Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталиране на windows 8.1

Featured Replies

Абсолютно, Руфус е просто безотказна .

• Отговори 58
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Ивайло Димов написа:

Абсолютно, Руфус е просто безотказна .

Говоря ти за другата програма.

• Автор

Разбрах мисля че няма проблем с бутващото устройство или с файла. 

А нещо друго. 

Виж тази статия ЛИНК

преди 18 минути, Sinan Halilov написа:

Разбрах мисля че няма проблем с бутващото устройство или с файла. 

А нещо друго. 

А BIOS ъпдейтвал ли си го ?

• Автор
преди 16 минути, Pig написа:

А BIOS ъпдейтвал ли си го ?

Не

От сайта на произведителя ще видя за нова версия

Сега правя на ново с тези параметри дано да са правилни

15626738546125277205080101885669.jpg

Програмката на Джамджиите чеп за зеле не става от нея ....................кът на пишеш у гуглето make windows  boot usb  и 99.99% от резултатите дават Rufus или нещо друго ма не и тва изчадие :) 

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

Програмката на Джамджиите чеп за зеле не става от нея ....................кът на пишеш у гуглето make windows usb boot usb  и 99.99% от резултатите дават Rufus или нещо друго ма не и тва изчадие :) 

Aйде ве че не става, при мен как става с 8.1 и 10 съм направил сигурно 100 флашки с тая програма.

Като не разбираш нещо не е нужно да го плюеш 

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485

Rufus  е най-доброто .тва казват хората :) 

преди 8 минути, Ивайло Димов написа:

Rufus  е най-доброто .тва казват хората :) 

Така е кофти е като не си пробвал друго и се водиш по хората.

Пробвал съм я преди 7-8 години когато активно се занимавах с уиндоус ..............но за мен руфус я превъзхожда най-малкото поради факта ,че по-стари машини със дърти БИОС разпознават флашката .Което си е плюс щото нема как сите да имат модерни машини :) 

Пробвал съм я преди 7-8 години когато активно се занимавах с уиндоус ..............но за мен руфус я превъзхожда най-малкото поради факта ,че по-стари машини със дърти БИОС разпознават флашката .Което си е плюс щото нема как сите да имат модерни машини :) 

Говориш от твоя опит както обикновено.

И всички не са с ретро машини.

Просто тази програма е в пъти по комплексна и с повече функции :) .Не знам защо циклим за тези тъпотии след като тулчето на Микромеките сигурно и най хард последователите на Уина не го ползват поради изброените от мен факти .

Важното е да видим чиляко кво ше каже .

Просто тази програма е в пъти по комплексна и с повече функции :) .Не знам защо циклим за тези тъпотии след като тулчето на Микромеките сигурно и най хард последователите на Уина не го ползват поради изброените от мен факти .

Важното е да видим чиляко кво ше каже .

Никой освен теб не държи на това че еди коя си програма е единствена. Щом еди коя си програма прави бутваща флашка значи сичко е наред. 

Това че Руфус е комплексна програма никой не го отрича.

Спамим в момента ...........факта е като цъкнеш у гуглето кво излиза ,всичко друго са празни приказки на вятъра .Руфус е направена изключително лесна за употреба и от съвсем начинаещи .Сигурно тези дето я използват и я препоръчват са пробвали безмисления туул на майкрософт и са се убедили ,че не става .

Щом чиляко спре да пише начи скоро мое да има резултат :) 

Спамим в момента ...........факта е като цъкнеш у гуглето кво излиза ,всичко друго са празни приказки на вятъра .Руфус е направена изключително лесна за употреба и от съвсем начинаещи .Сигурно тези дето я използват и я препоръчват са пробвали безмисления туул на майкрософт и са се убедили ,че не става .

Факта е че сравняваш всичко с себе си.

Едно нещо когато работи не е безмислено. Програмата прави с два клика бутваща флашка. 

Кат си купиш съвременна машина няма да ги пееш тия песни.

• Автор
преди 28 минути, Raze написа:

В смисъл? До къде стигна?

Наново почнах да подготвя бут устройството обаче 1 час стана и някъде към края остана и не върви повече. 

Баси схемата .............флашката от колко време я ползваш ?Iso образа от де го изтгли ?

преди 4 минути, Pig написа:

Факта е че сравняваш всичко с себе си.

Едно нещо когато работи не е безмислено. Програмата прави с два клика бутваща флашка. 

Кат си купиш съвременна машина няма да ги пееш тия песни.

Съвременна ,стара все ще ползвам Руфус ..................аре пътувай нанякъде ,че ми писна от лаладжийските ти тъпотии .

Баси схемата .............флашката от колко време я ползваш ?Iso образа от де го изтгли ?

Съвременна ,стара все ще ползвам Руфус ..................аре пътувай нанякъде ,че ми писна от лаладжийските ти тъпотии .

Ше ползваш щот друго не си ползвал а ми ми папагалстваш от нета.

Линукс на дъртия лаптоп щот за друго не става.

Случвало ми се е с Windows 7. Проблемът беше, че Windows 7 не може да работи с USB 3.0, защото няма необходимия драйвер.

Пътувай лаладжи :) ...............

То оставаше и в USB 3.0 да е ръгнал тая флашка :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.