Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Мишка GM-04003P ?

Featured Replies

sad.gif Имам такава мишка от година и половина,но свети постоянно дори при изключен компютър.Това нормално ли е за Този Модел GM-04003P ???? Ако някой има същата мишка да ми отговори,Защото аз разбрабрах,че няма мишки които да светят постоянно при изключен компютър.

Ето и Сайта За Модела:

http://www.genius-europe.com/en/produktdet...D=24&ID3=55

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)

Ако не искате да ви светят постоянно изключвате компютъра не само от копчето а и от контакта biggrin.gif

Или купувате разклонител с едно копче (незнам точно как му е името)..

Аз имам такъв след като изключа компа от копчето на кутията, изключвам и копчето на разклонителя и кабела си е мушнат в контакта, но нищо не свети.

Тъй де не са ми ясни тези неща, но такъв разклонител цепи мрака :ph34r:

Какво отвежда четирижилния проводник в мишката.Data In, Data Out, общ и +5V захранване.

ATX захранванията се включват с "мек" бутон между 14-и (зелен) проводник и кой да е черен общ проводник.Поради тази причина енергийният блок е под мрежово захранване и +5V са налице, за да има старт.(Някой захранвания имат допълнително под щекера на мрежовия кабел бастър-копче.Превключваме и спим като къпани, няма лазерно шоу на Жан Мишел Жар).По-рано мишките с топчета нямаха активен лазер и привидно не светеха, сега оптичните имат и светят.Нормално.Моите мишки са Harmancorman и GPT.Първата свети като морски фар и ме ориентира нощно време до "центъра за ядрени отпадъци".Не си слагайте ръцете под светлината на лазера.Опасност от радиация.Е, ако искате да имате опашка отзад, друг въпрос.

sad.gif Имам такава мишка от година и половина,но свети постоянно дори при изключен компютър.Това нормално ли е за Този Модел GM-04003P ???? Ако някой има същата мишка да ми отговори,Защото аз разбрабрах,че няма мишки които да светят постоянно при изключен компютър.

Ето и Сайта За Модела:

http://www.genius-europe.com/en/produktdet...D=24&ID3=55

И моята свети постоянно.Значи все пак има. :)

И моята свети постоянно.Значи все пак има. :ph34r:

И моята свети постоянно Microsoft е ... ама да не Ви пука бе пичове избивате си от към ток :hush: няма да светите с лампа.

За да не свети изключвай захранването, което обаче не е много полезно за компа и най-вече за монитора!

mymousewx3.jpg

Понеже вие потребителите в калдата сте ми много мили, реших да си изтръгна сърцето , за да ви свети по пътеката на познанието.

Разглобих със сетни сили издухалата ми мишка и реших да споделя тънкост преди да решите да се разделите с авоари (спестените, с които ще почерпите гаджето до вас с захарен памук например) за нова мишка.Така или иначе всички наливаме в китайската икономика, но защо да не покажем на жълтите свита в юмрук ръка с изпънат среден пръст.

Какво се случва на един пор, опа (както казват от Аврамови Колиби) на една комп мишка.Братята от далечния изток слагат проводник с такова сечение, че все едно са го развалцовали в ануса на моя шеф, когато чуе за увеличение на "пенцията".Аз не съм геймър, но това не ме прави по-малко ръчкатор и в един прекрасен топъл ден настъпва умора на материала.Овалчето с буква А показва най-често къде се гъне проводника и оттам прекъсване.Следва някакво пияно поведение на мишката, докато един ден тя издъхне окончателно.Взимаме моторна резачка и пререзваме проводника на предполагаемо здраво място.С поялника на бра'чеда, презапойваме здравите проводници в платката, като съблюдаваме техния цвят.В противен случай, ще ни се случи случка и гаджето ще трябва да си плати само захарния памук.Който вижда номер едно, трябва да знае, че това е електролитен кондензатор.Обаче Брус Лий вместо да сложи с човешки капацитет, сложил най-много 20uF или въобще забравил.Та аз, като дете на нация техническа си слaгам един "по-дрът", да речем 220uF, пък ако има мегдан направо 470uF.На мишката и тоците им идва мехлем.Номер две е оптичния диод.Номер три е лазерния диод, този дето Жан Мишел Жар си пържи яйца с него.

Хайде и умната, довечера малкият Мук ще разказва приказки на детенце.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.