Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Върнаха Лацио и Фиорентина в Серия А

Featured Replies

Наказанията на италианските отбори Ювентус, Фиорентина, Лацио и Милан бяха намалени, след като италианския апелативен съд се произнесе по жалбата на отборите. Лацио, Фиорентина и Милан остават в Серия А, като ще започнат с точков пасив, а Ювентус изпада в Серия Б, но наказанието от точков пасив от 30 точки е намалено на минус 17 точки.

Наказанията:

Милан - започва от Серия "А", но 30 точки се отнемат от сезон 2005-2006 и -7 точки от предстоящия сезон

Фиорентина - започва в Серия "А" с пасив от 19 точки и са отнети 30 точки от миналия сезон

Лацио - започва в Серия "А" с пасив от 11 точки и са отнети 30 точки от миналия сезон

Ювентус - започва в Серия "Б" с пасив от 17 точки.

Милан ще може отново да участва в най-силния клубен турнир на Европа Шампионската лига, след като Апелативният съд в Рим намали наказанието на тима. На “росонерите” са отнети 30 точки от актива за сезон 2005/2006, което ги оставя с 58 т. Това им отрежда трета позиция в класирането, след като Ювентус е изхвърлен във втория ешалон, а на Лацио и Фиорентина са отнети също по 30 точки. Третата позиция на Милан означава, че те ще се участват в 3-и предварителен кръг на Шампионската лига. Така класирането в Серия А на Италия придобива следния вид:

1. Интер 76 т.- Групова фаза на Шампионска лига

2. Рома 69 т.- Групова фаза на Шампионска лига

3. Милан 58т.- 3-и предварителен кръг на Шампионска лига

4. Киево 54т.- 3-и предварителен кръг на Шампионска лига

5. Палермо 52т.- Купа на УЕФА

6. Ливорно 49т.- Купа на УЕФА

Леко им се размина angry.gif

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Сензации само търсят. Това е нелепо.

Същото като с наказанието на Зидан. Най-голямата глупост на ФУФА, ФИФА, УЕФА и всички други палячовци.

Не мога да повярвам до къде стига човешката глупост и по точно до къде се простира "килима , който е застлан с пари".

Напълно опорочаване на футбола се получи само за последните 1-2 месеца.

Нямам думи просто.

Като са почнали поне и Юве да бяха пожалили! Да отидат в Серия А

• Автор

Парите убиват футбола.Как така клуб(Ювентус)който печели 240 милиона на година ще получи заслужено наказание?Два сезона и пак са в шампионската лига.Милан ще играят още тази година.Защо да не купят няколко съдии с парите който имат,а аз се чудя на нашето първенство.Изглежда навсякъде е така.

Футболистите мислят повече за рекламните си договори отколкото за тренировки.Приличат ми повече на бизнесмени,а не на спортисти.Клубовете пък гледат да изцедят всяко евро което могат от своите играчи.Барселона ще проведе предсезонни контроли в САЩ и Азия.Защо?За пари.Футболистите играят по 70-90 мача на сезон,после защо Роналдиньо не направил нищо на световното,ми да не е машина.Парите ще убият футбола бавно,но сигурно. sad.gif

Не знам дали има по-висша съдебна инстанция, защото ако обжалват и там, то може не само да ги реабилитират изцяло, ами и да ги наградят за компенсация.

Наказания и по-малки наказания - какво означава това, виновни и по-малко виновни ли? Едните уговаряли по-малко мачове от другите, така ли трябва да го разбирам? Ами дали пък са виновни изобщо?

Едва ли някой е очаквал, че наказанията ще останат в първоначалния си вид, ама чак пък толкова...

Да бе - и четирите отбора трябваше да ги запратят надолу или да не им дадат изобщо права да играят за една-две години!!

То сега всеки ще играе като тях - мафията срещу истинския футбол и като ги накажат малко какво от това! Те например Ювентус за тези две години са изкарали милиони и хич и не ги боли ... че ги наказали малко!

Лошо правят управниците на футбола! Държат се като управници на свинеферма, кат че ли управляват свине - Свиневъди м..........!!!!!!!!! :)

ъъъ... коя серия е това? 265 ли? 265-та мисля, че е последната...

П.П. Зидан напълно заслужено е наказан, какво го оправдавате??

Ем поне Валката Божинов ще порита малко в Ювентус и след Стоичков,играл в Барцелона и Емо Костадинов в Байерн М,Валката е следващият играл в голям клуб.

Иначе Пиерсилвио Берлускони,големият син на Силвио Берлускони,заяви,че Милан продължава да е недоволен и ще продължи да си търси правата biggrin.gif току виж земат та ни дадат и купите на Ювентус

ъъъ... коя серия е това? 265 ли? 265-та мисля, че е последната...

П.П. Зидан напълно заслужено е наказан, какво го оправдавате??

Оправдаваме?!? Наказанието му е повече от смешно.

Оправдаваме?!? Наказанието му е повече от смешно.

А според теб какво трябва да му е наказанието? Или може би той не е виновен и не трябва да му се налага наказание!?

Ако е второто ми прилича на чисто оправдание...

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Важното е, че ЛАЦИО си остават в Серия "А" ;):):yanim: Дано да се преборят за място в Европейските клубни турнири, ама ме съмнява.

Важното е, че ЛАЦИО си остават в Серия "А" :yanim::):yanim: Дано да се преборят за място в Европейските клубни турнири, ама ме съмнява.

Ее вярно! Това ми беше първият любим отбор от Серия А. От години вече не съм им чак фен, откакто отслабнаха толкова, но все още им симпатизирам! ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.