Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Споделете дали решихте ли проблема си,или не?

Featured Replies

Съжалявам ако тази тема не за този раздел,но по добър не намерих. Имам една молба към тези,които искат отговори и решения на някакъв проблем.Молбата ми е следната.Когато пуснете тема за помощ,споделете накрая успяхте ли да разрешите проблема си или не.Така други които имат същите проблеми ще могат с едно разглеждане на темата да разберат,кое е вярното решение и няма да се налага да търсят отговор между многото постове и предложения.Няма да се налага и да пускат други теми засягащи същия проблем.Не че няма да им се помогне,но става по по-трудния начин,а и самото решение го има вече,само някой е трябвало да каже как е решил или не е успял да реши проблема си.Така много по лесно ще се ориентираме в множеството от теми и решения.

Съжалявам ако тази тема не за този раздел,но по добър не намерих. Имам една молба към тези,които искат отговори и решения на някакъв проблем.Молбата ми е следната.Когато пуснете тема за помощ,споделете накрая успяхте ли да разрешите проблема си или не.Така други които имат същите проблеми ще могат с едно разглеждане на темата да разберат,кое е вярното решение и няма да се налага да търсят отговор между многото постове и предложения.Няма да се налага и да пускат други теми засягащи същия проблем.Не че няма да им се помогне,но става по по-трудния начин,а и самото решение го има вече,само някой е трябвало да каже как е решил или не е успял да реши проблема си.Така много по лесно ще се ориентираме в множеството от теми и решения.

Абсолютно. Както и аз, така и останалите, от които съм получавал мнения, или съм давал, сме оставали доволни. И не забравяй че в потайностите на Windows не всеки има решение biggrin.gif

Но като всичките ми проблеми съм ги разрешил с помощта на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ тук. Това е наи добрият сайт и не съжалявам, че съм регистриран, даже напротив.

Поздрави Към Всички :)

• Автор

Съвсем не исках да кажа,че имам решения за всично в Windows,както и за останалия софтуер и хардуер.

Съжалявам ако съм се изказал неправилно.И аз самия доста пъти съм търсил помощ тук и благодаря на всички,които са ми помагали.Но не това исках да кажа.По лесно ще бъде,ако всеки който смята темата си за изчерпана,накрая да сподели решил ли е проблема си или не.Така само от прочитането на определена тема ще можеш да разбереш дали има решение на твоя проблем,ако той е същия или подобен.Казвам това,защото има много теми,в които този който пита за даден проблем не споменава дали го е решил или не.Така самата тема остава отворена по някакъв начин и на тези,които са дали мнение,май-малкото им е интересно да разберат дали са помогнали.А тези,които имат проблем разбират как да го решат.Това е.

Извинявам се,ако съм ви отегчил. :)

Мисля си , че ползването на търсачката върши прекрасна работа в търсенето на отговори или решения за проблемите ни. Не виждам голям смисъл от темата :nono:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.