Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, препоръчайте ми 4 канален двр на който могат да се вържат 5 мегапискеслови камери, съответно подходящи  камери (2 на брой). Това което трябва да гледат е двор и вход на къща. Не се нуждая от варио обектив. Също така двр не искам да насича при преглед на записите, не знам защо въобще съществуват такива модели. Другото което ме интересува е има ли файда от тези хибридни двр, примерно 4 аналоговото и 2 ип камери и тема подобни комбинации. Също така на тези хирбидните гледам че имат само един мрежови порт ( за rg) къде се включват ип камерите.

преди 15 минути, Vht7 написа:

Здравейте, препоръчайте ми 4 канален двр на който могат да се вържат 5 мегапискеслови камери, съответно подходящи  камери (2 на брой)

Зависи от много неша.

преди 16 минути, Vht7 написа:

Също така двр не искам да насича при преглед на записите

При отдалечен достъп, зависи от изпълнението на LAN или интернет връзката или от двете

преди 19 минути, Vht7 написа:

Също така на тези хирбидните гледам че имат само един мрежови порт ( за rg) къде се включват ип камерите.

В същия мрежов сегмент (през суич/АР) или през интернет, . Това са си мрежови устройства...... може да са в различни държави

• Автор
преди 1 час, street racer написа:

При отдалечен достъп, зависи от изпълнението на LAN или интернет връзката или от двете

Виждал съм при директен преглед на записа от двр, да насича самият запис, казвали да ми че зависи от броя кадри в секунда които записва двр, същия случай записите бяха около 10 кадъра в секунда и беше ужасно, не разбирам защо има такива системи. Камерите бяха 1 мегапиксел, а двр някакъв евтин hikvision

Е, при 10 кадъра, какво очакваш? Това са си настройки в спфтуера на двр-а, които си правиш ти! Освен това, тези 10f/сек, най вероятно са били за субстрийма и някой умник е сложил запис на суб-а, а не на главния стрийм.

На хиквижън и дахуа, нещата съвсем не са лоши, но за да работи нормално една система (дори аналогова), си иска настройки...

ПС: Някои по стари аналогови камери работят само с един поток и там става мазало...

5 мегапиксела за двор на къща е доста странно изискване. Но по-лошото е, че нямате въобще идея за какво питате. Обърнете се към фирма, която се занимава с такава дейност и си изложете нуждите.

Успех!

преди 1 час, Jorge написа:

5 мегапиксела за двор на къща е доста странно изискване. Но по-лошото е, че нямате въобще идея за какво питате. Обърнете се към фирма, която се занимава с такава дейност и си изложете нуждите.

Успех!

Той, автора на темата, до колкото знам, работи в такава фирма....

Но...явно стажа и познанията са му малко.

:)

• Автор
преди 21 часа, street racer написа:

Той, автора на темата, до колкото знам, работи в такава фирма....

Но...явно стажа и познанията са му малко.

:)

Така е, и явно че те като нямат намерение да ме научат, а да ме ползват за общи дейности, ще бъда самоук и ще търся отговор на въпросите си.

преди 16 часа, Vht7 написа:

Така е, и явно че те като нямат намерение да ме научат, а да ме ползват за общи дейности, ще бъда самоук и ще търся отговор на въпросите си.

Колега, като те мързи да четеш, айде да оставиш тия дейности за хора с познания и умения, за да не оправяме смешни грешки след теб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.