Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows лиценз за HP

Featured Replies

Здравейте, извинявам се ако има такава тема...купих си може би преди 2 години лаптоп hp probook 4515s от един човек втора употреба ...От седмица ми излиза ,че имам изтекъл лиценз и нямаше да питам тук ,ако имах познания в тази област 

http://prikachi.com/images.php?images/983/9637983x.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/116/9638116A.jpg

Нямам лепенка на лаптопа за продуктовия ключ или касова бележка...

Виж с коя версия си. Миналата седмица имах подобен случай. Лаптопа с лиценз, с лепенка и т.н. но нещо не се е ъпдейтвал и останал на 1703, но вместо на изкара съобщение , че поддръжката на тая версия спира и трябва да я обнови до по-нова, изкарваше същото съобщение с изтичането на лиценза. След ъпдейт до 1903 съобщението за изтичането на лиценза остана да излиза.  Не знам колко време му трябва тъпото жувотно да разбере, че вече е с актуална версия. 

Най-вероятно е имал инсталиран нелегален windows, активиран с някой активатор, който е спрял да работи, може и антивирусата/defender да го е затрила. Вариантите са да си купиш легален лиценз или да си го ползваш така, другите варианти не са позволени да се коментират в този форум.

преди 15 минути, Mimito le написа:

Нямам лепенка на лаптопа за продуктовия ключ

нали знаеш, че лепенките са под батерията
демек трябва да я извадиш за да видиш ключа

преди 3 минути, Raze написа:

другите варианти не са позволени да се коментират в този форум.

А имало свобода на словото в България!Дрън-дрън ярина!

преди 2 минути, тoчкaтa написа:

нали знаеш, че лепенките са под батерията
демек трябва да я извадиш за да видиш ключа

Този лаптоп ако ще е с OEM лиценз ще е на Windows 7, виж от коя година е модела. 

току-що, AAUUXX написа:

Този лаптоп ако ще е с OEM лиценз ще е на Windows 7, виж от коя година е модела. 

ако не може да го активира десетката, нищо не пречи една инсталация на седмица и надграждане до десетка нали

Никога не е имало проблем с номера за 7-ца да се активира 10-та.  А веднъж активиран тоя номер вече е вързан с това дъно и вече не ти трябва и лепенката, след инсталация като се върже в интернет сам се активира.

преди 1 минута, ined написа:

Никога не е имало проблем с номера за 7-ца да се активира 10-та. 

това е добра информация

преди 4 минути, тoчкaтa написа:

ако не може да го активира десетката, нищо не пречи една инсталация на седмица и надграждане до десетка нали

Да разбира се, но не трябва ли за това надграждане да е легална седмицата, аз също съм правил тази процедура още когато пуснаха безплатно надграждането до Windows 10 но бях с легална 7.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Да разбира се, но не трябва ли за това надграждане да е легална седмицата

ами то си пише на лепенката, коя седмица му трябва

току-що, тoчкaтa написа:

ами то си пише на лепенката, коя седмица му трябва

На коя лепенка Дрънди пише? Може да е бил с Free DOS или някой Линукс инсталиран. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

На коя лепенка Дрънди пише? Може да е бил с Free DOS или някой Линукс инсталиран. 

ще чакаме автора на темата, да видим какво ще каже, ако междувременно не са му пратили нещо на лъсъто

• Автор
преди 44 минути, ined написа:

Виж с коя версия си. Миналата седмица имах подобен случай. Лаптопа с лиценз, с лепенка и т.н. но нещо не се е ъпдейтвал и останал на 1703, но вместо на изкара съобщение , че поддръжката на тая версия спира и трябва да я обнови до по-нова, изкарваше същото съобщение с изтичането на лиценза. След ъпдейт до 1903 съобщението за изтичането на лиценза остана да излиза.  Не знам колко време му трябва тъпото жувотно да разбере, че вече е с актуална версия. 

received_358426258381429.jpeg

преди 21 минути, тoчкaтa написа:

ще чакаме автора на темата, да видим какво ще каже, ако междувременно не са му пратили нещо на лъсъто

Нямам продуктов ключ никъде и не ми го иска ,а батерията си спомням че е сменена

Като гледам половината работа вече е свършена,  не пише с коя версия си в момента, но е тръгнал да се ъпдейтва до 1903, трябва да кликнеш на рестарт за да го донастрои и после като зареди отново да пуснеш пак да се ъпдейтва, че има ъпдейти и за 1903.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Да разбира се, но не трябва ли за това надграждане да е легална седмицата, аз също съм правил тази процедура още когато пуснаха безплатно надграждането до Windows 10 но бях с легална 7.

Не. На моя стария лаптоп беше със 7-ца хоум премиум активирана с "Активаторът" на трибуквения автор. Още от как излезе първата финалка през 2015-та, аз боцнах ъпгрейда и от тогава но проблемо. То беха сума ядове, докато тръгне таа инсталация, ма накрая захапа кокала.  Целата работа е, че активатора се оказа адски стабилен, щом и ъпдейти се свалят. Спомени...

• Автор

Мисля ,че оправих проблема не съм много сигурна ... въведох продуктов ключ от един руски сайт и активирах windows пак

Така и не казахте има ли продуктов ключ под батерията.

• Автор
преди 1 час, rostislaf написа:

Така и не казахте има ли продуктов ключ под батерията 

По-горе написах ,че батерията е сменена(майсторът от който купих лаптопа беше купил от пазара батерия)няма продуктов ключ по лепенките нито под батерията

Какво търсите под вола теле, сякаш всеки лаптоп го продават с лицензиран windows? Поредния случай на пиратка с изтекъл лиценз или премахнат активатор.

• Автор
преди 17 часа, Raze написа:

Какво търсите под вола теле, сякаш всеки лаптоп го продават с лицензиран windows? Поредния случай на пиратка с изтекъл лиценз или премахнат активатор.

Не знам не разбирам...някъде видях ,че windowsa ми е копие...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.