Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lag с flash игрите?

Featured Replies

Драйверите от сайта на АМД ли ги изтегли, не е ясно, както и с коя версия си. Флаш плеъра отиде ли на сайта да го обновиш? Той си е доста бъгъв по принцип и е възможно да не се разбира с хардуера ти - нямаш хардуерно ускорение, което е проблем във флаш, драйвер, браузър или всичко заедно.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Драйверите от сайта на АМД ли ги изтегли, не е ясно, както и с коя версия си. Флаш плеъра отиде ли на сайта да го обновиш? Той си е доста бъгъв по принцип и е възможно да не се разбира с хардуера ти - нямаш хардуерно ускорение, което е проблем във флаш, драйвер, браузър или всичко заедно.

Драйвърите ми са от сайта на HP понже компютъра е същата марка. Имам драйвърите, всичко е инсталирано, излиза ми контрол панела на AMD-то, тоест съм с драйвърите, преди да ги изтегля драйвърите не ми излизаше, като цъкна десен бутон на декстопа менюто на AMD. Току що преинсталирах флаш плеъра с най-новият, който е от сайта и пак няма разлика, същото е. Къде хардуерно ускорение? Когато цъкна с десен бутон в флаш играта ли?

То може да е активирано и пак да не работи, ако драйвера не е подходящ. Казах ти да изтеглиш драйвери от АМД, където със сигурност ще са по-нови, макар и за такъв стар хардуер. Пробвай с това:

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7450m

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

То може да е активирано и пак да не работи, ако драйвера не е подходящ. Казах ти да изтеглиш драйвери от АМД, където със сигурност ще са по-нови, макар и за такъв стар хардуер. Пробвай с това:

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7450m

Да, найстина тези драйвъри са по-нови от моите, но преди на 7-цата бях със същите, с които съм в момента и затова реших  да ги изтегля пак едни и същи.

Не ли вече късно, като вече имам инсталиран друг драйвър? Или да го деинсталирам и да изтегля този? Аз с този в момента, с който съм има драйвър хем за вградената видео карта, хем и за външната.

• Автор
току-що, Raze написа:

Теглиш драйвера и го инсталираш, той ще обнови стария.

Единият е Catalyst, а другият е различно, те са различни панелите.

Вместо да философстваш излишно, пробвай. Както ти казаха, до сега да беше пробвал 10 различни ОС и драйвери поне, вместо да пускаш безсмислени теми.

• Автор

Браво! Не трябваше да те слушам... Сега ми прецака видео картата.

В смисъл? Какво се прецака? Върни точката на възстановяване преди инсталация на драйверите. Май въобще не знаеш какво правиш и как да го направиш, най-добре, както ти казаха, обърни се към приятел или сервиз!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.