек към метъла като музика и неговите фенове. Това все пак е велика музика. Че има и някви групи дето се пишат за метъли само щот крещят и й развалят имиджа и има също такива фенове, които й развалят имиджа те са изключения. Не може така...

И все пак темата е с цел забава!

И аз слушам такава музика, но не се засягам. Между другото, момчетата от компанията ми играят хек (а и те са метъли) - така 4е няма нищо странно. Представяте ли си въобще чалгаджийка с висше? :)

хех, за съжаление има и такива "метъли" заради които излиза лошо име на метъла като цяло:) Ама тия дето си отглеждаха миризма не бяха ли пънкове biggrin.gif

нещо такова е май.

срам ме е че от 6 до 11 клас съм бил металист.не миришех.слушах Venom,Motor Head и Sodom предимно......

нещо такова е май.

срам ме е че от 6 до 11 клас съм бил металист.не миришех.слушах Venom,Motor Head и Sodom предимно......

Как може да те е срам от това, което си бил? Нидей уааааа...!

Това е глупаво..не ме обижда,ама не е и смешно даже.. angry.gif

Айде стига глупости бе хора :yanim: Естествено, че има и такива индивиди сред метълското общество, предимно от 14-18 годишна възраст. Едно ще ви кажа обаче - причината да не се къпят и да миришат не е в метъла ;) Всъщност съм твърде убедена, че каквото и да слушаха и както и да се обличаха, те пак щяха да са си нечистоплътни.. приемете просто, че някои хора нямат навика да се къпят често ;) Лично аз познавам и почитатели на техното които не са по-чистоплътни от описаният индивид горе.

Аз съм си метълче, макар че не обличам черни тениски на групи... всъщност с такива спя (тениската с James Hetfield, о какви нощи сме имали заедно laugh.gif ) , ходя с металист (не е с дълга коса, бръсне се и се къпе редовно и не носи ластични или черни дънки, макар че пак слуша Metallica, Manowar, Black Sabbath и Machine Head) и 99% от приятелите ми са метъли. И въпреки това не се обиждам :) Забавно е, понеже реално има такива момчета и момичета метъли .

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

• Автор
Айде стига глупости бе хора :) Естествено, че има и такива индивиди сред метълското общество, предимно от 14-18 годишна възраст. Едно ще ви кажа обаче - причината да не се къпят и да миришат не е в метъла :wors: Всъщност съм твърде убедена, че каквото и да слушаха и както и да се обличаха, те пак щяха да са си нечистоплътни.. приемете просто, че някои хора нямат навика да се къпят често :wors: Лично аз познавам и почитатели на техното които не са по-чистоплътни от описаният индивид горе.

Аз съм си метълче, макар че не обличам черни тениски на групи... всъщност с такива спя (тениската с James Hetfield, о какви нощи сме имали заедно laugh.gif ) , ходя с металист (не е с дълга коса, бръсне се и се къпе редовно и не носи ластични или черни дънки, макар че пак слуша Metallica, Manowar, Black Sabbath и Machine Head) и 99% от приятелите ми са метъли. И въпреки това не се обиждам :) Забавно е, понеже реално има такива момчета и момичета метъли .

Много си права.Браво.Сичко зависи от човека.

Как може да те е срам от това, което си бил? Нидей уааааа...!

може може....мен миналото ме плаши cool.gif

може може....мен миналото ме плаши cool.gif

Някой беше казал, че човек не трябва да съжалява за миналото или да се срамува от него (ама кой беше...?). И аз имам в компанията метъл с гола глава, един с малко по-дълга и всички други са си нормална като за момче прическа. Едно момиче и едно момче се обличат малко повече в черно (но не винаги), а всички другии си ходим с "цветни" дрехи. Това, че носим широки панталони съвсем не означава, че е заради музиката, а защото са по-удобни...Имайте малко повече чувство за хумор! Докъде ще стигне светът без смях?

Някой беше казал, че човек не трябва да съжалява за миналото или да се срамува от него (ама кой беше...?). И аз имам в компанията метъл с гола глава, един с малко по-дълга и всички други са си нормална като за момче прическа. Едно момиче и едно момче се обличат малко повече в черно (но не винаги), а всички другии си ходим с "цветни" дрехи. Това, че носим широки панталони съвсем не означава, че е заради музиката, а защото са по-удобни...Имайте малко повече чувство за хумор! Докъде ще стигне светът без смях?

работата е там,че миналото не може да бъде променено....

работата е там,че миналото не може да бъде променено....

Именно: затова човек се учи от грешките си > става по-мъдър:)

Именно: затова човек се учи от грешките си > става по-мъдър:)

ех че си...

то за мъдроста е ясно.ама трябва ли да парадирам с грешките си?

ех че си...

Не но трябва поне да си ги разбрал и осъзнал ;)А дали да си ги признаваш си зависи от теб,но мъдроста пък значи че не се срамуваш от нищо,защото си се примирил с това какъв си бил :)

Та общо взето срама от миналото не значи никаква мъдрост,по скоро комплекси ;)

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

ех че си...

Ти сам каза, че се срамуваш, а можеше жъобще да не го споменаваш ;):yanim:;)

Ти сам каза, че се срамуваш, а можеше жъобще да не го споменаваш :yanim::yanim::wors:

за да съм честен,това е причината :yanim:

за да съм честен,това е причината :yanim:

Така, така! Хубаво е да си честен biggrin.gif

Така, така! Хубаво е да си честен biggrin.gif

sad.gif така ако продължаваме ще ми резнат пак - пък тъкмо се нулирах cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.