Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли регистрация в Глобул

Featured Replies

Може ли регистрация в Глобул?Няма да пращам много СМС-и по 1-2 на ден най-много .Ако може някои да ми даде да ми пише на ЛС или тук както иска(ако пише тук няма да е само за мен ;) )

Защо не помолиш този на който искаш да изпращаш смс да си направи регистрация и да ти даде паролата си?

Аз имам регистрация в Глобул, но да ти каза съм много разочарарован от нея. Повечето СМС, които пращам, не се получават!!! Доката на М-Тел не е така!

Аз имам регистрация в Глобул, но да ти каза съм много разочарарован от нея. Повечето СМС, които пращам, не се получават!!! Доката на М-Тел не е така!

Всъщност, точно при М-тел стават най-често грешките при смс-ите, защото значително повече човека го ползват и се получава натоварване на системата. Докато при Глобул не е така.

Всъщност, точно при М-тел стават най-често грешките при смс-ите, защото значително повече човека го ползват и се получава натоварване на системата. Докато при Глобул не е така.

Много вярно е това. Преди малко се опитах да изпратя смс от мтел и вообще не се получи.

Много вярно е това. Преди малко се опитах да изпратя смс от мтел и вообще не се получи.

Аз ползвам общо 5 регистрации в М-тел и 2 в Глобул.

Всеки ден използвам всички смс-и от 5-те ми регистрации на М-тел и ВСИЧКИ смс-и са получени! Освен това се получават и доста по-бързо от тези на Глобул!

Ако искате ето няколко страници за смс-и, които със сигурност ще пристигнат по най-бързия начин!

Ето един!

А ето ТУК! има още 2!

Със здраве! :wors:

Линковете, които си дал определено не водят до смс страници. А и това, че имаш регистрации и пращаш, не значи, че и другите нямаме :)

Може да пращаш по-бързо сега, но има моменти, в които смс ще бъде получен на другия ден. selia го потвърди, аз също.. един път пратих смс в 18 и се получи в 3 часа през нощта. Докато при Глобул пращаш и получаваш веднага :)

Ето лека поправка:

За безплатни смс-и:

LINK

И ето тук: http://communicator.clickatell.com/central...n.php?prod_id=1 и http://agentsms.com/ тук!

Сега трябва да стане! :P

Редактирано от vankata_6 (преглед на промените)

Ох направо ако искаш да ползваш моя акаунт (почти не пращам от него) ми пиши на скайп -didkodidko11_2 да ти дам паса . :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.