Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте на един обект система с два двр и около 30 камери са вързани на голям 30 инчов екран. Част от камерите през има няма 10-15 секудни премигват за секунда-две и се появяват отново (все едно рефрешва) Никой не дава зор да се оправят, питам чисто информативно за общата култура.

преди 31 минути, Vht7 написа:

Здравейте на един обект система с два двр и около 30 камери са вързани на голям 30 инчов екран. Част от камерите през има няма 10-15 секудни премигват за секунда-две и се появяват отново (все едно рефрешва) Никой не дава зор да се оправят, питам чисто информативно за общата култура.

От информацията която даваш, ще ти дам и съвет - Заеви я тази работа!

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

От информацията която даваш, ще ти дам и съвет - Заеви я тази работа!

И аз не одобрявам, не зависи от мен, а от началник клиент и т.н. не мисля да напускам защото ми е интересна материята и искам да се науча, а в нашия град това е единствената такава фирма, ако няма да си полезен с коментар не знам защо си губиш времето да даваш безсмислени отговори

преди 7 часа, Vht7 написа:

И аз не одобрявам, не зависи от мен, а от началник клиент и т.н. не мисля да напускам защото ми е интересна материята и искам да се науча, а в нашия град това е единствената такава фирма, ако няма да си полезен с коментар не знам защо си губиш времето да даваш безсмислени отговори

Ами недостатъчна информация даваш. Как да ти се помогне? Марка и модел на DVR устройствата, камерите един и същи модел ли са или са различни марки?И към двата DVR ли са свързани премигващите камери или само към единия?Как стоят нещата с ел. захранването на обекта? Има вероятност да бъгва самият екран, на който наблюдавате камерите. Като гледате записите от DVR устройствата за проблематична камера там вижда ли се прекъсване? В логовете на DVR има ли прекъсване или разпадане на свързаността или прекъсване на интернет връзката ( ако се гледат от друго място)?

Кляка захранването най-вероятно, измерете напрежението при една от мигащите камери - трябва да е 12V

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.