Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Георги Иванов: Моето място е в Левски

Featured Replies

1148764026480.jpg

София. Идолът на “синята” агитка – Георги Иванов - Гонзо коментира пред “Гонг” завръщането си в състава на Левски. “Когато си тръгнах през лятото аз се разбрах с Мъри, че ако има нещо по-добро ще замина. На този етап няма нищо, което да ме заинтригува и най-нормално е да се върна в Левски, защото аз винаги съм казвал, че в България ще играя единствено в Левски”, заяви Гонзо. “Всички други неща, които писаха по вестниците са спекулации. По-добре е да играя в Левски, отколкото в отбори, които не ме устройват като имена и като амбиции. Надявам се да помогна с каквото мога през предстоящия сезон”, каза още нападателят. “Мисля, че бързо ще достигна нужното ниво. Моето желание е да остана за по-дълго в Левски. Този отбор винаги ми е бил на сърце и съм давал всичко от себе си. Моето място е в Левски”, завърши Георги Иванов - Гонзо.

Мисля, че за синия клуб е добра новина оставането (поредното и неизвестно докога) на Гонзо. Отборът има крещяща нужда от остър таран, точно какъвто той е, или поне беше преди ориенталското си турне. Опасявам се само да не хукне пак нейде из Анадола при първото телефонно обаждане от тамошните емисари. Дал е много на отбора и го е водил, което е изключително важно в тежки моменти. Как само игра с онази окървавена превръзка на главата срешу ЦСКА!

Синият клуб в момента няма лидер, Боримиров не е подходящият човек за това. Иначе казано, няма кой да ги наругае по време на тежки моменти, а това вдъхва смелост (спомнете си за Рой Кийн в Манчестър Юнайтед), особено сред по-неопитните. Трудно се става лидер ако постоянно се озърташ за трансфер навън. Не упреквам Гонзо, мисля, че той стана жертва на нечии интереси, не направи навреме транферите си и ето резултата - лашка се като лодка без весла в бурно море, кой ли ще му следващият "спасителен" пристан?

• Автор
Мисля, че за синия клуб е добра новина оставането (поредното и неизвестно докога) на Гонзо. Отборът има крещяща нужда от остър таран, точно какъвто той е, или поне беше преди ориенталското си турне. Опасявам се само да не хукне пак нейде из Анадола при първото телефонно обаждане от тамошните емисари. Дал е много на отбора и го е водил, което е изключително важно в тежки моменти. Как само игра с онази окървавена превръзка на главата срешу ЦСКА!

Синият клуб в момента няма лидер, Боримиров не е подходящият човек за това. Иначе казано, няма кой да ги наругае по време на тежки моменти, а това вдъхва смелост (спомнете си за Рой Кийн в Манчестър Юнайтед), особено сред по-неопитните. Трудно се става лидер ако постоянно се озърташ за трансфер навън. Не упреквам Гонзо, мисля, че той стана жертва на нечии интереси, не направи навреме транферите си и ето резултата - лашка се като лодка без весла в бурно море, кой ли ще му следващият "спасителен" пристан?

Напълно си прав ! Дори и Гонзо да постъпва малко неправилно , с оглед на това , че напусна отбора два пъти ( майче ) , Левски има нужда от него !!! Сега наистина няма кои да бъде лидерът , а Гонзо си е точно такъв !

И аз съм съгласен. В моменат Левски не се намира в добра форма, но до мачовете с Киево няма много време така, че си мисля, че той би могъл да бъде катализатора, който да поведе левскарите към така жадуваната Шампионска лига!

Радвам се за Гонзо ,че се завръща в Левски ,но дано да е само в "б"отбора biggrin.gif:yanim:

ох ...к'во да кажа...

Иванов е номер едно в Левски,след Насето разбирасе.ако беше играл в неделя друг щеше да е развоя на мача.то се е видяло,че в странство не му спори ама дано помогне на сините да влезнат в Лигата,че е крайно време да погледаме и тук звездите от Европа...

не съм левскар нито от ЦСКА ама се радвам че наказва редовно червените,някак си отива му cool.gif

както и да е.мястото явно си му е в Левски.дано му върви :)

Лошо няма, ама така между другото да ви попитам Гонзо на колко години стана вече?

На втори септември навършва 30 години!!!

На втори септември навършва 30 години!!!

А аз го мислих за по-стар. Мерси. :wors:

Винаги има с какво да помогне. Добра новина за Левски!

Браво на този човек мога да кажа.... :grimace::clap:

• Автор

Абе какъвто и да е , все пак бележи !!! И особено срещу ЦСКА ;);):hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.