Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да заменя Ubuntu 19.04 с Windows 10?

Featured Replies

Здравейте, преди няколко дена купих нов лаптоп, който обаче е с операционна система Ubuntu 19.04. Искам да изтрия Ubuntu и да иснталирам Windows 10. Опитах с различни туториали, но не ми се получава. Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне.

Кое не се получава, защо? Марка и модел на лаптопа? От къде и как записваш инсталацията? Най-сигурно е през сайта на microsoft с техния инструмент.

• Автор
преди 46 минути, Raze написа:

Кое не се получава, защо? Марка и модел на лаптопа? От къде и как записваш инсталацията? Най-сигурно е през сайта на microsoft с техния инструмент.

Здравей, благодаря за бързия отговор. Лаптопът е Dell G315, инсталацията е от сайта на Майкрософт. Мисля, че открих какъв е проблемът - ползвал съм повредена флашка. Сега купих нова и с нея успях да направя bootable usb и ще пробвам да следвам някой туториъл. 

• Автор

Здравейте,

Форматирах дисковете и уж им зададох да бъдат NTFS, но пак не ми даде да инсталирам новата операционна система на SSD диска. Инсталирах я на хард диска и явно съм го разделил на два дяла, единия от които само 500 мегабайта. Сега обаче не виждам SSD диска. Бихте ли помогнали? Извинявам се, ако не съм описал нещо, както трябва но толкова разбирам.

Дали не е по-удачно да използвате "обади се на приятел", някой който повече ги разбира тези неща и освен да сложите една OS (по метода next > next > finish) да се направят всички неща както трябва?

• Автор
преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Дали не е по-удачно да използвате "обади се на приятел", някой който повече ги разбира тези неща и освен да сложите една OS (по метода next > next > finish) да се направят всички неща както трябва?

Попринцип - да, но няма на кого. Звънях и в сервиз, но ме отрязаха.

Като не разбираш, качвай снимки и давай съобщенията за грешка, които ти дава, както и информация какво точно си правил. За кой град е това, че няма квартални сервизи, които да се занимават с инсталации срещу заплащане?

преди 48 минути, Funky_noob написа:

Здравейте,

Форматирах дисковете и уж им зададох да бъдат NTFS, но пак не ми даде да инсталирам новата операционна система на SSD диска. Инсталирах я на хард диска и явно съм го разделил на два дяла, единия от които само 500 мегабайта. Сега обаче не виждам SSD диска. Бихте ли помогнали? Извинявам се, ако не съм описал нещо, както трябва но толкова разбирам.

Не мога много да Ви помогна с Уиндоуз, но по принцип мисля, че е по-добре операционната система (Уиндоуз, iOS, Линукс) да е на SSD, а Вашите лични настройки и файлове да са на магнитния хард-диск. 

• Автор
току-що, forticius написа:

Не мога много да Ви помогна с Уиндоуз, но по принцип мисля, че е по-добре операционната система (Уиндоуз, iOS, Линукс) да е на SSD, а Вашите лични настройки и файлове да са на магнитния хард-диск. 

Благодаря за информацията. След малко изтривам темата. Оправих се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.