Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за изпращане на съобщение до голям брой имейли наведнъж!

Featured Replies

Програма за изпращане на съобщение до голям брой имейли наведнъж!

Здравейте , трябва ми такава програма , която автоматично да изпраща съобщение до голям брой имейли.

Ако може с възможност за обратен отговор ,  като отчет за резултата , отворено ли е , изтрито ли е , настройка да влиза в кутия , а не в папка спам , където да не бъде видяно изобщо естествено!

Също ако има линк в съобщението , отворен ли е , последван ли е...

Последното , може и да е от областта на фантастиката малко , но все пак надежда си е , тя си заминавала последна уж......  :)

Благодаря предварително на отговорилите , а които търсят само шоу , по-добре да се пренасочат към страници с хумор и забава , или просто само да четат без да спамят излишно с разсъжденията си!  ;)

Ся първо да те осведомя че спаменето на пощенски кутии не е особено законно.

После тия неща се правят с всяка по сносна меил платформа, можеш също да си платиш един хостинг някъде който да поддържа POP3 и SMTP с други думи меил и да го ползваш за целта.

Колкото до софтуер - Можеш да ползваш вградения такъв на уиндоус 10, можеш и друга подобна програмка да пробваш.

ОБАЧЕ няма как да накараш писмото автоматично да иде в пощенската кутия а не в спама, тая задача обикновено е на задклавиатурното устройство защото къде ще иде писмото зависи най вече от къде идва и какво съдържа, а ти катио пратиш една камара глупости последвани от линк познай къде ще се озове писмото ти.

Колко е голям брой пощенски кутии?

Автоматично - значи става 12:00 и тя сама ги праща или вие подготвяте писмото и като цъкнете прати да отива на всички адреси?

Обратния отговор - с каквато и програма да го пратите все тая, аз ако не желая няма да получите потвърждение, че е отваряно. Единственото което бихте получили е ако писмото е недоставено!

Няма никакъв начин да разберете дали писмото  е изтрито!

Линк-а - от гледна точка на програмата за разпращане на писма - никакъв шанс, но този линк вероятно е ваша собственост така, че може да бъде направено нещо за да имате статистика отворен ли е, а споменато е и последване .... нещо повече да кажете.

Програма с която съм правил подобно нещо е  - Thunderbird, като при мен идеята беше да прати поименни и по длъжностни писма на всички от адресната книга.

• Автор

Здравейте , благодаря ви за отговорите!  :)

plamen_petrov_80  Пробвах с тази Thunderbird.

Първо да отбележа , че по принцип искам да става на някакви серии или целокупни изпращания за да  пестя време. 

В смисъл да речем от по 500 броя имейла а пък ако е много , ще съм доволен и на по 100 наведнъж.

Та значи пробвах се , потърсих я , намерих я , изтеглих я , инсталирах я , поиска попълване на имена , имейлът ми и парола.

И точно с паролата стана проблем. Значи или аз не разбрах нещо или то е бъгаво , но аз мислех , че ми иска парола на пощата , нали ще се свърже и ще работи с нея или вместо нея , съответно значи парола за нея трябва да напиша.

Защо ще дава , че е грешна , имейла го копирах и пейстнах , че ме мързи да го пиша , и да не правя грешки , паролата дори я промених и пак пробвах и пак не ме пуска и дава , че е грешна.

Какво иска програмата тогава изобщо не ми е ясно?!?  

Изобщо , ако е възможно , малко помощ , как и какво и къде се попълва за даа я накарам да работи тази програма?

Например иска да попълня информация за входящ сървър , нямам досег с такъв , и съответно нямам представа какво да попълня.

И вашата поща е на чий сървър? Той какво поддържа - IMAP, POP3 ... ?

Thunderbird - си е приличен mail клиент, но ако не знаете как се настройва mail клиент потърсете ръководства, прочетете и от доставчика на услугата какво се поддържа, къде какво се пише и т.н. - Вярвам, че ще се справите. Също така има много добавки за него (ползвал съм го преди години, но предполагам все още е добър).

500 съмнява ме, на повечето пощи дневния лимит е в пъти по-малък.

• Автор
преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

И вашата поща е на чий сървър? Той какво поддържа - IMAP, POP3 ... ?

Thunderbird - си е приличен mail клиент, но ако не знаете как се настройва mail клиент потърсете ръководства, прочетете и от доставчика на услугата какво се поддържа, къде какво се пише и т.н. - Вярвам, че ще се справите. Също така има много добавки за него (ползвал съм го преди години, но предполагам все още е добър).

