Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на парола без имейл

Featured Replies

Здравейте хакнаха ми пощата , на която имам регистрирани 2 скайпа. Сега не ми дава да вляза в скайп без да се верифицирам с имейл. Само на телефона го отварям без проблем все още и не ми иска нищо. Пощата ми е в mail.bg и не мога да я възстановя. До колкото помня скайп е на микрософт вече.  Явно ако намеря някой добър човек в микрософт българия може би ще ми съдейства. Или в mail.bg Моля за съвети.

преди 1 час, Gangosa написа:

Здравейте хакнаха ми пощата , на която имам регистрирани 2 скайпа. Сега не ми дава да вляза в скайп без да се верифицирам с имейл. Само на телефона го отварям без проблем все още и не ми иска нищо. Пощата ми е в mail.bg и не мога да я възстановя. До колкото помня скайп е на микрософт вече.  Явно ако намеря някой добър човек в микрософт българия може би ще ми съдейства. Или в mail.bg Моля за съвети.

А поради каква причина не можеш да си възстановиш пощата? Ето линк.  Никой няма как да ти съдейства или да променя нещо, само защото го молиш. Особено пък след като влезе в сила GDPR.

току-що, Gangosa написа:

Ами аз си бях сложил фалшив телефон и егн и сега съм доникъде. Нали гледам да пазя анонимност колкото мога.

Ами нямаш шанс тогава.

• Автор

Аз си мисля че има възможност , но не знам ще видим какво ще стане. Защото реално ако ме накарат да им докажа , че е моя акаунта мога да им го докажа веднага , като си отворя профила от телефона. Само че молбата ми е да ми сменят имейла , защото аз не мога от мобилното им приложение.

току-що, Gangosa написа:

Аз си мисля че има възможност , но не знам ще видим какво ще стане. Защото реално ако ме накарат да им докажа , че е моя акаунта мога да им го докажа веднага , като си отворя профила от телефона. Само че молбата ми е да ми сменят имейла , защото аз не мога от мобилното им приложение.

Пробвай, но видят ли, че си използваш фалшиви телефони, адреси или имена ще ти откажат. 

:offtopic_s:

преди 5 часа, Gangosa написа:

Ами аз си бях сложил фалшив телефон и егн и сега съм доникъде. Нали гледам да пазя анонимност колкото мога.

Има една приказка - Гяволите на баламите вода носят.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
на ‎31‎.‎10‎.‎2019‎ г. в 20:17, Gangosa написа:

Само на телефона го отварям без проблем все още и не ми иска нищо.

През телефона си направи нови настройки за възстановяване на забравена парола тогава. Служи си актуален номер и т.н. Забрави за пощата си в mail.bg...

Попаднал си в ситуация от приказката за лъжливото овчарче... Кой мислиш, че ще ти повярва вече, след като си излъгал  веднъж ...  и друго ... хм ... май ми намерисва на приказката "Болен здрав носи". ;) Като се правиш на лисица, то поне бъди истински хищник ... а не анонимен. ;) 

п.п. Навремето имах проблем с паролата в един профил. В последствие разбрах, че понеже паролата ми била по-дълга и някой я е съкратил до определения брой символи. "Нацелих" правилния брой останали символи от въпросната парола и си влезнах в профила. Промених си паролата и всичко си стана нормално. Това е от личен опит.

• Автор
преди 5 часа, ДИоNД написа:

През телефона си направи нови настройки за възстановяване на забравена парола тогава. Служи си актуален номер и т.н. Забрави за пощата си в mail.bg...

Попаднал си в ситуация от приказката за лъжливото овчарче... Кой мислиш, че ще ти повярва вече, след като си излъгал  веднъж ...  и друго ... хм ... май ми намерисва на приказката "Болен здрав носи". ;) Като се правиш на лисица, то поне бъди истински хищник ... а не анонимен. ;) 

п.п. Навремето имах проблем с паролата в един профил. В последствие разбрах, че понеже паролата ми била по-дълга и някой я е съкратил до определения брой символи. "Нацелих" правилния брой останали символи от въпросната парола и си влезнах в профила. Промених си паролата и всичко си стана нормално. Това е от личен опит.

Точно това е тъпото , че през тела както си ми е логнат скайп не мога да намеря никаква настройка за смяна на парола или имейл.

Това е на андроид.

преди 10 минути, Gangosa написа:

Това е на андроид.

Сега, хм ... т.е. не можеш да боравиш с телефона си ли?!

Влезни в сайта на скайп и прочети малко ... как се борави с въпросния под Андроид. Моля!

Казах, пробвай да си влезеш в профила с някакъв ограничен брой символи от сложната ти парола. Мисля, че точно скайп "окастриха" паролата. но въпреки това си влезнах във въпросния профил, а същото може да се отнася и за mail.bg ...

Не всичко тук може да ти даваме на готово, т.е. да сме физически в твоето тяло. Помисли, виж, пробвай и т.н. прояви малко хъс...

Успех! 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря DarkEdge  стана , като добавих друг имейл , но нещо трябвало да мине 1 месец не знам си кво за да имам пълни права как да е благодарение на теб се справих чак днес обаче. Днеска намерих всички дълбоки опции във скайп и разгледах абсолютно всичко. Много странно , защо днес ги намерих преди като обърнах всичките настройки търсех и преглеждах и пробвах всичко не ми се показваха а днес като магия се справих.

• 3 седмици по-късно...
на 31.10.2019 г. в 21:41, Gangosa написа:

Е добре де нали имаш достъп до скайпа от телефона, редактирай си телефонния номер, той се потвърждава с СМС.

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

Е добре де нали имаш достъп до скайпа от телефона, редактирай си телефонния номер, той се потвърждава с СМС.

Управих се не няма да стане имейла ми имат стига им , защо да ми знаят и номера.? Вече се управих както съм пиисал по горе.

на 24.11.2019 г. в 19:10, Gangosa написа:

Благодаря DarkEdge  стана , като добавих друг имейл , но нещо трябвало да мине 1 месец не знам си кво за да имам пълни права как да е благодарение на теб се справих чак днес обаче. Днеска намерих всички дълбоки опции във скайп и разгледах абсолютно всичко. Много странно , защо днес ги намерих преди като обърнах всичките настройки търсех и преглеждах и пробвах всичко не ми се показваха а днес като магия се справих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.