Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтрити писма от АБВ поща??

Featured Replies

Здравейте,

това нещо ми се случва за втори път, с втора поща. Не бях влизала определен период от време в пощата си и когато най-накрая го направих - вътре стои само един мейл за "Добре дошли". Каква е тази глупост, на човек може и 3 години да не влезне в дадена поща, но това не е причина да я трият. Естествено, звънях на нетинфо, но никой не вдига. С другата поща когато стана така им писах мейл, на който ми отговориха, че нямало как да ми изчезнат писмата и сигурно съм си ги изтрила сама... Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с такъв казус и успял ли е в крайна сметка да си върне мейлите? Имам много ценна информация, която по стечение на обстоятелствата остана само там...

току-що, inspired blogsite написа:

Това е повече от безумно...

М да, но това е безплатна поща и се играе спрямо свирката на притежателите им. Аз от години имам аларма на телефона всеки месец да ме подсеща да посетя пощата си.

Повечето пощи имат подобна екстра да те освобождават от натрупаните писма (SPAM).

абевето само за бързи и яростни

Щом не сте влизали месеци на ред в пощата си значи не е била от важност за вас, няма как да ви пазят поща активна след като не се ползва. Писма може да бъдат изтрити от вас или от някой с достъп до паролата ви за пощата. 

• Автор

Е, вече ползвам активно :D

преди 13 часа, AAUUXX написа:

Щом не сте влизали месеци на ред в пощата си значи не е била от важност за вас, няма как да ви пазят поща активна след като не се ползва. Писма може да бъдат изтрити от вас или от някой с достъп до паролата ви за пощата. 

Има и други причини, поради които човек може да не влезе в пощата си, но както и да е. Не е коректно според мен.Тук проблемът е, че не АБВ трябва да определят колко ми е важна пощата и дали да се трие или не. Имам и друга поща, в която не бях влизала 2 години, но там всичко си седи...

Четете условията когато ползвате даден ресурс.

В днешно време  всичко е автоматизирано, никой не седи на копчето del с хронометър в ръка само за да ви прецака умишлено.

Да се разчита на подобна поща, при наличие на много по-добри и също безплатни варианти, с много по-добра защита и повече функции, по-голямо място за съхранение и други екстри, граничи с мазохизъм!

• 5 месеца по-късно...
на 4.07.2019 г. в 9:06, Inspired By You написа:

Е, вече ползвам активно :D

Има и други причини, поради които човек може да не влезе в пощата си, но както и да е. Не е коректно според мен.Тук проблемът е, че не АБВ трябва да определят колко ми е важна пощата и дали да се трие или не. Имам и друга поща, в която не бях влизала 2 години, но там всичко си седи...

Напълно коректно е. Не е коректно да ползваш нещо чуждо и да не се информираш за условията. Ето пример чл.14 т3.

"Нет Инфо има право да дезактивира или заличи Потребителското име и Паролата за достъп до Потребителския профил на Регистрирания потребител или да изтрие цялото съдържание в него при неизползването им в продължение на 180 (сто и осемдесет) дни след последното влизане в съответния Потребителски профил"

Колкото за двете години невлизане - късмет. Дори в Общите условия да пише, че е доживотна регистрация, пак там (има го при всички) пише, че могат да ги променят. Та за 2 години - я камилата, я камиларят. Може сега да ти пише, че не изтриват пощи поради неактивност и след 1-2-3 месеца да сменят Общите условия и да пише, че ги трият при неактивност от 3 месеца (примерно). Все пак това са по-различни услуги, които правят пари от продажба и анализ на съдържанието. Малко са корпорациите, които ще ти предоставят неплатена услуга и ще ти я пазят 2-3 години без да си качваш в нея лична информация, която да продават. Ако щеш, да не влизаш и да не те зомбират с реклами. Само да им взимаш място по сървърите...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.