Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моята първа кола

Featured Replies

Здравейте, има много теми в интернет за първа кола, знам. Повечето обаче са стари и са със стари линкове към определени обяви. По принцип не разбирам нищо от коли. Бюджета ми е до 2000 лева, защото не мисля че си заслужава повече за първа кола. 

За сега съм набелязала алфа ромео 147 главно заради външния вид. Само да вметна, че предложения за пежо НЕ искам. Имам познати, които имат доста проблеми с марката, а не ми трябва кола за сервизи. Благодаря предварително. 

driving like a boss GIF

преди 1 час, perrieele написа:

Само да вметна, че предложения за пежо НЕ искам. Имам познати, които имат доста проблеми с марката, а не ми трябва кола за сервизи.

Ако мислиш че с друга марка за 2000лв. няма да си абонирана на сервизите, жестоко се лъжеш.

VW Polo

преди 1 час, perrieele написа:

Здравейте, има много теми в интернет за първа кола, знам. Повечето обаче са стари и са със стари линкове към определени обяви. По принцип не разбирам нищо от коли. Бюджета ми е до 2000 лева, защото не мисля че си заслужава повече за първа кола. 

За сега съм набелязала алфа ромео 147 главно заради външния вид. Само да вметна, че предложения за пежо НЕ искам. Имам познати, които имат доста проблеми с марката, а не ми трябва кола за сервизи. Благодаря предварително. 

driving like a boss GIF

Здравей, Пежото е по-добре  от Алфата, тези твои познати ако са имали Алфа Ромео, щяха да те предупредят. Все едно някой да ми каже, че си е купил близалка със вкус на лимон и, че не му е харесала, и да ми препоръча тази която е със вкус на чесън! Предвид бюджета, който си обявил, и марките които си споменал, аз бих избрал Пежо.

Прекрасен автомобил е 147-цата, ремонтите по ходовата не са скъпи, но ако ще се взима дизел е много важно да се подбере с читави, турбо, дюзи и маховик, защото това при JTD моторите са едни от най-скъпите ремонти. Вижте и 156-ците, като двигатели и ходова част са идентични. 166 е с по-здрава и комфортна ходова, но там и цените на самите автомобили са по-високи, както и на ремонтите. 

А и още нещо, в случай че вземете Алфа, без значение бензин или дизел, важно е да сипвате точното масло Селения, защото ако пестите от масло алфата ще ви накаже рано или късно. 

Успех и късмет! 

преди 22 часа, ДзВяРа! написа:

Здравей, Пежото е по-добре  от Алфата, тези твои познати ако са имали Алфа Ромео, щяха да те предупредят. Все едно някой да ми каже, че си е купил близалка със вкус на лимон и, че не му е харесала, и да ми препоръча тази която е със вкус на чесън! Предвид бюджета, който си обявил, и марките които си споменал, аз бих избрал Пежо.

Туй е ДАМА, писалА е в женски род ;) 

Колкото до темата 147 и дизел и бензин според мен са трошляци. 145 са малко по-грознички и стари но по-здрави, особено боксер. Иначе препоръчка: Голф, Опел Астра или Корса, Нисан Микра, Фият Брава и тем бодобни :) Горещо препоръчвам да си купиш кола СЪС или да и сложиш един газов инжекцион ако искаш икономия ( още по-голяма ) ;)

С кола за 2000лв при всички положения си абониран за сервизите.Барем вземи нещо къде са му ефтини частите и труда.Корса ,,Б,,  или  Фиат Пунто.С тая алфа щи счупат протмонето.А и като цяло малко майстори им разбират на алфите.

преди 1 час, franchesko написа:

С кола за 2000лв при всички положения си абониран за сервизите.Барем вземи нещо къде са му ефтини частите и труда.Корса ,,Б,,  или  Фиат Пунто.С тая алфа щи счупат протмонето.А и като цяло малко майстори им разбират на алфите.

Те тия майстори явно от нищо не разбират, щото двигателите на FCA са супер разпространени и се слагат по разни, италиански, американски, френски, даже немски автомобили. Алфата не е скъпа за ремонт, същите пари е, като всеки друг дизелов автомобил, турбодизел комън рейл. Иначе да, малолитражен бензинов Fiat реално би бил доста по-евтин, но си е зле, и като динамика, пък от към интериор и екстериор са далеч от Alfa 147. 

преди 23 минути, Soviet Soldier написа:

Те тия майстори явно от нищо не разбират, щото двигателите на FCA са супер разпространени и се слагат по разни, италиански, американски, френски, даже немски автомобили. Алфата не е скъпа за ремонт, същите пари е, като всеки друг дизелов автомобил, турбодизел комън рейл. Иначе да, малолитражен бензинов Fiat реално би бил доста по-евтин, но си е зле, и като динамика, пък от към интериор и екстериор са далеч от Alfa 147. 

Дизел за 2000 лв?

преди 13 минути, franchesko написа:

Дизел за 2000 лв?

Даже фейслифтова 147 jtd може да се намери. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11557403324756297&slink=av0gkj

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.