Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

" Няма включени високоговорители или слушалки"

Featured Replies

Здравейте,днес си преинсталирах операционната система на windows 7 home premium.След това опитах да си инсталирам драйверите които имам на диск,но срещам някакъв проблем с аудио драйвера.За по-лесно се опитах да ви снимам как протича процеса и какво се случва.Ако може погледнете клипът погледнете и ми кажете къде е поблема.ЛИНК

A има ли включени говорители или слушалки?

Драйверите от този диск, за тази ОС ли са?

Това лаптоп ли е или настолен РС?

Защо не си изтеглиш драйверите от производителя на дъното/лаптопа и да си ги инсталираш по нормалния начин?

• Автор

Ами настолен компютър е и имам включени колони.И преди съм инсталирал на тази операционна система драйверите от дискът.Ако може обясни как да разбера на кой производител ми е дъното,какво ми е дъното и от къде да изтегля ?

И къде във видеото е това съобщение за грешка?

Дай снимка от Dvice Manager,  с разгънат таб на Sound Video and Game controllers!

Производителя и модела на дъното са написани на самото дъно!

От тази картинка се вижда, че не е инсталиран драйвъра за звука от производителя на звуковата карта, е инсталиран универсален драйвър.
Дай данни за дънната платка на компютъра.
Извади и върни жака на говорителите.

От видеото виждам, май че се прави опит за инсталация някакви драйвери на VIA, a тук няма такова нещо! И дори аз поне не видях процес на инсталация, а само на разархивиране! Пробвай ръчен упдейт на драйвера, като посочиш, целевата папката

Ако не се знае каква е дънната платка същата  може да се види с AIDA64. 

Провери в папка %temp% има ли папка с инсталатора на драйвъра за VIA HD Audio. Ако има - десен клик по High Definition Audio Device > Update Driver > Browse My computer > служи отметка на Include subfolders а в полето за папка напиши %temp%, кликни [Next] и изчакай да сканира. Виж дали ще инсталира. 
221411838_1.png.99e69d76826df67fd1b9f5e6b8e13470.png

Дай и Hardware Ids на High Definition Audio Device.
https://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID

Стартирай services.msc, намери Windows Audio, кликни с десен бутон по реда и избери Restart

• Автор

Благодаря много на всички,направих това което каза човека в последното мнение,без стъпките от тук защото не ми стана много ясно.Сега всичко мисля че е нормално и звукът си тръгна.

преди 7 часа, street racer написа:

Да не говорим, че самата ОС май е инсталирана на принципа Setup>next>next......нещо D\\.... ми се вижда във видеото

Ами ОС я инсталирах по следния начин,сложих диск в записвачката, рестартирах компютъра, излезна ми надпис "Press any key to boot from CD or DVD" при което натиснах бутон от клавиатурата,при стъпката с разпределянето на дяловете форматирах и двата дяла и ги разпределих на ново.Има ли нещо неправилно в това?Както ви е станало ясно не ги разбирам нещата,опитвам се да правя някои работи сам,някои си мисля че се получават други пък изобщо,затова и често се допитвам до вас :)

преди 10 часа, pringles написа:

Ами ОС я инсталирах по следния начин,сложих диск в записвачката, рестартирах компютъра, излезна ми надпис "Press any key to boot from CD or DVD" при което натиснах бутон от клавиатурата,при стъпката с разпределянето на дяловете форматирах и двата дяла и ги разпределих на ново.Има ли нещо неправилно в това?Както ви е станало ясно не ги разбирам нещата,опитвам се да правя някои работи сам,някои си мисля че се получават други пък изобщо,затова и често се допитвам до вас :)

А, не - точно такава е процедурата. Аз се заблудих нещо от видеото....няма проблеми :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.