Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с последните драйвери на Nvidia, чиста инсталация

Featured Replies

Здравейте, от известно време имам проблем с geforce experian- са на видео драйвера ми, накратко  ми стана странно че не ми отваря приложението и ми дава грешка 000000х3 нешо си. И така до днес след като изтеглих най- новите драйвери за видеото (rtx2060 zotac) и направих чиста инсталация, повтарям чиста инсталация, демек според мен се изтрива всичко предишно вместо да се надгради, целта ми беше както преполагам се досетихте да оправя geforce experiance. Е оправих го, сега си влизам и нямам ядове, освен само че игрите които играех комфортно ми вървят с по 10-тина кадри в секудна. Други ядове нямам само това, само дето не е малък проблем нали. И сега какво ако дам roll back щеше да стане ако не бях правил чиста инсталация, някакви идеи ? В интернет не намирам сигурно решение инак намирам постове че и други имат проблеми.

също така, виждам тука един студио драйвер, който не знам за какво е, сега съм с опцията gaming ready http://prikachi.com/images.php?images/329/9686329v.png

Кой драйвер точно изтегли и инсталира и за коя ОС? Напиши/снимай точно каква грешка ти дава. Пробва ли с DDU под safe mode да изчистиш драйверите и след това да инсталираш на чисто?

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Кой драйвер точно изтегли и инсталира и за коя ОС? Напиши/снимай точно каква грешка ти дава. Пробва ли с DDU под safe mode да изчистиш драйверите и след това да инсталираш на чисто?

https://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk ,  така версията е 441,12. Сега включвам машината, до преди малко я бях изключил, стартирах една игра, всичко ми се стори точно, да всичко поне на пръв поглед е наред. Не знам какво става. 

Тия дни от вчера забелязвам антивирусната се обажда и цялата система почва да лаги яко, не блокира ала лаги за няколко секуди точно след това антивирусната се показва и всичко се нормализира. Освен това днес като правих инсталация, не обаче чистата за която писах горе, а награждане, машината се рестартира и не искаше да стартира уиндоуса, искаше ми устройство от където да чете, демек въобще не вижда инсталираната ОС. След изключване и вкючване се орпави..... Asrock b450 pro 4 + ryzen 5 3600... мисля си че се появява някакво несъответствие с биоса не знам наистина, преди покупката естествено им бях казал да се обнови биоса за да няма ядове.... просто чат пат стават такива гличове, което не ме радва ама хич

Тъкмо гледам филм и пак взе да лаги... нещо не е наред, препоръки ?

Временно изключи антивирусната си и виж кай ще работи. Ако е ОК, смени антивирусната или търси кой неин модул спъва работата на машината.

• Автор
преди 2 минути, DarkEdge написа:

Временно изключи антивирусната си и виж кай ще работи. Ако е ОК, смени антивирусната или търси кой неин модул спъва работата на машината.

в момента правя пълно сканиране, не знам даже защо явно за всеки случай, след това ще пробвам

преди 14 минути, The Reaper написа:

в момента правя пълно сканиране, не знам даже защо явно за всеки случай, след това ще пробвам

Ако се съмняваш за вирус. Направи едно пълно сканиране със Malwarebystes Free.

Защото, често пъти антивирусната може да пропусне някоя гадинка.

• Автор
преди 2 минути, oic написа:

Ако се съмняваш за вирус. Направи едно пълно сканиране със Malwarebystes Free.

Защото, често пъти антивирусната може да пропусне някоя гадинка.

Ще изчакам пак да се появи, от скоро е и да сякаш най- логично е да е зараза.

преди 18 минути, The Reaper написа:

най- логично е да е зараза

Посети темата зад линка:

Изпълни инструкциите и изчакай член на HJT екипа с табелка hjt.png.29274ffd9e6d6ed57ca706eb25723906 да отговори.

• Автор

здравейте, тази сутрин преди работа включих машината, същата работа, почва як лаг, процесора на 100% без видим процес... инсталирах мауербайта, активирах пробния период и ето скрийн http://prikachi.com/images.php?images/888/9686888D.png , определено има нещо... според вас да пиша ли тема в отдела за премахване на злонамерен софтуер или да видя как ще е след днес ? 

Всичко е под карантина поставено

• Автор
преди 3 часа, DarkEdge написа:

Пусни си една тема и прикачи и лога на МВАМ

така и направих, само че директно качих лог-а на mbam и не последвах стъпките описани в форума за борба със злонамерен софтуер, дано не е проблем за колегите, иначе от както програмата засече съмнителните файлове и ги постави под карантина не наблюдавам никакви аномалии и всичко е наред.

Задължително е да има логовете на FRST!!!
Добави ги сега

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.