Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какаво е мнението ви за Samsung D840 и по-добър...

Featured Replies

Какаво е мнението ви за Samsung D840 и по-добър ли е от Nokia 6230i ?

Samsung D840

samsungd84000df1.jpg

Nokia 6230i

nokia6230i00pc2.jpg

Смятам скоро да си взимам нов телефон и се колебая между тези двата... По-принцип съм фен на Nokia, но този Samsung с дизайна си много ме кефи...

Вие какво ще ми препоръчате ?

П.П. Искам да попитам по запознатите (понеже аз никога не съм имал Samsung) как е звука от MP3-ките? На D600 MP3-ките са много тихи (в сравнение с Nokia 6230i). И при този модел на Samsung ли е така? Не че е проблем, но просто е малко дразнещо...

П.П.2. А някой знае ли точната цена на Samsung D840 понеже в сайта на Mtel не го намерих...

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ползвам самсунг от години и не бих си купила нокия за нищо на света. В момента съм с Е530 и не знам,кое те кара да смяташ,че е с тих звук. Моят поне се чува перфектно. За D840 мисля,че е черешката върху тортата,но за дамски телефон cool.gif Съжалявам,но това е моето мнение като жена. Аз лично ще си го взема на 100% само да се появи на пазара а Е530 отива при наследницата.За мен лично корейците предлагат най много функции и прилично качество на що-годе поносими цени. Съжалявам,но не плащам за прехвалени имена щури пари.

Жена ми и майка ми са луди фенки на самсунг и това ще е следващият им модел... Аз лично никога не съм имал корейски телефон, но от тяхните отзиви съм склонен да повярвам, че за жена наистина са перфектни... Аз лично ще си купя това:

pic_454.jpg

Samsung D840 е явно нов модел сигурно го няма още в България, пък и като излезе цената му няма да е малка. В момента може да избираш между Nokia 6230i и Samsung D820, ако залагаш на цената то Nokia-та е по-доброто решение, има си и всички необходими функции. Единстевения недостатък според мен е сравнително малкия дисплей, докато този на Samsung D820 е просто перфектен :wors:

Нямам лични впечатления от звука на Samsung, а ако искаш и радио D820 няма, може да се насочиш към Samsung X700 един от най-добре балансираните модели на Samsung по отношение цена-качество-функции :)

Редактирано от myd (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.