Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идва зима а аз съм неподготовен

Featured Replies

Здравейте на всички във форума. От гр.Пловдив съм и съм на 25 години. Наскоро се случиха просто твърде много неща наистина напоследък съм много натоварен. Знам че тук не е мястото да се оплаквам но търся помощ. Времето се развали а бях заделил една сума да си взема печка така и не стана защото похарчих парите за баща си тъй като претърпя инцидент. Хора какво да правя от приятели не искам да взимам пари на заем защото приятелите българи са най - добрите в тази сфера само чакат този момент и после да те смачкат. За пръв път ми се случва такова нещо просто не знам. Ако тегля кредит пък после да не стане да изтегля 1000 и накрая да ми вземат всичко. Някой от тук има ли опит с това? Съжалявам че ви напрягам с моите проблеми относно финансите. Жела ви лек ден!

Здравейте! Искрено съжалявам както казахте приятелите тук са така да. Братовчед ми беше подложен на такива заплахи че си нямате и на идея. Честно да ви кажа е по-добре да изтеглите едни 500-1000лв кредит отколкото това. Поне знаете че няма да ви се качат на главата всеки ден по телефона. Дано всичко се оправи с баща ви не забравяйте че ви е баща и живота е по-ценен от всичко на света! Постоянно са рекламирани което значи че са добре в тази сфера. Лек ден господине успех занапред дано да съм бил в полза!

Защо не прегледате употребявани печки или такива който направо ги подаряват?

Не става ясно за какъв тип печка иде дума и какъв е бил бюджета!

Бърз кредит е най неизгодния кредит който може да бъде взет, снощи чух по телевизията че ще се раздават безплатно печки на твърдо гориво, попитайте в общината за повече информация, защото не знам дали е за всички общини, дали всеки може да поиска таква, какви са условията за това. Това намерих като информация. 

https://m.fakti.bg/bulgaria/366549-stolichna-obshtina-shte-podmena-bezplatno-starite-pechki

Печката (предполагам електрическа) не е толкова проблем, колкото после сметките за тока от по 300+ лв.

А ако е на дърва и живеете на село вече там нещата са различни. Но повечето купуват дърва, а кубика не им е евтин.

Не са ли забранени вече печките на дърва в градовете? Проблема e, че повечето не горят в тях дърва, а каквото намерят за без пари. Замърсяването на въздуха е огромно и затова...

Парно, климатик или калорифер (3 или повече киловата). Всичко друго е неефективно и замърсява много. Не че нещо, но после всички го дишаме за дето сте обрали брошурите на кауфланд от пощите.

преди 4 минути, ice_lion__01 написа:

Не са ли забранени вече печките на дърва в градовете? Проблема e, че повечето не горят в тях дърва, а каквото намерят за без пари. Замърсяването на въздуха е огромно и затова...

Парно, климатик или калорифер (3 или повече киловата). Всичко друго е неефективно и замърсява много. Не че нещо, но после всички го дишаме за дето сте обрали брошурите на кауфланд от пощите.

Те щото дизелите пък не замрсяват въздъха, лятно време като не се палят печки на твърдо гориво, а въздуха е мръсен, да обвиним хората имащи такива печки ли? 

преди 40 минути, Чepeн Пeтъp написа:

https://topmarket.bg/ventilatorna-pechka-tesy-hl-274-w-ptc?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

За поддържане на 21 градуса, разход на ток за месец 20-25 лева, в топлоизолирано помещение.

На юг, при южно изложение, през месеците май-октомври - може би ...

Какво си се загрижил? Че каква зима имаме. Човек на 25 години . Обличай се добре , вземе си една веялка за 20 лв за зор заман и толкоз . Нали имаш покрив! Виж проблем,ще е ако имаш семейство, малко дете и т.н.

Ей , мъжете трябва да ходят войници за да се позакалят малко и да станат мъже, а не да хленчат!

преди 3 часа, ralin22 написа:

Ако тегля кредит пък после да не стане да изтегля 1000 и накрая да ми вземат всичко.

Ти явно не си разбрал. Почват черните петъци. Отиваш в някоя верига и от вратата ще те насочат къде да си вземеш въпросния уред на изплащане. Чисто, просто и прагматично. Друг е въпроса дали може да го връщаш. Тогава се направи на циганин и нямаш проблем отново.

Успех!

В продавалник има печки на цена -подарък. Зависи вие какво търсите .Никога не взимайте Бърз Кредит за нещо подобно ,че ще ви излезне един дявол и половина и ще платите 5 нови печки с лихвата от този Бърз кредит.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.