Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за смяна главите на хора във видеа

Featured Replies

Гледам съм различни видеа /особено с футболисти/, при които вместо истинските глави на футболистите са поставени някакви други - примерно на актьори, чалга певици и т.н.

Как се казва програмата, с която се правят тези монтажи? Познат ми каза, че било само приложение за телефон, но не бил сигурен дали е така или има и програма за компютър.

Забавното при монтажа е, че "новите" глави не са статични, а се мърдат наляво-надясно, напред-назад, смеят се, правят други гримаси и се получава много интересно.

• Автор

Благодаря, но е много сложно. Мислех, че има някакъв лесен вариант, защото в едно видео от 1-2 минути да замениш 4-5 глави ще ти отнеме 20 пъти повече време, поне.

преди 3 часа, ozic написа:

Забавното при монтажа е, че "новите" глави не са статични, а се мърдат наляво-надясно, напред-назад, смеят се, правят други гримаси и се получава много интересно.

Ами че вмъкни анимиран GIF тогава, вместо PNG!

Цял живот няма да се научите коя програма да използвате! Тя е една за всичко и начина е както се прави за цензура!

@ozic искаш да кажеш, че не си доволен от PowerDirector? Тогава вземи се откажи и само зяпай нас как правим магиите... ;) 

• Автор

Катран, къде прочете, че не съм доволен? С тази програма никога не съм работил и не мога да кажа доволен ли съм или не. Преди време опитах да работя с Премиера и Сони Вегас, но са ми много сложни и преминах към някакви по-обикновени, които нямат тази възможност да сменят лицата.

преди 4 часа, ozic написа:

Катран, къде прочете, че не съм доволен? С тази програма никога не съм работил и не мога да кажа доволен ли съм или не. Преди време опитах да работя с Премиера и Сони Вегас, но са ми много сложни и преминах към някакви по-обикновени, които нямат тази възможност да сменят лицата.

Какво значи сложни?

Ти правиш монтаж на видео, това не става с два клика с мишката.

Сони вегас е много приятна и лесна програма, ако не ти е позната  поразрови се из ютуб пълно е с уроци.
Ето ти алтернатива ама не чакай да е по-лесна : https://filmora.wondershare.com/fr/video-editing-tips/change-face.html

Иначе може да се пробаш и тука : https://www.jibjab.com/

• Автор

"Филмора" не ми харесва. Засега се справям добре с Камтасия, но е ограничена откъм опции.

на ‎7‎.‎7‎.‎2019‎ г. в 11:43, ozic написа:

Моля ти се не сравнявай Adobe и Sony с PowerDirector. Предложената от мен програма е най-простата семпла програма от всички пофесионални. Направена е за хора от всякакви възрасти и няма как да ти се прави по-обикновена. Ако не се научиш да боравиш с нея, ще теглиш тегло цял живот!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.