Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премигане на екрана - Sony Xperia Z2

Featured Replies

Здравейте, случи ми се доста неприятна случка с телефона, започна да премига екрана, но не знам дали самото копче за вкл/изкл се развали, някакъв сензор или е софтуерно... Все едно копчето непрекъснато се натиска, и единствено като го задържа спира да пресвятка..интересно обаче е, когато телефонът е поставен в легнало положение, проблемът спира, докато не го мръдна или взема в ръка..от какво може да е и какво мога да пробвам, за да отстраня проблема?
Благодаря предварително!

преди 16 минути, ivelin91993 написа:

Здравейте, случи ми се доста неприятна случка с телефона, започна да премига екрана, но не знам дали самото копче за вкл/изкл се развали, някакъв сензор или е софтуерно... Все едно копчето непрекъснато се натиска, и единствено като го задържа спира да пресвятка..интересно обаче е, когато телефонът е поставен в легнало положение, проблемът спира, докато не го мръдна или взема в ръка..от какво може да е и какво мога да пробвам, за да отстраня проблема?
Благодаря предварително!

Хардуерен проблем. Носиш в сервиз!

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Хардуерен проблем. Носиш в сервиз!

Ами изключих го, оставих го малко така и пак го стартирах, та поне временно проблема се реши, спря да премига, но като натисна копчето не приема от първия път, може би втори, трети...явно наистина ще е хардуерен, но в предвид възрастта на телефона, както и другите проблеми по него, може би по-рентабилен "ремонт" ще излезе "през прозорецът" и нов мобилен телефон..  :D

току-що, ivelin91993 написа:

Ами изключих го, оставих го малко така и пак го стартирах, та поне временно проблема се реши, спря да премига, но като натисна копчето не приема от първия път, може би втори, трети...явно наистина ще е хардуерен, но в предвид възрастта на телефона, както и другите проблеми по него, може би по-рентабилен "ремонт" ще излезе "през прозорецът" и нов мобилен телефон..  :D

Със сигурност е хардуерен. Вече в сервиза като ти кажат цена за ремонт може да прецениш дали си струва ремонт или не. Аз имам едно Леново дето прави същите мизерии, но съм се отказал да го ремонтирам.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Със сигурност е хардуерен. Вече в сервиза като ти кажат цена за ремонт може да прецениш дали си струва ремонт или не. Аз имам едно Леново дето прави същите мизерии, но съм се отказал да го ремонтирам.

Ами по принцип има проблем и с предния сензор, за близост до ухото - винаги работи, тоест като провеждам разговор и си махна телефона от ухото, продължава да е тъмен екрана :D Хванах му цаката като натисна надписът "Sony" и светва, явно отзад нещо е разпоено..Също така преди около половин година и софтуерно се прецака, "home" бутонът, както и този в дясно са аут, само за назад приема..също така при плъзване два пъти надолу не ми дава менютата за спиране на дании, Wi-Fi, и т.н... И най-лошото Google Play store ме предаде, заедно с актуализациите, та това уж с фабрични настройки се оправяло, но като цяло Android 6.0, флагман 2014 година...Време му е да си ходи :D 

преди 3 минути, ivelin91993 написа:

Ами по принцип има проблем и с предния сензор, за близост до ухото - винаги работи, тоест като провеждам разговор и си махна телефона от ухото, продължава да е тъмен екрана :D Хванах му цаката като натисна надписът "Sony" и светва, явно отзад нещо е разпоено..Също така преди около половин година и софтуерно се прецака, "home" бутонът, както и този в дясно са аут, само за назад приема..също така при плъзване два пъти надолу не ми дава менютата за спиране на дании, Wi-Fi, и т.н... И най-лошото Google Play store ме предаде, заедно с актуализациите, та това уж с фабрични настройки се оправяло, но като цяло Android 6.0, флагман 2014 година...Време му е да си ходи :D 

Ехеее, че те от Сони трябва да ти дадат друг телефон за опцията, че си мазохист и ползваш тази машина!!

Не се страхувай да мигрираш на друг телефон, не е страшно и като му хванеш цаката ще ти е много готино. Съвременните телефони са друга бира  спрямо антиката, която имаш. На мен като ми поомръзне някои телефон, го сменям веднага с новия модел, за спорта. Всяка година телефоните, въпреки че правят все едно и също го-правят по-добре. Скачай смело напред и не се изтезавай, сега има  има великолепни телефони/ примерно на Xiaomi/ на съвсем прилични цени и в България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.