Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да ме приемат в НСБОП?

Featured Replies

Някой може ли да ми помогне.Как мога да ме приемат в НСБОП?Всеки ми казва различно.Някой знае ли наистина как може да ме приемат?Интересувам но не знам към кого да се обърна нито какво да направя.Надявам се някой да знае тук и да ми помогне.Благодаря предварително.

поздрави

Ахаа,искаш да влизаш по домовете на хората,и да им зимаш дисковете с филмите а ??? :) и да си много страшен с маската :) ,а когато си без нея да се оглеждаш като гърмян заек,че може от някаде да наизлязат група тъмни балкански субекти и да те сурвакат с бухалките biggrin.gif

Ами доколкото знам трябва да се изкара школата в Симеоново,а за подробностите немога нищо да кажа.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Има труден физически изпит,един приятел преди години кандидатства.Иначе се обърни към личен състав на МВР,ако не помогнат ще те насочат поне.

• Автор
Има труден физически изпит,един приятел преди години кандидатства.Иначе се обърни към личен състав на МВР,ако не помогнат ще те насочат поне.

Не ме притеснява физическия изпит смисъл аз съм състезател последните 7-8години.Притесняват ме тия школи ли какви са.Не ми се кара няква школа 4ри години и накрая да ми кажат ами съжаляваме ама ....Затова някой ако има някаква друга информация за тая школа колко време е и какво точно правят ще е супер.

поздрави

Е то с магия няма да станеш от НСБОП.

Трябва да минеш през обучението им.

Не ме притеснява физическия изпит смисъл аз съм състезател последните 7-8години.Притесняват ме тия школи ли какви са.Не ми се кара няква школа 4ри години и накрая да ми кажат ами съжаляваме ама ....Затова някой ако има някаква друга информация за тая школа колко време е и какво точно правят ще е супер.

поздрави

А би трябвал да те притеснява,този който го скъсаха имаше червен колан по джудо.

• Автор
А би трябвал да те притеснява,този който го скъсаха имаше червен колан по джудо.

Ами не знам защо са го скъсали твоя човек.Може поради някви си други причини не знам.Аз мисля че ще се справя защото знам на какво ниво съм и какви са ми възможностите.

Знам че трябва да мина през тяхното обучение но някой ми каза че е 6месеца ли 1 година.Не ми се карат 4ри години.Затова разпитвам повече.

поздрави

Става въпрос че и той беше уверен в себе си ама се оказа друго.Иначе пожелавам успех.

• Автор
Става въпрос че и той беше уверен в себе си ама се оказа друго.Иначе пожелавам успех.

Ами батко каквото стане ..... няма да умираме я :sobbing:

поздрави

Един приятел беше такьв,но доста години го обучаваха.

Не се става така лесно "Бопаджия" :sobbing:

За НСБОП доколкото знам приемат от средите на полицията и армията.Затова първо трябва да си станал полицай или военен.Иначе от цивилка да стъпиш директно там,забрави :eek:

Има изпити,има и изисквания най различни. А и сами си подбират хората след щателно проучване на миналото им.А това е доста щателно разследване,не гледат само къде и какво си завършил .

Надявам се да не съм те отчаял,но нещата са такива.

Със здраве ,и запомни,само мускули не се искат там :P

Имам двама познати.Пътят и на двамата е минал през средно сержанското полицейско училище в Пазарджик.Нямам идея как е преименувано сега.

Така е,предпочитат хора от специалните училища,като това в Пазарджик,където са обучаваха баретите.Или от от армията,завършили за разузнавачи,от силите за специални операции.Имам познати и бивши колеги приети по този начин.

Като цяло предпочитата хора минали някаква специална подготовка,както се казва подготвени в някакво минимално поне отношение за тяхната работа.После само доусъвършенстват уменията и знанията им.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

• 11 години по-късно...
на ‎5‎.‎8‎.‎2006‎ г. в 3:38, blindman написа:

Как мога да ме приемат в НСБОП?

Там те поканват.... иначе.... хм..... си знаеш.... за там не ти е нужно само физическа подготовка, а и психологична.....

След като имаш съмнение, че.... може и да бъдеш отхвърлен, хм, то тогава просто не кандидатствай....

Успех!

преди 1 час, Диман Дюминич написа:

Там те поканват.... иначе.... хм..... си знаеш.... за там не ти е нужно само физическа подготовка, а и психологична.....

След като имаш съмнение, че.... може и да бъдеш отхвърлен, хм, то тогава просто не кандидатствай....

Успех!

Той вече се е пенсионирал в НСБОП,да не говорим,че от преди 10 години вече е ГДБОП :D

преди 1 минута, miroslavm написа:

Той вече се е пенсионирал в НСБОП,да не говорим,че от преди 10 години вече е ГДБОП :D

Мани..... пак не до скиф... абе.... пф..... виноват..... :)

Е ти откъде я изрови тази тема на 10+ години :Д

Инак при "бопаджиите" се кандидатства след като вече имаш някакъв стаж в МВР т.е. без изкарана АМВР няма как да стане. Пък, че работата в тези служби е нещо много по- различно от представите на доста от мераклиите е вече друг въпрос и трети такъв е, дали въобще си струва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.