Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купуване на Биткойни?

Featured Replies

Здравейте, мой бъдещи колеги.
Искам да си закупя един минер, но единствена опция е Bitcoin/Altcoin за плащане.
И понеже нямам биткойни, от коя борса бихте ми препоръчали да си закупя биткойни, и кои биткойн портфейл да използвам.

Върви да си учиш уроците и не харчи реалните пари на родителите си за виртуални простотии.

Гарантирано няма да спечелиш нищо, а сметките за тока кой ще ги плаща? Да не си мислиш че може да се конкурираш с цели халета със специализиран хардуер, които плащат по 80000 euro дневно за ток?

@Филипов какъв е проблема да се плати с крипто валута? Ето пример как ти дават опция за покупка на торент клиент за 1 година.

Послепис: май не съм разбрал правилно въпроса. Какъв е този минер?

buyprogram1.thumb.png.c0b86d16997b6bbf4a137e56b097865c.pngbuyprogram2.thumb.png.24e7151d9cb98eaac88d174cb008b11e.png

Миньор - крипто копач, чувал съм за тези експерименти, но никакво време за усвояване. :) 

Да беше попитал просто, а не да казваш какво ще купуваш.

Що? Свършиха ли реалните безплатни клиенти като uTorrent, BitComet и т.н. че да плащам и за това?

Примерно в HWBG се продава доста работещ хардуер срещу нормални пари. Специализиран за "копане". Но чета че вече нямало смисъл и затова хората продавали. Първата попаднала ми обява:  Миньор 12хp106 6gb, 3х700w, Asus ROG N73GH - на под половин година. И още една:  Miner - 8xRX580 8gb Гаранция 240MH/s

преди 6 часа, Бонбон с катран! написа:

Миньор - крипто копач, чувал съм за тези експерименти, но никакво време за усвояване. :) 

SТана ми малко смешно и за това нещо извън темата!? Може ли? Защо в Пловдив си викат майна? Ами преди години  се завърнал един пловдичан , който бил миньор в чужбина . И хората около него започнали да се бъзикат като му викали майнер/миньор / после за по кратко станало майна и настанала пловдиска епидемия  , майна!

Колкот за биткойните? Беше . Вече не е изгодно.

преди 7 часа, bigiadri написа:

Колкот за биткойните? Беше . Вече не е изгодно.

Уточнявай кое не е изгодно! Днес по радио "Хоризонт" в предаването "Новинарски час" говориха за крипто валутата, че Фейсбук пуска своя валута "Либра" от следващата година и че била много обещаваща. Не пропуснаха да отбележат как банките губят от това защото са свикнали да печелят поголовно върху наш гръб.

преди 6 часа, Бонбон с катран! написа:

Уточнявай кое не е изгодно! Днес по радио "Хоризонт" в предаването "Новинарски час" говориха за крипто валутата, че Фейсбук пуска своя валута "Либра" от следващата година и че била много обещаваща. Не пропуснаха да отбележат как банките губят от това защото са свикнали да печелят поголовно върху наш гръб.

Блокчейн платформите,ако се обезопасят както трябва, за да има доверие в тях от потребителите , ако се измисли някакъв страничен контрол за да не се перат пари с тях , то те ще бъдат революция , която ще унищожи сегашната форма на  банките. Те ще имат убийствена конкуренция и ще трябва да се преспособяват т.е. да не крадат от клиентите си толкова много! Колкото до биткойна ,то той е вече на било и ще почне да слиза надолу. Някъде тук :http://kriptovaluti.start.bg/ бях чел анализ  за него. Ето и подвърждение:9591835d.png

Картинката тази сутрин!

• 3 седмици по-късно...

Биткойнът  е най-манипулираната криптовалута/то това може да се каже и за другите/. Тя се манипулира от малък брой хора претежаващи големи количества, могат да си правят каквото искат с курса .Няма технически анализ, няма вълнова теория ,има само манипулация за обиране на наивници .

на 18.06.2019 г. в 9:36, Филипов написа:

Върви да си учиш уроците и не харчи реалните пари на родителите си за виртуални простотии.

Гарантирано няма да спечелиш нищо, а сметките за тока кой ще ги плаща? Да не си мислиш че може да се конкурираш с цели халета със специализиран хардуер, които плащат по 80000 euro дневно за ток?

Е де 80 бона на ден за ток, тия по колко биткойна копат на ден бря?

• 4 месеца по-късно...
на 18.06.2019 г. в 11:50, Бонбон с катран! написа:

Да беше попитал просто, а не да казваш какво ще купуваш.

Tова отдавна е демоде

• 1 година по-късно...

Аз пък мисля, че на биткойн изобщо не трябва да се гледа само като на средство за печелене на пари . Ако успее да бутне фиатните пари и да стане основна валута, ще е най-доброто нещо което се е случвало.. Единствения недостатък е че китовете могат да му влиаят на стойността ако почнат да продават много наведнъж, но пък на фона на фиатните пари, които се печатат през ден Биткойн остава най-добрата валута!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.