Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте! Имам проблем при инсталирането на VMware Workstation Pro

При инсталация на VMware Workstation Pro, докато копира файловете изкарва едно прозорче на което е изобразен жълт припинателен знак, след като натисна OK изписва: ''Rolling back action:'' и програмата се деинсталира. Ако някой знае от къде идва този проблем, да пише долу. Благодаря предварително!

Error.png

Error2.png

Error3.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

С администраторски права ли стартираш инсталатора?
Покажи vmware.log файла.
Виж и тук

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Jordan_Nz написа:

Здравейте! Имам проблем при инсталирането на VMware Workstation Pro

При инсталация на VMware Workstation Pro, докато копира файловете изкарва едно прозорче на което е изобразен жълт припинателен знак, след като натисна OK изписва: ''Rolling back action:'' и програмата се деинсталира. Ако някой знае от къде идва този проблем, да пише долу. Благодаря предварително!

 

 

 

Покривате ли изискванията? https://docs.vmware.com/en/VMware-Workstation-Pro/15.0/com.vmware.ws.using.doc/GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A.html#GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A

Да не питам от къде сте я изтеглили.....

Свързахте ли се с поддръжката? Това е комерсиален продукт и има доста добра поддръжка

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, capnemo написа:

Покривате ли изискванията? https://docs.vmware.com/en/VMware-Workstation-Pro/15.0/com.vmware.ws.using.doc/GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A.html#GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A

Да не питам от къде сте я изтеглили.....

Свързахте ли се с поддръжката? Това е комерсиален продукт и има доста добра поддръжка

Покривам ги, на Windows 10 работеше перфектно, но когато се върнах към Windows 8.1 започна този проблем..

преди 5 минути, DarkEdge написа:

С администраторски права ли стартираш инсталатора?
Покажи vmware.log файла.
Виж и тук

Къде да намеря този ''.log'' файл?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Jordan_Nz написа:

Покривам ги, на Windows 10 работеше перфектно, но когато се върнах към Windows 8.1 започна този проблем..

Поддръжката какво каза?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, capnemo написа:

Покривате ли изискванията? https://docs.vmware.com/en/VMware-Workstation-Pro/15.0/com.vmware.ws.using.doc/GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A.html#GUID-47896F7A-2C4F-457E-8ED1-6E5AEFDDD64A

Да не питам от къде сте я изтеглили.....

Свързахте ли се с поддръжката? Това е комерсиален продукт и има доста добра поддръжка

Не не съм се свързвал, свалил съм го от официалния уеб сайт.

преди 1 минута, capnemo написа:

Поддръжката какво каза?

Сега нямам време, за поддръжки..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 23 минути, Jordan_Nz написа:

Къде да намеря този ''.log'' файл?

Търсачка нямаш ли в Windows Explorer?
Провери в %temp%

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, DarkEdge написа:

Търсачка нямаш ли в Windows Explorer?
Провери в %temp%

Няма vmware.log има само vmmsi.log_20190730_121557_Failed, ето го и ''.log'' файла

vmmsi.log_20190730_124734_Failed.zip

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С пиратките е така...

Кой знае къде кво е пипано..... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, dkt написа:

С пиратките е така...

Кой знае къде кво е пипано..... 

Windows-а ми не е пиратка, свалил съм го от официалния Website на Microsoft и съм направил чиста инсталация с Bootable Usb Flash Drive.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В края на лог файла ти има грешка:

Installation success or error status: 1603

За тази грешка дават това:

https://support.microsoft.com/bg-bg/help/834484/you-receive-an-error-1603-a-fatal-error-occurred-during-installation

Както ти писаха по-горе, стартирай инсталатора като администратор и виж дали може да пише нормално във всички папки. Провери и дали нещо не е останало от стара инсталация в program files, program data, C:\Program Files\Common Files\ и другите папки, които се виждат във лог файла. Свали отново инсталацията, може и да не се е свалило нещо както трябва. Тествай дисковете за грешки с инструмента на windows.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 26 минути, Raze написа:

В края на лог файла ти има грешка:

Installation success or error status: 1603

За тази грешка дават това:

https://support.microsoft.com/bg-bg/help/834484/you-receive-an-error-1603-a-fatal-error-occurred-during-installation

Както ти писаха по-горе, стартирай инсталатора като администратор и виж дали може да пише нормално във всички папки. Провери и дали нещо не е останало от стара инсталация в program files, program data, C:\Program Files\Common Files\ и другите папки, които се виждат във лог файла. Свали отново инсталацията, може и да не се е свалило нещо както трябва. Тествай дисковете за грешки с инструмента на windows. 

Свалял съм го много пъти, в Porgram Files няма остатъчни файлове и в дисковете няма никакви грешки. Проблема може да идва от това, че не съм инсталирал всички актуализации и Net Framework.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А стартираш ли го като администратор?

Казах ти какво пише за грешката, даже съм ти дал и връзка, ама не четеш...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, Raze написа:

А стартираш ли го като администратор?

То е направено, да се стартира ''като администратор'' По подразбиране

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А UAC изключен ли е? Вкключи го и стартирай с десен клик по инсталатора.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, DarkEdge написа:

А UAC изключен ли е? Вкключи го и стартирай с десен клик по инсталатора.

Проблема не идва от там включено си е, колко пъти пробвах да я инсталирам и накрая все Rolling back и до там, както и да е явно на никой не му е до проблема ми..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 2 минути, Jordan_Nz написа:

на никой не му е до проблема ми

Я пак!
Е, с такова изказване как да следва човек тази тема?

 

преди 2 часа, DarkEdge написа:

Виж и тук

 

преди 1 час, Raze написа:

Нещо от тия предложения пробва ли да изпълниш?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, DarkEdge написа:

Я пак!
Е, с такова изказване как да следва човек тази тема?

 

 

Нещо от тия предложения пробва ли да изпълниш?

Да нищо не става

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Значи системата ти е тотално омазана - или повредени системни файлове, или омазани права за достъп..

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, DarkEdge написа:

Значи системата ти е тотаслно омазана - или повредени системни файлове, или омазани права за достъп..

Проблема ми е само с VMware Workstation всичко друго си работи, откакто съм направил чиста инсталация не съм бъркал никъде. Имам и активирана Avast Premier, нямал съм никакви вируси.. Както споменах по-горе съм свалил Windows-а от Официалния website на Microsoft

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Jordan_Nz написа:
преди 8 минути, DarkEdge написа:

Значи системата ти е тотаслно омазана - или повредени системни файлове, или омазани права за достъп..

Проблема ми е само с VMware Workstation всичко друго си работи, откакто съм направил чиста инсталация не съм бъркал никъде. Имам и активирана Avast Premier, нямал съм никакви вируси.. Както споменах по-горе съм свалил Windows-а от Официалния website на Microsoft

Двете неща нямат нищо общо!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тествах на виртуалка във vmware под windows 8.1 и последната версия на vmware 15 се инсталира без проблем. Най-вероятно има проблеми с инсталацията на ОС или диска.

http://www.prikachi.com/images.php?images/224/9620224A.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, Raze написа:

Тествах на виртуалка във vmware под windows 8.1 и последната версия на vmware 15 се инсталира без проблем. Най-вероятно има проблеми с инсталацията на ОС или диска. 

http://www.prikachi.com/images.php?images/224/9620224A.png

Нямал съм никакви проблеми при инсталацията на Операционната Система или при правенето на Bootable Usb Flash Drive.. Освен да се връщам към 10-ката

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За всяко нещо има първи път.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, DarkEdge написа:

За всяко нещо има първи път.

Не ми е за първи път, от години имам опит в тази област.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...