Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смених Ubuntu с Windows 10 и сега не виждам SSD диска си.

Featured Replies

Здравейте, смених Ubuntu с Windows 10 и сега не виждам SSD диска си.

Преди инсталацията форматирах дисковете и уж им зададох да бъдат NTFS, но пак не ми даде да инсталирам новата операционна система на SSD диска. Инсталирах я на хард диска и сега не виждам SSD диска. Бихте ли помогнали? По принцип искам да прехвърля инсталацията на операционната система на SSD диска.

Благодаря предварително!

Няма смисъл за всеки проблем да пускаш нова тема, пиши си в другата. Помоли някой модератор да изтрие тази или да ги обедини.

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Няма смисъл за всеки проблем да пускаш нова тема, пиши си в другата. Помоли някой модератор да изтрие тази или да ги обедини.

Ок, ще изтрия и двете.Вече си виждам SSD-то, беше елементарно. Мерси все пак за помощта.

• Автор
преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Дай снимка от управление на диска какво се вижда!

Оправих се - благодаря!

• Автор
преди 9 минути, forticius написа:

Макар и да бяха изтрити, ннам що, моите постове тук, а и на други, (тъпа модераторска путкинска гмеж), ще споделя с автора на темата:

Да!

Най-често, на времето кога бях млад, ми се е случвало веднага или почти веднага, щом задам въпроса си пред/за публиката - да си намеря още преди първия отговор на публиката отговор на въпроса си. 

Това ми показа, че трябва да съм по-сериозен към себе и да моля за помощ, само ако съм изразходвал до край всички останали възможности. 

Наистина бях на края на силите си, защото се мъча втори ден, а като цяло задавам елементарни въпроси, но колегите крият информацията целенасочено и се чудят за какво да се заядат. Иначе са много активни и с по 1 милион мнения.

Почакай, ако не ти е спешно, ослушвай се, мислѝ. 

Ако ти е спешно, наистина намери приятел или приятел на приятел, който плава в свои води по темата. 

преди 13 минути, Funky_noob написа:

Наистина бях на края на силите си, защото се мъча втори ден, а като цяло задавам елементарни въпроси, но колегите крият информацията целенасочено и се чудят за какво да се заядат. Иначе са много активни и с по 1 милион мнения.

Ти сериозно ли?

• Автор
преди 18 часа, plamen_petrov_80 написа:

Ти сериозно ли?

Какво сериозно ли?

преди 18 часа, forticius написа:

Почакай, ако не ти е спешно, ослушвай се, мислѝ. 

Ако ти е спешно, наистина намери приятел или приятел на приятел, който плава в свои води по темата. 

Оправих си всичко сам. Нищо сложно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.