Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наглост след наглост на "Армията"

Featured Replies

0_CSKA-logo-sinio.jpgОтивам си аз на мач, да убия време, пък и да погледам малко родно шоу. Последната дума със или без кавички, все няма да е грешно. Особено след това, на което станах свидетел.

Та, тръгвам към "Българска армия", отивам на касите, купувам си билет... да, но познайте какъв. Сигурно и далтонист не би сгрешил, но няма лъжа, няма измама... бе син...

Гледайки билета си "умно", си слушах коментари покрай мен от типа "к'ви са тия билети", "карат ни да свикваме май", а един пич дори си попита откровено на касата "а, да имате червени билети"...

Не, че и слепите не са видели какво е ръководството в Борисовата градина и какви са пристрастията на Божков и компания, но това вече е отвратително, и явно че има още дъна за изкопаване на "Армията". Даже едно момче до мен на трибуните каза "остава само по уредбата да почнат да оповестят записвания за екскурзия за мач на Левски и да има примерно "какви са очите на Апостола"...".

Наглостта на цялото ръководство, начело с едноличния му собственик, явно няма проблеми да преминава по няколко граници наведнъж. Не им стигаше затварянето на Сектор "Г", баснословните цени на билети за европейските мачове (в тази връзка на този измислен турнир бяха отново завишени), и какви ли още не издънки, а вече почнаха и сини билети да продават. Следващото какво ще е, синя емблема, сини шалове, сини екипи...? И това най-вероятно ще го мислят под звуците на една песничка на Eiffel 65 - Blue, с припев "I'm blue da ba dee da ba di...".

ПАВЛИН НЕНОВСКИ

sport1.bg

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

0_CSKA-logo-sinio.jpgОтивам си аз на мач, да убия време, пък и да погледам малко родно шоу. Последната дума със или без кавички, все няма да е грешно. Особено след това, на което станах свидетел.

Та, тръгвам към "Българска армия", отивам на касите, купувам си билет... да, но познайте какъв. Сигурно и далтонист не би сгрешил, но няма лъжа, няма измама... бе син...

Гледайки билета си "умно", си слушах коментари покрай мен от типа "к'ви са тия билети", "карат ни да свикваме май", а един пич дори си попита откровено на касата "а, да имате червени билети"...

Не, че и слепите не са видели какво е ръководството в Борисовата градина и какви са пристрастията на Божков и компания, но това вече е отвратително, и явно че има още дъна за изкопаване на "Армията". Даже едно момче до мен на трибуните каза "остава само по уредбата да почнат да оповестят записвания за екскурзия за мач на Левски и да има примерно "какви са очите на Апостола"...".

Наглостта на цялото ръководство, начело с едноличния му собственик, явно няма проблеми да преминава по няколко граници наведнъж. Не им стигаше затварянето на Сектор "Г", баснословните цени на билети за европейските мачове (в тази връзка на този измислен турнир бяха отново завишени), и какви ли още не издънки, а вече почнаха и сини билети да продават. Следващото какво ще е, синя емблема, сини шалове, сини екипи...? И това най-вероятно ще го мислят под звуците на една песничка на Eiffel 65 - Blue, с припев "I'm blue da ba dee da ba di...".

ПАВЛИН НЕНОВСКИ

sport1.bg

Ами то се е видяло че ЦСКА вече няма да го бъде, ако продъжава така. :) Ама нека спрат с гаврата към феновете и да си кабат че преименуват клуба или просто го затварят.Но да пуснеш на на мач на ЦСКА при това на "Армията" сини билети.... Не знам отказвам се от родният футбол, то и преди това не гледах с добро око на него но сега вече съвсем го загазихме angry.gif

Ами май не бих се учудил ако пък на Герена пуснат червени...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.