Пощата ми е gmail.com 

но това за мен , е като тъмна индия , не съм се занимавал досега , какво поддържа дори не знам как да проверя и от къде. А колкото може на ден , то толкова на другият ден пак.   :)

преди 30 минути, plamen_petrov_80 написа:

Е ама доколкото разбирам пича иска програмата да е по-скоро меил сървър, иначе каквато и програма да сложиш тя няма как да прескочи лимитите на меил сървъра към който ще я вържеш.

• Автор
преди 4 минути, Bubbles написа:

Е ама доколкото разбирам пича иска програмата да е по-скоро меил сървър, иначе каквато и програма да сложиш тя няма как да прескочи лимитите на меил сървъра към който ще я вържеш.

Не е нужно да прескача някакви лимити и да гони космически стойности по-скоро да изпраща по повече  , колкото толкова , но да мога да я подкарам. Сега не мога до Б буква да стигна в самата програма.

преди 52 минути, Владимир Петров написа:

Не е нужно да прескача някакви лимити и да гони космически стойности по-скоро да изпраща по повече  , колкото толкова , но да мога да я подкарам. Сега не мога до Б буква да стигна в самата програма.

Отидете в гугъл и генерирайте специална еднократна парола за пощенски клиент. С тази с която влизате през уеб интерфейса няма да стане.

• Автор
преди 2 минути, capnemo написа:

Отидете в гугъл и генерирайте специална еднократна парола за пощенски клиент. С тази с която влизате през уеб интерфейса няма да стане.

преди 3 минути, capnemo написа:

То взе , че ме пусна и с моята , имаше икона Mozilla/аз всъщност нямам Mozilla , ама то пък нещо се излъга и ме пусна/на десктоп от програмата Thunderbird. направих проба и изпратих съобщение на другата си поща , и се получи. Сега се чудя , как да си събера десет случайни мейла на хора или фирми от нета и да се опитам да разбера как да ги зареждам и пращам наведнъж.

преди 5 минути, Владимир Петров написа:

То взе , че ме пусна и с моята , имаше икона Mozilla/аз всъщност нямам Mozilla , ама то пък нещо се излъга и ме пусна/на десктоп от програмата Thunderbird. направих проба и изпратих съобщение на другата си поща , и се получи. Сега се чудя , как да си събера десет случайни мейла на хора или фирми от нета и да се опитам да разбера как да ги зареждам и пращам наведнъж.

Ставате нахален. Нали по-горе писахте че искате да пускате стотици мейли едновременно. Нещо не се вързва.

А и гугъл доста бързо ще ви усетят че пращате масови пощи и ще ограничат скоростта или направо ще ви блокират акаунта. Прочетете внимателно правилата за пощата на гугъл

преди 13 минути, capnemo написа:

Ставате нахален. Нали по-горе писахте че искате да пускате стотици мейли едновременно. Нещо не се вързва.

А и гугъл доста бързо ще ви усетят че пращате масови пощи и ще ограничат скоростта или направо ще ви блокират акаунта. Прочетете внимателно правилата за пощата на гугъл

Абе то има начин и за меил листите и т.н. ама май не е редно да казвам как става.

• 1 месец по-късно...
на 12.08.2019 г. в 23:20, plamen_petrov_80 написа:

Колко е голям брой пощенски кутии?

Автоматично - значи става 12:00 и тя сама ги праща или вие подготвяте писмото и като цъкнете прати да отива на всички адреси?

Обратния отговор - с каквато и програма да го пратите все тая, аз ако не желая няма да получите потвърждение, че е отваряно. Единственото което бихте получили е ако писмото е недоставено!

Няма никакъв начин да разберете дали писмото  е изтрито!

Линк-а - от гледна точка на програмата за разпращане на писма - никакъв шанс, но този линк вероятно е ваша собственост така, че може да бъде направено нещо за да имате статистика отворен ли е, а споменато е и последване .... нещо повече да кажете.

Програма с която съм правил подобно нещо е  - Thunderbird, като при мен идеята беше да прати поименни и по длъжностни писма на всички от адресната книга.

Ако може с възможност за обратен отговор ,  като отчет за резултата , отворено ли е , изтрито ли е , настройка да влиза в кутия , а не в папка спам , където да не бъде видяно изобщо естествено!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.