Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Две трети от българите биха си купили книги от Интернет

Featured Replies

Две трети от българите (66.8%) са склонни да си купят книги от Интернет, сочи представително телефонно допитване, поръчано от виртуалната книжарница за професионална литература ProfiBooks.com. 4% по-малко са тези, които биха си напазарували билети за концерти, театри, или спортни мероприятия. В интервюто са участвали жители на София на възраст 18-55 г., съобщават от виртуалната книжарница.

48.7% от интервюираните заявяват, че Интернет предоставя лесен начин за пазаруване, а 37.6% са "по-скоро съгласни" с това твърдение. Почти всички интервюирани са единодушни по въпроса, че пазаруването онлайн има бъдеще у нас – 95.5% подкрепят изцяло, или до голяма степен този извод. Въпреки това 76.1 % от хората признават, че не са купували никога стоки от Интернет. 17.4% от интервюираните са купували веднъж, или няколко пъти, а само 4.3% си набавят стоки редовно онлайн.

ProfiBooks.com анализира данните от изтеклата година и установи, че най-търсена, от регистрираните над 1000 клиента на книжарницата, е била литература в областите маркетинг, мениджмънт, икономика, архитектура, бизнес и финанси.

"Бумът в развитието на търговията в Интернет чука на вратата. Предпоставка за това са два главни фактора - интернет аудиторията през последните месеци е нараснала до 23-24% от населението на страната, като същевременно броят издадени банкови карти (дебитни и кредитни) се увеличава непрестанно. Тези показатели, в съчетание с положителната нагласа към новите възможности на интернет търговията, неминуемо ще доведат до увеличаване броя на трансакциите, а от там и до разширяване на предлаганите услуги в сферата на онлайн бизнеса", коментира данните Иван Иванов – Управител на първата българска дигитална агенция "Сайбърмарк".

09:11, 27.07.2006 econ.bg

• Администратор

Аз само веднъж си поръчах книги от интернет и ми се обадиха след три дена да ми кажат, че едната от книгите не могат да ми я доставят. Отказах цялата поръчка :clap:

Повечето книги, които притежавам са от Интернет. Никога не бих тръгнал по библиотеки и пазарчета за книги, защото типа литература, който на мен ми допада се намира само онлайн.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.