Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добър сервиз за спукан дисплей?

Featured Replies

Здравейте.
На моя 6s дисплея е за смяна. 
Знам за Креатив център, но цените са ненормални там - около 300лв ще излезе смяната.
Някакви други варианти? Някой да е ползвал друг сервиз. Може дисплея да е 2-ра ръка, стига да работи не е проблем.

В твоя град няма ли сервизи? Тръгваш и ги обикаляш, докато намериш цена, която ти хареса. Може да пробваш и google, olx:

https://www.google.bg/search?q=iphone+6s+смяна+дисплей&hl=bg

https://www.olx.bg/ads/q-смяна-дисплей-iphone/

Смяната на дисплей е общо взето елементарно за тези дето се занимават с ремонт на мобилни устроиства,цената на нов дисплей за съответният телефон плюс 20-30лв за труд,поне на мен това са ми взимали двата пъти ,когато сменях дисплей.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

В твоя град няма ли сервизи? Тръгваш и ги обикаляш, докато намериш цена, която ти хареса. Може да пробваш и google, olx:

https://www.google.bg/search?q=iphone+6s+смяна+дисплей&hl=bg

https://www.olx.bg/ads/q-смяна-дисплей-iphone/

Няма колега. В моя град последните години съвсем надолу тръгна, да не говорим за хора които да си свършат добре работата. Най-вероятно ще трябва да го пратя в друг град. Гледах обяви, но четох и доста лоши неща из нета. Слагане на "фалшиви" евтини дисплеи и от там един куп проблеми. Затова и на 2-ра ръка дисплей съм съгласен, стига да е оригинален. 

Затова търся препоръка от хора които са ползвали даден сервиз и са останали доволни.

Слави - именно новия "оригинален" дисплей ме притеснява, че не на всякъде ползват такива, а евтини имитации от китай.

преди 3 минути, MisterDimchev написа:

Слави - именно новия "оригинален" дисплей ме притеснява, че не на всякъде ползват такива, а евтини имитации от китай.

Че ти къде мислиш се прави и самият телефон?В щатите?!!Там може евентуално само да се сглобява,което ме съмнява,правят ги и ги сглобяват в Китай и им ги доставят готови за пазара.Моя телефон като е Китайски(Honor),няма как дисплея да не е китайски,хах!

Защо не звъннете на istyle?

Вие вече сте писал, че не ви утройва цената в Креатив център. За 100лв няма как да се очаква оригинален дислплей в друг сервиз. 

• Автор

Слави за Айфоните има "ментета" екрани, които като ги сложиш правят доста проблеми. Това имах впредвид под китайски... 

AAUUXX, затова писах, че и 2-ра ръка дисплей ме устройва (има такива в ибей). Цените на Айстаил са същите като на Креатива.

Понякога има места (не толкова популярни) където хората вършат много добра работа и ползват "refurbished " части. Това беше главната цел на темата. Да дам 300лв за нов дисплей, за телефон за 600лв не си струва просто. Дано ме разберете правилно. :)

преди 5 минути, MisterDimchev написа:

AAUUXX, затова писах, че и 2-ра ръка дисплей ме устройва (има такива в ибей). Цените на Айстаил са същите като на Креатива.

Ако купувате втора употреба онлайн дисплей има голям риск да е с дефект. От донорски телефон в сервиз да сменят дисплея ще е най удачен вариант. 

Неприятен е момента с подмяна на една от най-скъпите части в  който и да е апарат, но с оглед горчивия опит на хора около мен, пожелали да си спестят едни пари и да минат по-тънко бих ви препоръчал да се въздържате от селвизи, извън официалните, а и това, което бъде подменено там си получава и необходимата гаранция.
Докато в по-евтините варианти е добър момента с икономията на средства, но практиката показва, че след 20-30 дни се започват едни мъки и проблеми с "новия" дисплей...

Ще ви дам един номер да звъннете утре и да поговорите с момчетата.
Това е сервиз, който ползвам от години ( не за iPhone, обаче...) и са добри и много разбрани момчетата.
Телефонно ще ви консултират и обяснят с какво работят, колко струва, какви са възможните рискове и т.н.

0888205303
GT-Mobile е сервиза, звъннете утре и се консултирайте за каквото искате.

• Автор

Благодаря @algor . Видях и цените им за този модел - Рециклиране на стъкла. Моя дисплей си работи без никакъв проблем. Така, че това може да е добро решение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.